Minoră accidentată la Carei

• publicat la: 4 septembrie 2014
Minoră accidentată la Carei

Poliţiştii rutieri careieni au fost sesizaţi miercuri, în jurul orei 14.30, despre faptul că pe strada 1 Decembrie din Carei s-a produs un accident rutier soldat cu victime omeneşti. Deplasându-se la faţa locului oamenii legii au stabilit împrejurările în care s-a produs evenimentul. Un tăşnădean, în vârstă de 56 de ani, în timp ce se afla oprit cu autoturismul marca BMW  a deschis portiera stânga faţă fără a se asigura că această manevră nu constituie un pericol pentru ceilalţi participanţi la trafic, moment în care a acroşat bicicleta condusă de către o minoră, în vârstă de 13 ani, care circula pe partea carosabilă deşi strada este prevăzută cu pistă pentru biciclete, marcată şi semnalizată corespunzător.

În urma impactului a rezultat accidentarea uşoară a tinerei , care a fost transportată la Spitalul municipal Carei, dar nu a fost necesară rămânerea sub supraveghere medicală.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă .

Sursa: Poliția Satu Mare

Lasati un comentariu