Promovează-ți orașul… în vacanță!

• publicat la: 28 iulie 2014
Promovează-ți orașul…  în vacanță!

Fundația Centrul de  Promovarea a Turismului Cultural „Grof Károlyi” din municipiul  Carei propune o campanie inedită de promovare a municipiului Carei  și a obiectivelor turistice situate în acesta.

Toți careienii, care  pleacă în vacanță, indiferent de destinație, fie în țară, fie  în străinătate, sunt invitați la sediul  Fundației Centrul de  Promovarea a Turismului Cultural „Grof Károlyi” din municipiul  Carei, situat în Castelul Károlyi, biroul 26 (de luni până vineri  între 10-14) pentru a primi 5 broșuri pe care să le distribuie în  locurile unde își petrec vacanța (hoteluri, pensiuni sau la  agenții de turism ori primăria din localitatea respectivă).Pe  lângă obiectivele locale,broşura contine date despre Casa natală a poetului Ady Endre din apropierea comunei Căuaş,despre Muzeul etnografic al Moţilor – Scărişoara Nouă,comuna Piscolt,despre  Muzeul Şvăbesc – Petreşti dar lipsesc tocmai obiectivele cele mai apropiate de Carei,din satele moţeşti Ianculeşti şi Marna,care au fiecare amenajat câte un muzeu cu expoziţii etnografice,piese  originale ,fotografii şi documente din vremurile de altădată.Sperăm ca până la la următoarea editare a broşurii,membrii Fundația Centrul de  Promovarea a Turismului Cultural „Grof Károlyi” din municipiul  Carei să viziteze aceste frumoase sate moţeşti  din jurul Careiului şi să facă cunoscută  şi altora posibilitatea de a admira ospitalitatea si  obiectele tradiţionale locale.

Cei care vor distribui   broşura Visit Carei  vor primi cadou un magnet de frigider  cu Castelul Károlyi.

Campania se desfășoară  în perioada 30 iulie – 30 septembrie 2014.Pentru alte detalii  puteți suna la 0261.861.481.

comentarii

de costica la 28 iulie 2014 - 13:06

cine e director la fundatia de promovare a turismului? parca anul trecut a fost un concurs pentru acest post si a ramas in aer rezultatul..cine asigura fondurile pentru fundatie?
daca orasul adica primaria atunci e de inteles omisiunea.

de rebeca la 28 iulie 2014 - 14:43

Foarte buna initiativa!
Fiind la inceput probabil nu cunosc toate imprejurimile dar daca se vor adauga si muzeele din Marna si Ianculesti va fi chiar un lucru deosebit!

de ardeleanu la 28 iulie 2014 - 17:41

important este sa se infiinteze anumite trasee turistice in care sa cuprinda casa memoriala, un peste la Ianculesti, o rugaciune la manastirea Franciscana din Capleni, o vizita la santierul de la Bobald, muzeu svabesc la Petresti, muzeul din Scarisoara si o alta rugaciune la manastirea ortodoxa , poate o mamaliga cu branza de oaie la Sanislau , etc! initiativa este buna !

de ardeleanu la 28 iulie 2014 - 17:43

important este sa se infiinteze anumite trasee turistice in care sa cuprinda casa memoriala, un peste la Ianculesti, o rugaciune la manastirea Franciscana din Capleni, o vizita la santierul de la Bobald, muzeu svabesc la Petresti, muzeul din Scarisoara si o alta rugaciune la manastirea ortodoxa , poate o mamaliga cu branza de oaie la Sanislau , etc! initiativa cu brosurile este buna !

de vito la 28 iulie 2014 - 20:29

„casa nu este in apropierea comunei Cauas !” eu zic ca totusi este in apropierea pentru ca 6 km nu-i o distanta uriasa

de emil la 28 iulie 2014 - 20:38

vito, casa este pe teritoriul comunei Căuaș, la 6 kilometri de centrul comunei, aflat în localitatea Căuaș. Ca urmare, nu e aproape de casă, ci chiar în casă. Dacă satul Ady Endre nu ar aparține comunei Căuaș, atunci, da, ar fi aproape de comună. Dar, cum e sat aparținător, casa memorială e chiar în comună, deși nu se află în centrul ei.

Lasati un comentariu