Adunarea Generală a Consiliului Regional al Elevilor

• publicat la: 23 octombrie 2014
Adunarea Generală a Consiliului Regional al Elevilor

În perioada 24-26 Octombrie 2014 va avea loc ,la Satu Mare, Adunarea Generală a Consiliului Regional al Elevilor Nord-Vest la care vor participa câte trei persoane din județele Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare, Sălaj și reprezentanții Consiliilor Județene ale Elevilor din Hunedoara și Timiș aceștia fiind însoțiți de profesorii coordonatori. Scopul acestei conferințe este concluzionarea mandatelor la nivelul regiunii Nord-Vest, schimbul de experiență prin prezentarea proiectelor care au avut un real succes în județele participante, și mai ales în relația cu cele două Consilii Județene ale Elevilor din regiunea Vest și stabilirea strategiei pentru alegerile CJE și CRE ce vor preceda această conferință.

La conferință va participa și Vicepreședintele Consiliului Național al Elevilor, Ioanis Divoiu. Pe lângă sedințe si o serie de activități interactive, oaspeții nostri vor avea ocazia de a vizita minunatul nostru oraș, vor avea ocazia să-i descopere secretele și de a lega prietenii.

Parteneri: IȘJ Satu Mare, DJST Satu Mare și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare. Mâine începând cu ora 18:00, la Sala Galerie de Artă a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare, strada Mihai Viteazu, numărul 32, va avea loc deschiderea oficială a CONFERINȚEI INTERREGIONALE VEST-NORD-VEST.

Lasati un comentariu