Poliţia Locală Carei,calul şi caprele. Urmează ouăle ?

• publicat la: 27 august 2014
Poliţia Locală Carei,calul şi caprele. Urmează ouăle ?

După descinderile din aprilie ale Politiei Locale  din subordinea Primăriei Carei  in satul Ianculeşti,cu 2 echipaje motorizate pentru a constata dacă  priponirea  unui cal  este greşită sau nu, a venit si rândul caprelor din gospodăriile oamenilor de a fi numărate de către un echipaj al aceleiaşi Poliţii Locale Carei,aflate tot în subordinea directă a primăriei Carei.

Cei care au avut curajul de a participa la aniversarea celor 150 de ani de la naşterea marelui om de stat Ionel Brătianu , şi-au asumat implicit şi consecinţele.  Dacă nu sunteţi un cititor careian ,în mod firesc vă veţi pune întrebarea,ce legătura are Ionel Brătianu cu caii şi caprele  vizate de Politia Locală din Carei ?

Careienii stiu de ce,existând antecedente în acest sens . In urma tăierilor masive de copaci din ultimii ani,atât din parcul dendrologic cât si din oras,câţiva careieni iubitori ai naturii au iesit in stradă la un protesc paşnic,ad-hoc.

Urmarea? Fiecare dintre curajosi a fost atent monitorizat de camerele de supraveghere ,atunci funcţionale si  atent monitorizate de Politia Locală si a fost chemat să dea explicaţii şefului său direct de la locul său de muncă,chiar dacă nu au fost în timpul serviciului. Cei din mediul privat  au fost   “curtaţi” si  abordati  prin învăluire pentru  operatiunea de spălare pe creier atât de îndrăgită de ocupantul temporar al celui de-al doilea fotoliu din oraş.

Cunoscând toate aceste aspecte din viaţa de careian,cei care au decis să se alăture grupului participant la aniversarea lui Ion IC Brătianu au ştiut la ce se expun.

Cum în zona respectivă nu sunt camere de supraveghere  active,imaginile din Buletin de Carei au fost folosite la potential maxim şi astfel au început primele descinderi pe la casele oamenilor.

Motivând o anume sesizare din partea unor vecini,un echipaj al politiei Locale Carei a bătut la poarta unui gospodar din zona 3 ,dorind chipurile să îi numere caprele din bătătură  pe motiv că mirosul a ajuns până pe strada Căplenilor ,peste drum de numărul 10.

Curios este faptul că la adresa de pe strada Căplenilor a Politiei Locale nu a ajuns şi mirosul din parcul ,pardon,grădina Castelului,unde se cresc cai fără  autorizatie  ,stiut fiind că parcul se află în zona 0 a oraşului.

Cu alte cuvinte ,Politia Locală a  primit autorizaţie  numai pentru numărarea caprelor din oraş,nu şi a cabalinelor.

Atenţie dragi careieni, urmează galinaceele şi evident…ouăle.

 

Daniela Ciută

comentarii

de hoate imputite la 27 august 2014 - 22:01

mai fratilor voi stiti ca plotisti locali daca nu merg unde zice janika adica seful lor raman fara servici automat primesc un calificativ de nesatisfacator si un raport de insubordonare si uite ce usor pot ramane pe drumuri baieti .pana cand acest asa numit sefut numit fara concurs nu va fi schimbat lucrurile nu se vor schimba la pol locala.pe acest individ numit ecsedi janika cand lucra la gardieni seful lui de grupa la trimis in ghenci sa faca serviciu noaptea pentru ca in carei nu se putea folosi de el asa de competent era.deci fratilor nu uitati pestele de la cap se pute din pacate se curata de la coada .janos bacsi daca nu tie rusine te rog fa public activitatea ta de cand porti uniforma macar un singur caz rezolvat de tine nu de subordonati .PS nu vreau a lua apararea baietilor dar asta este adevarul domnule cititor ai acestor randuri daca seful dumneavoastra va da o sarcina de serviciu o executati sau nu chiar daca nu va convine.

de csuri la 29 august 2014 - 08:19

politia locala este pentru primarie si nu pentru careienii!!!!!!!!!!!
stau adcunsi la masina pe strada cu sens unic de la lucaciu si intoarce capu cand vede ca masinille la haverii parcheaza pe trecere de pietoni sau pe curba!!!!!!
au vazut ei pe camerele cine a intrat la monumentul de la avram iancu dar au trebuit sa taca ca sa nu iasa skandal!!!!
iancsi tine la scaun ca nu are unde sa lucre si trebuie sa nyalni la cei doi grasi de sus si sa duce cumparaturile la nevestele lor!!!!!
politia primariei impotriva la careienii!!!!!

Raspunsuri

Lasati un comentariu