Victorie la masa verde pentru Platanul Marna

• publicat la: 23 octombrie 2014
Victorie la masa verde pentru Platanul Marna

Platanul Marna a întâlnit duminică  echipa Crasna Craidorolţ în etapa a VIII-a din cadrul Ligii a V-a de fotbal. Comisia de disciplină a AJF  a stabilit miercuri ca Platanul Marna să câştige partida la „masa verde”, cu 3-0, din cauza incidentelor  provocate de suporteri.

Antrenorul Vezendan Ghiţă a introdus în teren echipa alcătuită din Adrian  Danciu (portar), Ilie Oneţ,  Călin Fiz, Marcel Coman, Adrian Malinetescu, Ştefan Fuzi, Alin Fuzi, Gheorghe Vezendan, Cristian Astaloş, Darius Chereji, Sorin Oneţ, Martin Kesler, Nicolae Romi, Sălăjean Marius, Oneţ Răzvan.

Antrenor: Ghiţă Vezendan

Echipa Crasna Craidorolţ: a venit cu C. Hudak – R. Spiller, A. Pop, L. Dudak, R. Fekete, S. Tamaş, R. Pinte, C. Tătar, C. Dobraş, M. Balint, M. Aciu – D. Şinca, P. Izvoran, I. Paşca. Ficior Răzvan,  Vasile Tofei.

Echipa mărneană a avut multe ocazii în primele 20 de minute prin jucătorii Alin Fuzi şi Ştefan Fuzi, prin Sorin Oneţ şi Vezendan.

La pauză, echipa Crasna Craidorolţ conducea cu scorul de 2-0. În cea de-a doua repriză, în minutul 55 , Platanul Marna a înscris un gol prin reuşita lui Sorin Oneţ., după care Fuzi Alin înscrie un al doilea gol, printr-un şut de la 20 m. Echipa din Marna Nouă a marcat un gol valabil, pe care nu l-a acordat arbitrul din cauza instigărilor suporterilor echipei din Craidorolţ, care au stropit cu bere arbitrul.

În minutul 80, Crasna Craidorolţ au înscrie în poarta mărnenilor, pentru ca în ultimele 5 minute de joc să fie aruncată o sticlă de către suporterii care au fost agresivi pe tot parcursul meciului, moment în care centralul a fluierat sfârşitul meciului.

Echipa  Platanul Marna a jucat foarte bine, a avut un pressing bun, dar au luat jocul prea uşor, ratând multe ocazii de a marca. Meciul s-a încheiat cu scorul de 3-0 în favoarea echipei Platanul Marna în urma hotărârii Comisiei de disciplină a AJF Satu Mare.Sperăm ca astfel de incidente violente să nu mai aibă loc la competitii sportive.

suporter mărnean

Lasati un comentariu