Platanul Marna face un pas în faţă

• publicat la: 1 octombrie 2014
Platanul Marna face un pas în faţă

O întâlnire frumoasă de fotbal am avut în Marna Nouă, acolo unde echipa din localitate, Platanul a bătut cu scorul de 2-0 Voinţa Sătmărel. Un meci frumos,  din cea de-a 5-a etapă a ligii a 4-a, seria A din cadrul Campionatului Judeţean. Întâlnirea fotbalistică a fost cu multe faze  la poartă şi ocazii de a marca din partea ambelor echipe. Echipa gazdă a fost foarte bine pregătită, dovadă fiind faptul că la pauză era deja scorul de 1-0. Pentru formaţia gazdă, antrenată de Viorel Secan au marcat 2 jucători: Vezendan, căpitanul echipei, cu un şut de la 20 de m şi Ştefan Fuzi, de la o lovitură de 11 m.

Platanul Marna  : Danciu(portar), Oneţ, Sergiu Matei, Oneţ, Fiz, Matis,Iura,Sălăjan,Iacob,Coman,Malinetescu, Kesler, Ştefan Fuzi, Alin Fuzi, Vezentan,Astalos, Chereji.

Antrenori:Secan Viorel ,Călin Vezentan

Voinţa Sătmărel: Bârsan Alexandru, Bojan Florian, Bonea Călin, Claudiu Cornea, Augustin Dulani, Vlad Festeli, Viorel Ignat, Daniel Istrate, Alin Mariaş, Florian Maroşan, Iulian Osan, Eugen Pop, Roberto Popa, Andrei Racolţa, Cristian Simoc, Adrian Surducan.

Terenul de fotbal s-a prezentat în stare foarte bună, cu un gazon bine întreţinut, iar meciul a fost unul de nivel ridicat. Peste 100 de spectatori  au urmărit meciul pe stadionul Platanul, pe o vreme superbă de toamnă, susţinând şi încurajând echipa gazdă.

Lasati un comentariu