În curând vom avea toalete publice în municipiul Carei

• publicat la: 15 iulie 2014
În curând vom avea toalete publice în municipiul Carei

Deşi nu pentru mult timp de acum înainte,Municipiul Carei se poate lăuda cu un record care nu cred că va fi atins prea curând în România.

Municipiul cu 21.112 locuitori,cu primar şi viceprimar de la UDMR,nu are de mai mulţi ani de zile o toaletă publică deşi  ne lăudăm cu numărul mare de turişti care ne vizitează oraşul.

Singura clădire  folosită în acest scop a fost demolată în primăvara acestui an deşi practic nu era funcţională,fiind închisă de mai mulţi ani,după cum am mai semnalat(aici şi aici).

La toate evenimentele desfăşurate până acum în centrul oraşului,pereţii caselor particulare sau a clădirilor  de pe străzile lăturalnice serveau necesităţilor fiziologice stringente,spre disperarea proprietarilor imobilelor.

De o săptămână încoace,în incinta Parcului care devine pe zi ce trece o adevărată grădină ,se fac lucrări de amenajare  pentru 2 toalete publice,una la intrarea dinspre jandarmerie şi alta la intrarea dinspre Spitalul Municipal.

Surse din cadrul Biroului Tehnic au confirmat că pentru toaleta dinspre jandarmerie există legătură la canalizarea oraşului,pentru cea de-a doua însă nu am primit  un răspuns exact deoarece nu  deţineau informaţii în acest sens.

Să sperăm că în curând vom avea toalete funcţionale în municipiul Carei şi  ne vom alinia şi noi lumii civilizate.

 

Buletin de Carei

comentarii

de iorgulescu la 16 iulie 2014 - 07:33

abia astept ca dupa deschiderea acestei buzi publice, sa vad cum meltenii negrii si albi o vor distruge…pentru ca trebuie distrusa, nu?

de janos la 16 iulie 2014 - 08:47

bine ca avem uniunea european si ca pretinde de la cei care vor proiectele sa faca si un veceu public ca numai asa vom avea si noi in careiul cu doi primari de laudmr care au fost obisnuiti numai cu veceu in spate la casa sau prin gradina

de tulipani la 16 iulie 2014 - 08:50

multumim domnule presedinte kovacs ca faceti si pentru noi un veceu modern in oras.
a fost greu pentru noi sa mergem mereu acasa daca copilul avea nevoie.noi la carei suntem mai civiliyati si nu am obisnuit sa mergem in spate la tufis ca am avut acasa tot ce ne trebuie..pacat ca nu sunteti din carei ca sa stiti ce oameni sunt aici si tot aduceti din alte parti muncitorii.

de Jeno la 16 iulie 2014 - 09:55

Astept cu nerabdare taierea panglicii!!
Si sa vad cine vor fi cei care vor vinde biletele!!

de one citizen la 17 iulie 2014 - 07:47

ciudata locatie,acum cand iesi in parc la o gura de aer proaspat o sa miroase a pisat de la o posta…nu ca n-ar mirosi de la cladirea „camuflata”cu plasa verde unde isi fac nevoile toti coloratii

de emil la 17 iulie 2014 - 18:56

Când a fost, era închisă, azi abia așteptăm să o avem ca să o ținem din nou închisă. Din lipsă de personal. Care trebuie musai să știe ungurește. Ca la Eminescu: era pe când nu s-a zărit, azi o vedem și nu e! Bravo, jenă! Puneți și statuia lui kk0suth duplicitarul lângă realizarea asta monumentală, pentru care mai meriți nu unul, ci 3 mandate?! De ce 3? Ca să poți și plăti împrumuturile în care ai băgat orașul.

de hoate imputite la 17 iulie 2014 - 20:18

PROPUNERE.inaugurarea sa fie facuta de cei doi sefi edili a orasului daca nu vor putea face treaba mare propun sa facem o cheta pt saraci de ei poate nu au mancat de zile intregi k nau din ce cumpara papa la intrare sa fie prezent consilierul domnului eugen pregatit cu serveteluuuuuuuuuuuuuuuu

de Horia Mărieș la 18 iulie 2014 - 07:25

Bey! Nu vă mai kkți în fântâna decorativă a lui Jenö, fiindcă „Már bűzlik a díszkút” și fiindcă vă face în curând budă publică!
Măcar de le-ar fi făcut subterane, dacă tot sunt bani europeni, ca să nu strice frumusețea de priveliște din Parcul Dendrologic.
Dar la chestia asta nu l-a dus mintea. Că n-are. Și fiindcă n-a văzut bude subterane în lume, pe-acolo pe unde s-a preumblat.
Ăia le au aeriene. Exact ca Jenö: aerian.

http://www.frissujsag.ro/wp-content/uploads/2014/07/kut.jpg

de vara nu dorm la 18 iulie 2014 - 13:24

nu mai piskaliti pe jeno si laicsika ca fac si ei ce stiu si cum pot..a picat la ei pleasca cu banii de la uniunea europeana si acum trebe sa faca rezervele pentru cand vor pika de la primaria cu datorii..acum au descoperit ocska asa ca pana ajung la buda subterana mai trec ceva generatii de tulipani..mirosul de grajd e cel care prefera ei si cu care sunt obisnuiti asa ca nu cereti de la ei altceva

Lasati un comentariu