Furt pe strada Someş

• publicat la: 24 iulie 2014
Furt pe strada Someş

Miercuri noaptea patrula de siguranţă publică ,   formată  din poliţişti şi jandarmi, care acţiona pe strada Someş, din municipiul Carei, au identificat şi prins , un bărbat , în vârstă de 40 de ani, din localitate, care ar fi pătruns prin efracţie într-un local situat pe acea stradă , de unde ar fi sustras suma de 2.300 lei. Barbatul nu este la prima faptă de acest gen. Prejudiciul cauzat a fost recuperat  şi predat  părţii vătămate.

În acest caz se fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Poliţiştii rutieri   au  identificat ieri , pe  strada Victoriei din Negreşti-Oaş , pe Vasile P., în vârstă de 22 de ani, care conducea autoturismul marca Peugeot, înmatriculat în Anglia.În urma controlului efectuat s-a  constatat faptul că acesta avea permisul de conducere suspendat.  Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de către o persoană  căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

În cadrul acţiunilor desfăşurate miercuri  pe raza municipiului şi a  judeţului Satu Mare  pentru reducerea riscului rutier  şi pentru prevenirea evenimentelor  rutiere au fost aplicate   189 contravenţii  în valoare de 16.000 lei.

 

 

Lasati un comentariu