Atenţie careieni ! 30 de deţinuţi eliberaţi

• publicat la: 19 noiembrie 2014
Atenţie careieni ! 30 de deţinuţi eliberaţi

Amplasarea preferentiala a camerelor de supraveghere din municipiul Carei  da ocazia celor specializati in furturi si spargeri de locuinte sa opereze in voie.

Nu au trecut decat 4 luni de la valul de spargeri de locuinte care a adus Prefectura Satu Mare in vizita de lucru la Carei pentru a da un imbold autoritatilor locale,ca ne confruntam din nou cu situatii similare,chiar daca nu de aceiasi amploare.

Strazile putin luminate,zonele  care nu sunt monitorizate prin camere de supraveghere amplasate si gestionate de Politia locala au devenit un adevarat paradis pentru  cei specializati in furturi din locuinte.

Explicatia cea mai la indemana pentru agentii de ordine publica este recenta eliberare a unui grup de 30 de detinuti  infractori care si-au ispasit pedepsele.

Cu alte cuvinte,careieni,sporiti-va atentia si spiritul de observatie  pentru a preveni incidente neplacute in locuintele voastre.

Cata vreme locuintele primarilor si ale familiilor acestora cu tot cu firme  sunt atent  inconjurate de camere de supraveghere,ce mai conteaza contribuabilii onesti  de care isi aduc  aminte doar cand dau  cate un comunicat pentru atragerea atentiei ca se apropie vreun termen de plata pentru taxe si impozite.

Pentru evitarea evenimentelor neplacute in perioada urmatoare,datorita eliberarii lotului de 30 de persoane dintr-un penitenciar,va rugam sa acordati o atentie sporita persoanelor straine ce dau tarcoale locuintelor precum si sporirea masurilor de securitate din jurul locuintelor dvs.

redactia

Lasati un comentariu