Invitaţie comemorare Avram Iancu

• publicat la: 8 septembrie 2014
Invitaţie comemorare Avram Iancu

Duminică,14 septembrie 2014,de la ora 12:15,în faţa bustului lui Avram Iancu,va avea loc comemorarea a 142 de ani de la moartea eroului national.După slujba religioasă ,va avea loc premierea celor mai buni elevi la învăţătură de la şcolile din oraş,iar apoi un scurt program artistic .

Organizatorii sunt  Asociatia Colonia Moţilor Ianculeşti,Asociatia Refugiaţilor- filiala Carei, Asociatia Culturala ASTRA,Despărţământul Carei, Asociatia Unirea 2009 Carei,Directia de Cultură a Municipiului Carei,Buletin de Carei şi SC Ianculesti SRL.

Sunt asteptati să participe toti cei care vor să aducă un omagiu marelui patriot revolutionar,Avram Iancu.

comentarii

de kandia la 12 septembrie 2014 - 21:30

iudmr organizeaza in parc tot duminica la amiazi o masa populara pentru cei care vor sa le asculte incitarile extremiste..DACA TOT FAC ALERGIE LA ROMANI NU INTELEG DE CE NU MERG IN COMUNITATILE LOR OMOGENE SI SE CHINUIE PEAICI..acum si-au adus aminte de votantii lor la comemorarea lui AVRAM IANCU..esti mare si acum Iancule!

de maripatrioti la 12 septembrie 2014 - 23:35

mari patrioti ciutele astea peneliste.

de anton la 13 septembrie 2014 - 08:33

mari probleme au tulipanii cu familia ciuta care nu poate fi santajata si nici troc nu fac cu sentimentele patriotice.ei fac din convingere si nu pot fi cumparati sau pacaliti si evident ca deranjeaza conducerea tulipana cu seful datornic cu retinere pe salar ,chirias in casa altora si cu masina cumparata din banii fundatiei de promovare a turismului careian..cu alte cuvinte primarul nu da nici macar un leu la oras ca nu plateste darile dar isi cumpara din banii orasului masina si pavaj in curte din lotul de la piata. camerele de supraveghre luate prin proiecte sunt puse la cuscrii si la sectia de mobilier de pe ecoului la care lucra copii lui….avem un primar cu un consilier angajat la primarie numei pe statul de plata dar care scrie articole antoromanesti in fiecare nr din foaia udemereului.si mai are un sofer ce face naveta in ungaria unde locuieste cu masina primariei si se ocupa cu sotia lui de trafic de tigari.si nici macar nu sunt romani.
ce sa faci daca sunt si romanii prin partile astea la care jinduiesc barbarii!
deranjeaza ca mai sunt romani care tin steagu sus si nu isi pot face mendrele cersetorii din grupul de interese primar.

de clapa la 13 septembrie 2014 - 08:37

saracu injiner pensionat fortat de imi ca sa faca liniste in scoala si ca sa poata lua si cineva bacu de la agro,uita sa isi ia pastilele si se joaca cu tastele calculatorului.
oare saracu injiner nu are familie care sa se ocupe sa ii administreze tratamentu si sa il fereasca de bataia de joc a tulipanului care profita de boala lui si il intarata zi de zi sa scrie comedii.?

de motii la 13 septembrie 2014 - 09:00

Traiasca Duhul lui Iancu!
Traiasca motul intre moti
Campia libertatii spune
Ca Avram Iancu suntem toti!

de CAREIAN la 13 septembrie 2014 - 09:33

MANDRU CA SUNT ROMAN!!!!!

de altcareian la 13 septembrie 2014 - 09:37

in carei romanii sunt persoane respectabile.
sunt contribuabili onesti care nu stau cu mana intinsa la guvernul romaniei cum face sefu de la tulipani care din 2008 are retinere pe salar pentru miliardele datorie in urma falimentarii celor 4 firme ale sale la care nu a platit la oameni contributiile sociale si au ramas pe drumuri!
romanii din carei nu stau in fata la magazine cu mana intinsa si nici nu isi bat joc de careieni.

