Şoferul primarilor UDMR CAREI,reţinut în Ungaria pentru trafic de ţigări

• publicat la: 11 septembrie 2014
Şoferul primarilor UDMR CAREI,reţinut  în Ungaria pentru trafic de ţigări

Uşor ,uşor ies la iveală toate matrapazlâcurile  din primăria UDMR Carei,nereguli ce se fac pe bani publici,pe banii noştri,ai contribuabililor. Hotărâri de Consiliu Local ignorate şi nepuse in practică de ani de zile,talcioc pe spatiu public şi taxare fără aprobări a CL,plăţi totale către firme de casă inainte de semnarea receptiei lucrărilor,utilizare apă geotermală in scop turistic fără nici un fel de autorizatie,decontări colosale pentru piese schimb la maşina Ford a primăriei,ignorarea clauzelor contractuale in cazul renovărilor de la noua locatie a primăriei Carei  in timp ce etnicilor români din oras li se refuză orice drept,inclusiv acela de a se angaja la primărie dacă nu cunosc limba maghiară  sau de a cere voie de la o  parohie  pentru intretinerea Cimitirului Eroilor Români.

După consilierul personal al primarului,angajat pe statul de plată al primăriei,ce  isi permite să nu se prezinte la servici,soferul primăriei Carei,a fost reţinut  in Ungaria pentru trafic de ţigări.

Soferul Papp Iancsi locuieste in Ungaria,in prima localitate de peste graniţă  şi FACE NAVETA ZILNIC CU MASINA PRIMARIEI CAREI. Potrivit surselor noastre,autoritatile maghiare l-au monitorizat de mai mult timp până să actioneze. Se pare că acesta avea la casa din Ungaria un depozit de tigări. MASINA PRIMARIEI CAREI A FOST CONFISCATA  iar soferul retinut.

Curios este faptul că  se ştia că şoferul primăriei folosea maşina primăriei în scop personal şi făcea deplasări zilnice peste graniţă de peste 1 an şi totuşi nu a fost semnalat acest fapt!  Camerele de supraveghere montate la ieşirea spre Urziceni pot dovedi cele afirmate de noi,în caz că funcţionează mai bine decât în cazul vandalizării plăcii de la bustul lui Avram Iancu.

-stire in curs de actualizare-

 

 

Lasati un comentariu