Ana Holdiş Pop şi ansamblu Ceatăra din Carei la emisiunea ,,Tradiţii de la bunica’’

• publicat la: 8 iulie 2014
Ana Holdiş Pop şi ansamblu Ceatăra din Carei la emisiunea ,,Tradiţii de la bunica’’

Ana Holdiş Pop şi ansamblu Ceatăra din Carei vor participa sâmbătă, 12 iulie, la emisiunea ,,Tradiţii de la bunica’’ de la postul Naţional TV  ,,Tradiţii de la bunica’’ este un show gastronomic tradiţional, prezentat de actriţa Valentina Fătu şi de un personaj îndrăgit, Nae Alexandru. Gazdele emisiunii îi învaţă pe telespectatori cum să gătească sănătos produse tradiţionale româneşti cu ajutorul unui cuptor modern. În fiecare ediţie a emisiunii se poate urmări pregătirea preparatelor de la început şi până la scoaterea lor din cuptor şi astfel putem învăţa să gătim sănătos, cu produse moderne şi bani puţini, chiar la noi acasă.

În fiecare episod al emisiunii, în afară de lecţia de bucătărit, telespectatorii au parte şi de  invitaţi din zona muzicii populare, iar sâmbătă, 12 iulie, Ana Holdiş Pop şi ansamblu Ceatăra din Carei  sunt cei care vor condimenta emisiunea cu momente de muzică tradiţională românească,din zona Codru.

Bucură-te de cele mai delicioase preparate tradiţionale pe sunetul muzicii autentice populare româneşti de Codru interpretate de Ana Holdiş Pop şi  ansamblu Ceatăra din Carei.

Lasati un comentariu