A furat un BMW din Carei şi a făcut accident la Moftin

• publicat la: 15 septembrie 2014
A furat un BMW din Carei şi a făcut accident la Moftin

În cursul zilei de ieri poliţiştii au fost solicitaţi să intervină în 3 cazuri de lovire .

În duminică noaptea poliţiştii Secţiei Satu Mare au fost sesizaţi de către un tânăr  în vârstă de 23 de ani  din Micula despre faptul că în jurul orei 02,00  Ioan M. l-ar fi agresat atât pe el cât şi pe tatăl său. Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că Ioan M. aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice  a pătruns fără drept în curtea locuinţei aparţinând lui Alexandru P. având asupra lui diferite obiecte contondente, respectiv levier, topor  iar proprietarul casei împreună cu fiul său auzind zgomot au ieşit în curte să vadă ce se întâmplă moment în care Ioan M. i-ar fi agresat. Între cei 3 a avut loc o altercaţie în timpul căreia s-ar fi agresat reciproc, însă întrucât reclamantul şi tatăl său au suferit leziuni la nivel capului şi a corpului au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Satu Mare pentru a li se acorda îngrijiri medicale. Nu a fost necesară rămânerea sub supraveghere medicală a celor 2.

În acest caz se fac cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi violare de domiciliu.

Ieri dimineaţă , în jurul orei 08,30 poliţiştii din Păuleşti au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 de către Radu R. despre faptul că atât el cât şi concubina sa ar fi fost agresaţi verbal şi fizic de către 2 persoane de sex masculin. În urma cercetărilor efectuate s-a constatat că reclamantul ar fi făcut zilele trecute un schimb de unelte cu unul dintre agresori, între timp Radu R . s-ar fi răzgândit  şi fiind vecin cu cei agresorii, reclamantul şi-ar fi recuperat unealta , motiv pentru care Ioan V însoţit fratele său Sorin V. s-ar fi deplasat la domiciliul reclamantului pentru a-i cere socoteală. Între cei 2 fraţi care sunt rude cu concubina reclamantului pe de o parte şi reclamant şi partenera lui pe de altă parte a intervenit un conflict spontan în timpul căruia s-ar fi  agresat reciproc. Femeia   fiind însărcinată a fost transportată la Spitalul Judeţean unde în urma investigaţiilor efectuate s-a stabilit că se află atât ea cât şi fătul în afara oricărui pericol.

Personajele acestui incident nu sunt la prima situaţie de acest gen.

Duminică după-amiază poliţiştii Secţiei 3 Satu Mare au fost sesizaţi de către un localnic din Agriş , în vârstă de 55 de ani, care reclama faptul că ar fi fost agresat de către ginerele său. Poliţiştii s-au deplasat de îndată la faţa locului şi au constatat că pe fondul unor conflicte  mai vechi ginerele care locuieşte în acelaşi imobil cu reclamantul  i-ar fi aplicat bărbatului mai multe lovituri cu pumnul în zona feţei şi la nivelul corpului. Nu a fost necesară intervenţia cadrelor medicale.

În ultimele 2 cazuri menţionate poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Autorii fiind cercetaţi în stare de libertate.

       Eveniment şi infracţiuni la regimul rutier

Duminică după-amiază poliţiştii Biroului Rutier au fost solicitaţi să intervină la faţa locului la un eveniment rutier produs în Sătmărel.

Deplasându-se de îndată la faţa locului oamenii legii au stabilit din primele cercetări împrejurările în care s-a produs accidentul. Un tânăr în vârstă de 22 de ani , din localitatea Decebal, a condus motocicleta Suzuki înmatriculată în Portugalia, iar pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum a pierdut controlul asupra direcţiei de mers întrând în coliziune cu gardul unui imobil din Sătmărel ulterior fiind proiectat în şanţul din partea din partea stângă  a direcţiei de deplasare. Tânărul circula din direcţia Balta Blondă spre centrul cartierului Sătmărel. Din nefericire în urma impactului tânărul a decedat pe loc. Poliţiştii au stabilit că acesta nu deţinea permis de conducere pentru a putea conduce motocicleta.

La data de 13 septembrie a.c. în jurul orei 23,30 poliţiştii Secţiei Carei au fost sesizaţi despre faptul că pe DN 19-E671 între localităţile Moftinu Mic şi Carei a avut loc un eveniment rutier. La faţa locului oamenii legii au  constatat Bela S. de 20 de ani care locuia în casa unui bărbat din Carei, profitând de faptul că proprietarul casei nu se afla la domiciliu, a luat cheia de rezervă a autoturismului marca BMW pe care proprietarul Joszef P. îl deţinea şi intenţiona să se deplaseze raza localităţii Moftinu Mic, însă în zona menţionaţă anterior a pierdut controlul volanului intrând în coliziune cu parapetul de protecţie amplasat pe marginea părţii carosabile în partea dreaptă a direcţiei de deplasare. În urma evenimentului a rezultat avarierea autoturismului, cauzând un prejudiciu de aproximativ 3000 lei. În urma verificărilor efectuate poliţiştii au stabilit că tânărul nu poseda permis de conducere şi i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei întrucât acesta s-ar fi aflat în stare vizibilă de ebrietate.

Se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt în scop de folosinţă, conducere fără permis, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală şi distrugere.

În cadrul acţiunilor desfăşurate duminică  pe raza municipiului şi a  judeţului Satu Mare  pentru reducerea riscului rutier  şi pentru prevenirea evenimentelor rutiere au fost aplicate    171  contravenţii  în valoare de  15500  lei.

 

Lasati un comentariu