Concert de excepţie Gheorghe Gheorghiu la Carei

• publicat la: 6 august 2014
Concert de excepţie Gheorghe Gheorghiu la Carei

Cea de-a treia zi a Festivalului AugustFest 7 de la Carei a reprezentat debutul programelor artistice de la scena amplasată în Parcul Dendrologic.

Seara  a fost dedicată şlagărelor nemuritoare, iar invitatul special a fost cunoscutul compozitor și interpret de muzică ușoară,  Gheorghe Gheorghiu.

În deschidere concertului, pe scena festivalului  au evoluat  soliştii şi instrumentiştii formaţiilor Castelanii de la Clubul Elevilor şi de la Centrul Cultural,pregatiti de prof.Mariana Vulcan si Szucs Josef.

Tinere talente locale ca Andrada Spanci, Larisa Latiş, Patricia Borbelyi ,Alina Deac, Tania Gabor,Rap Regina si Manuel Chivari cu trupa Simple Life au interpretat cântece din muzica uşoară românescă şi internaţională.

Apoi, careienii  prezenţi  la în parcul dendrologic au avut parte de concertul extraordinar oferit de Gheorghe Gheorghiu la ce-a de VII-a ediţie a August Fest Carei.Artistul Gheorghe Gheorghiu a urcat pe scenă la ora 21.00 în aplauzele publicului careian, care aştepta cu nerabdare  concertul  susţinut de îndrăgitul interpret.

Timp de mai bine de oră acesta a încântat publicul cu piese cunoscute ca: „Mă gândesc la tine”, „Eu sunt nebunul care te iubește”, „Îndrăgostește-mă de tine”, „Unde dragoste nu e, nimic nu e” dar și câteva piese de inspirație folclorică.

Bis-urile de la final și ropotele de aplauze din partea publicului numeros ne arată faptul că publicul a savurat din plin prestația îndrăgitului interpret, atmosfera creată fiind una de excepție. Artistul a fost extrem încântat de modul în care a fost primit de careieni.

Careienii au cântat şi au  dansat pe ritmurile muzicii interpretate de cunoscutul trubadur al muzicii uşoare româneşti care cântă mereu despre iubire.

La finalul concertului, fanii au venit să se pozeze şi să-i ia autografe îndrăgitului artist.

Pentru prima oară la Carei,artistul  a oferit un scurt interviu pentru ,,Buletin de Carei’’

R Cum  vi s-a fost publicul careian?

Gheorghe  Gheorghiu: ,,A fost un public extraordinar,  foarte călduros, a cântat alături de mine, au dansat şi mă bucur că s-au simţit bine pe muzica mea.

Am văzut că se întâmplă lucruri frumoase aici, la Carei. Este foarte frumos acest tip de festival, este diferit de toate acele zile ale oraşului când cântă altfel de artişti. Sincer mă surpinde plăcut că mai au loc încă recitaluri de muzică uşoară, că se mai ascultă acest gen, acum fiind la modă cu totul alte genuri de muzică. M-am bucurat foarte mult că există acest festival care are şi aduce muzica uşoară în prim plan şi şlagărele româneşti atât de îndrăgite de noi toţi. Sper să revin să vă mai cânt!

R Ce le trasmiteţi cititorilor ziarului ,,Buletin de Carei’’?

Gheorghe  Gheorghiu Le mulţumesc că au venit la spectacol să asculte muzica mea, că au cântat împreună cu mine şi îi îndemn să ştie să se facă respectaţi ca cetăţeni ai Careiului!

 

 

Lasati un comentariu