Percheziţii la suspecţii de evaziune fiscală din domeniul construcţiilor din Satu Mare

• publicat la: 4 septembrie 2014
Percheziţii la suspecţii de evaziune fiscală din domeniul construcţiilor din Satu Mare

Polițiștii fac peste 100 de percheziţii în Capitală şi 11 judeţe, la domiciliul unor suspecţi de evaziune fiscală şi spălare de bani în domeniul construcţiilor.

Prejudiciul în dosar este estimat la 10 milioane de euro.

Potrivit Poliţiei Române, poliţiştii au descins la 105 de adrese din Bucureşti şi judeţele Bacău, Braşov, Giurgiu, Harghita, Ilfov, Maramureş, Mureş, Olt, Satu-Mare, Teleorman şi Vâlcea.

În urma percheziţiilor, 67 de persoane ar urma să fie duse la audieri.

La acţiunea participă 353 de poliţişti de la structurile de investigare a fraudelor, investigaţii criminale şi acţiuni speciale din cadrul Poliţiei Române, Poliţiei Capitalei şi al inspectoratelor de poliţie ale judeţelor unde au loc descinderile.

comentarii

de careien la 4 septembrie 2014 - 18:57

sa verifice din ce bani au copilasii primarului masini si case si terenuri????
cum e cu firma din marghita care a facut lucrarile la monument si care incasa banii inainte de inceperea lucrarilor si care a primit banii inainte de receprtia lucrarii???
http://www.buletindecarei.ro/2013/09/primaria-carei-a-achitat-lucrari-din-zona-monumentului-cu-18-zile-mai-devreme-decat-le-a-receptionat.html

de iancsika la 4 septembrie 2014 - 22:24

de 3 ani trebuia terminata noua primarie si numa renovarea costas 2 milioane de euroi???cat a fost dat la dominium si la ferike???? de ce nu scrie consileru primarului in ziaru lui platit de careieni de mismasurile lui???? pentru spioni AVO nu e voie sa scrie de evaziune?
cuibu de la carei ar trebui sa vina sa vada ponta si cu govor si sa ia cu ei acasa extremistii de la gaska primariei daca asa iubeste pe ei!

Lasati un comentariu