Revedere după 62 de ani

• publicat la: 23 august 2014
Revedere după 62 de ani

Sâmbătă, 23 august 2014, Școala  „Vasile Lucaciu” din Carei si-a deschis portile pentru a-i reprimi pe fostii sai absolventi de liceu,promoţia 1952.Chiar dacă nu a fost o aniversare cu cifră rotundă,in băncile şcolii au  luat loc cei mai activi si mai vivaci  dintre foştii elevi.

Deja binecunoscuţii organizatori Ioan Pintea si prof.univ.Ioan Condor,acesta din urmă sosit tocmai de la Bucuresti,au reusit să  asigure un cadru festiv si momente  cu trăiri intense.

Foştii elevi, astăzi oameni cu tâmple argintii, cu o experienţă de viaţă cât un roman, au ţinut să mai spună o dată “prezent” în liceul de care s-au despărţit în urmă cu 62 de ani.

Astfel,au participat Ovidiu Lăpuşan,Ioan Pintea,Ioan Condor cu soţia,Benko Kalman,Henzel Ladislau cu soţia ,Traian Becea.

După redepănarea amintirilor din adolescenţă sau din viaţă   şi clasica poză  de la bustul marelui patriot pr.dr.Vasile Lucaciu,aceştia s-au retras la un local careian unde au servit masa dar  nu inainte de a-si da intâlnire pentru aceiasi perioadă a anului viitor.

 

redacţia

comentarii

de Horia Mărieș la 23 august 2014 - 22:49

Să fie sănatoși și să se reintâlnească cu bucurie incă mulți ani de acum încolo!

de Viorel la 24 august 2014 - 21:55

Sa aveti parte de sanatate si de zile senine!

de Tiberiu Vanca la 25 august 2014 - 09:17

Colegilor mei de clasă prezenţi la a șaizeci şi doua aniversare Salutări. Mă bucur că sunt sănătoşi, că manifestă bucuria revederii şi au capacitatea întâlnirii cu „A fost odată…”, evident anii cei mai frumoşi ai tinereţii, anii în care cu toţi am lăsat să ni se „toarne, de către bunii noştri dascăli, astăzi pensionari ai eternităţii, cunoştiinţe, evident în încăpătorul nostru cap, dar cel de atunci, că cel de acum tinde spre a fi un hârb istoric”. Bunii mei colegi regret că nu am fost cu voi. Se pare că spre deosebire de voi am fost muşcat, muşcat bine, de sindromul blazării, pentru că numai acesta poate fi motivul absenţei de la această caldă reîntâlnire.

Lasati un comentariu