GRUPARE SPECIALIZATĂ ÎN TRAFIC DE DROGURI, DESTRUCTURATĂ.Percheziţii şi la Carei

• publicat la: 21 august 2014
GRUPARE SPECIALIZATĂ ÎN TRAFIC DE DROGURI, DESTRUCTURATĂ.Percheziţii şi la Carei

Două culturi de cannabis, droguri de risc, substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive, un pistol şi bani au fost descoperite şi ridicate de poliţiştii de la combaterea criminalităţii organizate din Satu Mare şi procurorii D.I.I.C.O.T., în urma a 22 de percheziţii efectuate la membrii unei grupări infracţionale.

La data de 20 august a.c., poliţiştii Serviciului de Combatare a Criminalităţii Organizate Satu Mare şi procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Satu Mare au efectuat 22 de percheziţii domiciliare pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializate în trafic internaţional de droguri de  risc pe relaţia Italia – România şi comercializarea de produse susceptibile a avea efecte psihoactive.

De asemenea, au fost puse în aplicare 22 de mandate de aducere. Una dintre persoanele bănuite are dublă cetăţenie, germană şi italiană.

Activităţile s-au desfăşurat în Satu Mare, Sălaj şi în municipiul Bucureşti, cu sprijinul poliţiştilor de la B.C.C.O. Oradea, B.C.C.O. Bucureşti, S.C.C.O. Sălaj şi I.P.J. Satu Mare, precum şi al jandarmilor.

În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate 10 grame de cannabis,15 grame de haşiş, 159 de plicuri cu pulbere albă, 1.010 grame de pulbere albă, o râşniţă, 2 pipe, 2 cântare, un pistol, un laptop, 2 hard – diskuri, 18 telefoane mobile, 20 de cartele telefonice şi bani.

Totodată, au fost identificate două culturi, una indoor şi alta outdoor, cu 9 plante de cannabis.

Membrii grupării au fost conduşi la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Satu Mare, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al S.R.I..

In aceasta dimineata au loc percezitii si la Carei si in localităţile limitrofe.

comentarii

de roshul la 30 martie 2015 - 16:10

tudor zis blondul in 2009 – ia pune mana sa vezi ce am cumparat , e d’aia piatra .
era canabis si. in 2010 tudor – i-ti dai un tovaras sa scapi tu ? o sa uiti tu tot .
la schimbat george albu pe adminisratorul de bloc in 2010 cu familia frunzah si in 2012 la sectia 26 politie niculescu corina si emil de la apartamentul 50 – sa-l zapacim .
adica obligatia pe raj daca era el la mare mamaia constanta in 2008 masina in primul rand si se lauda in prima seara in strada la florescu geroge – pune mana am cumparat d’aia piatra . in al doilea rand a doua zi pe plaja kudos pozitia de stat pe scaun . george albu cu nepotii lui cu luptatorii din k1 . loviturile cauzatoae de moarte .
iar din aparatorii patriei zis joe din clanul sportivilor ruda unul din colegii mei brancardieri unul de ma bletema de cancer .

Lasati un comentariu