A furat şi calul şi căruţa

• publicat la: 7 iulie 2014
A furat şi calul şi căruţa

Duminică după-amiază poliţiştii Secţiei Petreşti au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 de către o localnică din Vezendiu despre faptul că un bărbat i-ar fi sustras căruţa şi un cal. Oamenii legii au stabilit identitatea bărbatului şi împrejurările în care acesta ar fi sustras căruţa. Ionel B. şi-a însuşit fără drept o căruţă cu un cal, care staţiona pe un drum comunal de pe raza localităţii ,  iar după sustragere s-a deplasat cu căruţa într-o direcţie necunoscută. Bărbatul a fost prins, poliţiştii au constatat că acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt în scop de folosinţă.

Poliţiştii din cadrul Biroului de Ordine Publică pentru mediul Urban din municipiul  Satu Mare au desfăşurat duminică  o acţiune pe linia normelor de convieţuire socială , respectiv identificarea şi sancţionarea persoanelor care apelează la mila publicului conform Legii 61/1991r, în zonele intens circulate ale municipiului ,  ocazie cu care au fost aplicate contravenţii  în valoare de 7500 lei.

În cadrul acţiunilor desfăşurate  ieri pe raza municipiului şi a  judeţului Satu Mare  pentru reducerea riscului rutier  şi pentru prevenirea evenimentelor rutiere  au fost aplicate 105  contravenţii  în valoare de  peste 10000 lei.

Lasati un comentariu