Campionatul Mondial de karate din Polonia

• publicat la: 16 octombrie 2014
Campionatul Mondial de karate din Polonia

Karateka de la CSM Satu Mare participă la Campionatul Mondial pentru copii, cadeți și junior din Polonia

14 sportivi componenți ai Secției de karate din cadrul CSM Satu Mare, participă în perioada 16-20 octombrie la Campionatul Mondial de Karate WUKF pentru copii, cadeți și juniori.Competiția se desfășoară în orașul Szczecin (Polonia).

Sportivii de la CSM Satu Mare sunt pregătiți de: Mihai Hanga, Florin Curelea, Robert Soos,Csatari Attila, Igor Bălăcescu și Florin Mihali.

Din lot fac parte echipa de cadeți băieți câștigătoare a patru medalii de aur la Europenele de la Verona (Italia) din anul acesta, cu Răzvan Ținca, Vlad Voica și Alin Rîșnoveanu, respectiv echipa de fete cadeți alcătuită din Daiana Vancsa, Kinga Torok și Aura Crăciun.

comentarii

de efryv la 17 octombrie 2014 - 13:38

Cred ca lumea aceasta a karateului este nebuna-nebuna, deoarece in fiecare sfarsit de saptamana se organizeaza cate un Campionat Mondial. Si saptamana trecuta, karatistii din Carei au participat tot la un capionat mondial in Polonia.

de Horia Mărieș la 18 octombrie 2014 - 05:51

@ efryv la 17 October 2014 – 13:38. 🙂

de podoba mircea la 18 octombrie 2014 - 17:45

Intradevar, foarte interesanta remarca !!!

de Florentina la 31 octombrie 2014 - 16:54

Si eu am remarcat nu demult, departe de mine gandul de a blama, dar e interesant cum in alte sporturi CM sunt in fiecare an, sau luna?????
si de ce nu vedem asemenea manifestari si la TV daca au o asemenea amploare ???
mult succes in continuare tuturor sportivilor !

Lasati un comentariu