Sugestii de la cititori…

• publicat la: 24 iulie 2014
Sugestii  de la cititori…

Primim pe adresa redactiei sugestii de la cititorii fideli.

Una dintre ele se referă la  mijlocul de locomoţie estival ce oferea careienilor posibilitatea de a se deplasa pe distanţe  lungi intr-un mod plăcut si… aerisit.

Propunere pentru agrement turisti

 Carei,un orăşel în plină dezvoltare şi amenajare.Un lucru bun,dar ce s-a întâmplat cu acel ”tractoraş-trenuleţ”  care făcea turul oraşului din centru până la ştrand?  Toate oraşele turistice au aşa ceva. Oare oraşul Carei de ce nu? Mulţumesc  – scrie cititorul nostru.

Nu numai de sugestii avem parte de la cititori ci si de sesizări.

Astfel,tot mai multi careieni au remarcat că  lucrurile bune din oraş au fost distruse,fără urmă de regret,când se puteau păstra fără nici un fel de probleme.

„Noul nu presupune neapărat distrugerea a tot ce era tradiţional în oraş” ,scriu unii dintre cititori,referindu-se la straturile de trandafiri,la terenurile de tenis de câmp din parc  sau la toţi arborii şi arbuştii tăiaţi de prin  oraş,mai ales cei de lângă băncile de aşteptare din staţiile de autobus.

Ultima semnalare se referă  la calendarul floral cu care Careiul se mândrea ca fiind al doilea existent în Transilvania, după cel din Timişoara.

Acum,la 24 iulie 2014

Până acum  2 ani

 

Lasati un comentariu