Agresiune fizică în parcul careian

• publicat la: 30 iulie 2014
Agresiune fizică în parcul careian

In data de 29.07.2014, poliţiştii din carul Biroului Investigaţii Criminale  Sectia 1 Politie Satu Mare, l-au identificat pe G. A. de 15 ani, din localitatea Oar, care în noaptea de 26/27.07.2014 a sustras o bicicleta, din scara unui bloc din municipiul Satu Mare.    Prejudiciul în valoare d 400 lei a fost recuperat.

Cercetarile continua cu autorul in stare de libertate.

Poliţiştii rutieri din cadrului Poliţiei oraşului  Negresti Oas, au identificat în trafic, în localitatea Trip, pe  S.  Ioan de 42 ani din Călinesti Oaş, conducând autoturismul marca Volvo inmatriculat in Anglia.  Conducătorul auto a fost testat   cu aparatul alcooltest, acesta  indicând  o valoare 1,04 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Susnumitului i s-au recoltat probe biologice de sânge  şi este cercetat pentru infractiunea de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicol de catre o persoana cu o imbibatie alcoolică de peste 0,80 mg/l alocool pur în sange.

Ieri, 29 iulie a.c., în jurul orelor 14,19 , am fost sesizați prin  Serviciul Apeluri de Urgenţă -112 , de către  o tânără de 29 ani, din Bogdand , despre faptul că in timp ce efectua lucrări de prăşire, în via proprietate personală a găsit un proiectil. La fata locului s-au deplasat lucrători din cadrul Serviciului  Arme  Explozivi şi Substanţe Periculoase si lucrători I.S.U. Carei, care au constatat existenţa unui proiectil exploziv de calibru 37 mm, în stare avansată de corodare, posibil din timpul celui de al Doilea Război Mondial .

Proiectilul exploziv a fost transportat in vederea distrugerii la depozitul din incinta I.S.U. Carei.

Polițiștii Serviciului Rutier Satu Mare, l-au identificat în trafic, în localitatea Livada,  pe K.  Stefan de 61 ani , din loc Livada , conducând un tractor  agricol, proprietate personală. Fiind  testat cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, conducătorul auto a fost condus la Spitalul Satu Mare  în vederea recoltărilor de probe biologice de sange .

Susnumitul este cercetat sub aspectul savârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană cu o îmbibație alcoolica peste limita legala.

Ieri,  29 iulie a.c., orele 22.27.,  polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publica Urban Carei, au fost sesizati telefonic prin apel Serviciul Apeluri de Urgență 112, de către un bărbat de 54 ani, din Căpleni, despre faptul că a fost agresat fizic în parcul dendrologic Carei de catre N. Zsolt de 35 ani din Carei.

            Agresorul este cercetat în stare de libertate pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

In cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii rutieri în vederea diminuării riscului rutier şi impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate  99  sancţiuni contravenţionale în valoare  de  7.680 lei.

În vederea menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au aplicat  41  sancţiuni contravenţionale în valoare totală  de   13.100   lei.

comentarii

de camping la 30 iulie 2014 - 12:14

da despre accidentul din strand cand scrieti???
saracu om si-a rupt picioru la campingu sefului.cine plateste despagubirile?

de india la 31 iulie 2014 - 06:17

a primit pentru un picior rupt ca pentru o licitatie marca tulipana din banii careienilor.
prostii se duc si platesc intrarea si se mai aleg si cu picioare rupte la corturile indiene unde va gadila la nas balegaru de cal si capre din zona de agrement.combinatia perfecta pentru o vara careiana la balaceala-apa racita si putina cu miros de balegar-clientii colorati sunt cei mai incantati.

de satmarean la 31 iulie 2014 - 06:21

va invitam la strandurile din satu mare sa vedeti cum te poti relaxa in conditii decente si civilizate.
apa termala e apa termala si bazinele sunt pline ochi!
distractie la cote maxime!
toate facilitatile existente le gasiti la aquapark din satumare!
cine vine odata nu mai merge in alta parte!
conditii europene numai la satu mare!

Lasati un comentariu