de castelan la 13 septembrie 2014 - 16:39

Duminica vor fi vazuti adevaratii ROMANI din Carei care au dragoste fata de NATIUNEA ROMANA si au curajul sa infrunte ungurismele provocatoare ale conducerii urbei.

de Tudor Vladimirescu la 13 septembrie 2014 - 17:24

„Patria este poporul ,iara nu tagma jefuitorilor”

de emil la 14 septembrie 2014 - 14:48

De aia este, totusi, statuia Iancului, in mijlocul Clujului / Careiului.
Fiindca sta ca o statuie sa dea la ungaristi …….. autonomuie.

de abecedar la 14 septembrie 2014 - 17:14

Nu mai mergeţi la cumpărături şi la ştrand ân Ungaria, rămâneţi în România voastră naţionalistă că doar aveţi de toate!:)))

de castelan la 14 septembrie 2014 - 20:59

Felicitari ROMANILOR care au participat la comemorarea eroului nostru Avram Iancu,FELICITARI organizatorilor,tot asa inainte. Rusine intelectualilor care nu au fost prezenti la festivitate si au onorat cu prezenta invitatia tulipanilor la bograciul primarului, cu iz de balega de cal.

de emil la 15 septembrie 2014 - 06:32

awecedar 17:14

Desigur, România noastră e naționalistă pentru că dă drepturi minoritaților etnice așa cum nu a dat nici un stat din Europa, pe când Ungaria voastră nu e naționalistă pentru că ea dă minorităților etnice dreptul de a fi unguri. În România naționalistă poți trăi și dacă nu știi limba română, adică limba oficială, dar du-te în Ungaria și trăiește fără să știi ungurește, adică tot limba oficială. În România noastră naționalistă, un primar etnic ungur poate să-și bată joc de sărbătorile și simbolurile românești (vezi Carei, Sfântu Gheorghe – Covasna și altele). Tot în România noastră naționalistă ca să fii angajat într-o primărie ți se pune condiția să știi limba oficială a statului …… vecin! Tot în România noastră naționalistă, străzi și școli din diverse localitați poartă numele unor unguri ucigași de români, chiar criminali de război condamnați de justiție, unii dintre aceștia având chiar și statui. În România noastră naționalistă scrie ”Rendorseg” pe posturi și secții de poliție, deși orice ungur care nu e retardat mintal știe ce înseamnă ”poliție”. În România noastră naționalistă sunt puși etnici unguri în funcțiile de conducere, inclusiv în județe în care găsești un ungur la 1000 de kilometri pătrați. În România noastră naționalistă, pe ușile cabinetelor de consultație din policlinică scrie și ungurește, pentru ca aceia care nu știu românește să nimerească doctorul potrivit, ba chiar și pe policlinică și pe spital scrie ce e acolo în limba statului vecin. Tot în România naționalistă se poate studia în ungurește până la nivel post-universitar, de parcă specialiștii respectivi ar fi pregătiți să lucreze în Ungaria, nu în România. România naționalistă permite unei formațiuni etnice (întâmplător ungurească) să participe la alegeri, să-și trimită reprezentanții în parlament și chiar la guvernare fără ca ong-ul respectiv (adică rmdiszno) să respecte condițiile minime de a fi înscrisă în registrul partidelor politice. Dar de ce nu am merge la cumpărături sau la ștrand în Ungaria? Nu le convine ”democraților” unguri să ia bani de la opincarii valahi? Din câte am văzut, o mulțime de mașini înmatriculate în Ungaria circulă prin România asta naționalistă. Iar dacă e așa de naționalistă, de ce nu stau ungurii ăia în patria lor democratică și tolerantă și vin să facă cumpărături sau chiar la ștrand în România naționalistă?

Lasati un comentariu