Condiţii de mizerie în jurul singurei pieţe agroalimentare din Carei

• publicat la: 2 septembrie 2014
Condiţii de mizerie în jurul singurei pieţe agroalimentare din Carei

Despre  haosul şi mizeria care domneşte în jurul singurei pieţe agroalimentare din oraş am scris şi vom scrie până când cineva va lua măsuri de igienizare a zonei respective,chiar dacă momentan instituţiile abilitate se preocupă mai mult de caprele celor care au participat la aniversarea cu bustul mobil a  omului de stat  care a fost Ionel Brătianu.

Mizeria care domneşte în fiecare luni şi vineri la intrarea în singura piaţăagrolalimentară din oraş  a ajuns să pută până la Bucureşti dar la primărie nu este perecepută decât de funcţionarii simpli şi oneşti care îşi fac acolo cumpărăturile în timp ce  factorii de decizie  sunt deja imuni la miros dar nu şi la avantajele ce decurg din talciocul atent întreţinut. Nu există hotărâre de Consiliu Local pentru desfăşurarea în yilele de luni şi vineri a talciocului ci numai pentru ziua de duminică şi nici nu a fost aprobat vreun tarif pentru taxarea comercianţilor.

Pe cine din primărie  să intereseze că circulaţia rutieră este sufocată  în zonă,că proprietarilor  de chioşcuri  le scad vânzările  de la lună la lună dar ei trebuie să achite aceleaşi impozite către municipalitate,că cei care sunt încurajaţi să vândă haine vechi,second în exprimare americană,nu sunt cei nevoiaşi ci  un fel de intermediari pentru persoane ce rămân  mereu în umbră,căci nu e nimeni atât de naiv să creadă că geamantane intregi de haine cu care vine câte o persoană sunt hainele lor uzate din gospodărie şi că fiecare a avut câte 5 rochii de mireasă sau de ocazie. Pentru etalarea mărfii,barierele POLIŢIEI  sunt numai bune.

Din păcate,aceşti oameni simpli sunt o masă de manevră prin care unii complexati de la etajul 2 din primărie, lipsiţi orice fel de pregătire de specialitate în vreun domeniu,vor să fie băgaţi în seamă cu orice preţ,chiar cu preţul umilirii acestor necăjiţi ai sorţii obligaţi la condiţii medievale de comercializare a produselor lor sau al diminuării veniturilor unor particulari care au avut ghinionul să aibă chioşcuri pe partea cu strada Francisc Pall. În urma fiecărui talcioc,proprietarii de chioşcuri sunt nevoiţi să cureţe şi să spele mizeria lăsată de comercianţi şi superficial curăţată apoi de un angajat local.

Vă lăsăm în compania imaginilor pe care le vom prezenta săptămânal,la fel cum atragem atentia că în zonă nu este sursă de apă  şi grup social pentru cei care sunt puşi sa vândă direct pe caldarâmul străzii Francisc Pall. În tot acest timp,cea mai frumoasă piaţa de animale din judeţ,zace închisă,ferecată cu 7 lacăte,pentru ghinionul de a fi amplasată în apropierea locuinţei unui factor de decizie.Piaţa de animale are asfalt pe întreaga suprafaţă,are mobilier prevăzut pentru un comerţ civilizat,are sursă de apă şi  grup social.

puteti citi si

Haos pe strada Cimitirului

Talciocul careian

talcioc in dauna firmelor

Comert cu masini la piata agroalimentara

Comisia de circulatie Carei

Comisia de circulatie insista

comentarii

de Stefan la 2 septembrie 2014 - 15:36

la ce te poti astepta de la un fotbalist fara scoala?
doar nu ati vrea sa mearga in america la metropolitan sau la muzeul american de istorie naturala sau de arta.
omu face si el ce stie si ce a invatat in tinerete:ocskasoru.asa se intampla daca dai pe mana cui nu trebuie o jucarie ca si orasu carei.

de emil la 3 septembrie 2014 - 21:55

ăștia așteaptă sa pută pana la Buda pesta.

Lasati un comentariu