Val de spargeri de locuinţe la Carei

• publicat la: 25 iulie 2014
Val de spargeri de locuinţe la Carei

18 spargeri de locuinte în ultimele 2 luni în municipiul CAREI.Cifra nu a fost comunicată încă oficial dar o avem de la persoanele păgubite care sunt disperate că nu îşi mai pot părăsi temporar locuinţa  din lipsa de siguranţă pentru soarta acesteia.

In ultimele săptămâni,spargerile de locuinte au luat o amploare fără precedent chiar dacă surse din cadrul Politiei afirmă că numărul spargerilor este in scădere faţă de aceiasi perioadă a anului trecut.Chiar dacă în municipiul Carei nu există un cartier rezidential,hotii ochesc locuintele somptuoase de pe raza intregului oraş şi sunt foarte versaţi,existând cazuri când au dezactivat alarma .

Se caută bijuterii,electronice,tablouri,bani sau alte lucruri de valoare.Camerele  de supraveghere de care dispun unele dintre casele  vizitate de hoti sunt distruse de către acestia.

Hotii sunt persoane curajoase care operează chiar în plină zi iar apoi se îndreaptă către punctul de frontieră din apropiere pentru a li se pierde urma.

Recomandăm celor care pleacă în concediu să ia legătura cu toţi vecinii pentru a semnala orice aparitie a vreunei persoane suspecte,să nu îşi posteze pe retelele de socializare intentiile de părăsire a domiciliului si să isi monteze alarme sonore mai performante.

Potrivit unor surse din cadrul Politiei,efectivul de personal din care sunt alcătuite patrulele de supraveghere este insuficient.

Din păcate ,Politia Locala din subordinea Primăriei Carei  nu reuşeşte să facă profitabilă amplasarea celor 23 camere de supraveghere din oras,fapt ce ingreunează identificarea autorilor spargerilor din locuintele careienilor.Nici măcar casa fratelui viceprimarului nu a fost ocolită de hoţi.Poate că de acestă dată agenţii de ordine plătiţi din banii careienilor vor fi mai vigilenţi şi nu se vor limita doar la a trimite adrese care să confirme temeinicia celor semnalate de păgubiţi .

comentarii

de emil la 25 iulie 2014 - 16:14

Asta cu postarea pe rețelele de socializare e de bun simț. Cu precizarea că trebuie evitată nu numai postarea intențiilor, ci și a unor poze sau informații de genul „Constanța, acum x minute”. Tocmai i-ai spus cuiva interesat că nu ești acasă și nici nu poți ajunge în următoarele ore/zile. Se pot amâna postările de acest gen pentru după revenirea la domiciliu, chiar dacă, între timp și-au mai pierdut ceva din actualitate. Evident, cine dorește o vizită în locuință pe timpul vacanței, își poate asuma riscul să le posteze instantaneu.

de stefan la 25 iulie 2014 - 18:14

efectivul personal se ocupa numai sa faca poza la masin parcat neregulamentar

de milu la 25 iulie 2014 - 22:57

oare cat a platit ocskafotbalistu pentru articolul scris de finul primarului kovax ???
ca doar din banii careienilor a dat nu din buzunarul lui falit inainte de venirea la primerie/
singurul lui proiect e ocskasor si ce mare suparare la el ca lumea nu iubeste proiectul…wauuu ce tragedie pe capul lui sa dea de scris la finul lui jeno care mai are ceva datorii la el ….groparul echipei de fotbal victoria promoveaza ocskasor pe trotuarele din orasul CAREI….ai valoare ocskafoci.!
si cum un necaz nu vine singur ….am auzit ca trebuie sa te descurci si fara attila,poate pui anunt la mica publicitate….

de arnold la 25 iulie 2014 - 22:59

scrie in articol si ca vicele nu da bani pentru tenis de masa la carei pentru ca e antrenor mircsubacsi?
svabu nu vrea sa recunoaste fata lui pentru ca vorbeste romaneste….mare bandit omu’

de milu si arnold la 26 iulie 2014 - 07:58

cityiti tyitlul maa…

de mario la 28 iulie 2014 - 20:30

gardienii stiu sa stea prin baruri si sa stea luni si vineri la panda pe str. cimitirului sa vADA CINE INTRA PE SENS INTERZIs
BINE CA ANT PLATITI DIN IMPOZITE

de cameravideo la 30 iulie 2014 - 17:14

linsaj mediatic pentru seful politiei carei din partea apropiatilor primaruluidesi acesta l-a avut mereu sub umbrela lui.
tacere totala despre cele 23 de camere de supraveghere din curtea lui ecsedi seful politiei locale din subordinea primariei carei care nu a dat concurs pe post pentru ca la data respectiva nu avea terminate studiile dar tot a fost numit sef de politie.
ce sa ne miram ca sunt spargeri daca cumparam 23 de camere de supraveghere pentru careienii netulipani si hotii zburda linistiti….dam cu pietre in altii ca sa eliberam postul pentru vreun slugoi aservit ca doar e prea evidenta miscarea…..de sifonarile de fonduri si de sedintele de consiliu liniste totala si de interzicerea statuilor romanesti in carei dar cand vine vorba de instalarea unui apropiat in postul de politist sef dam cu artileria grea….

de vviki la 30 iulie 2014 - 21:28

23 de camere video are careiu pe mana lui iancsi pus sef de primarie.
toate se folosesc pentru spionaj si hotii umbla liberi !

Lasati un comentariu