Comunicat ACL Carei

• publicat la: 17 noiembrie 2014
Comunicat ACL Carei

Conducerea Alianţei Creştin-Liberale, ACL Carei,doreşte să aducă mulţumiri tuturor careienilor care au înţeles ca duminică, 16 noiembrie 2014, să-şi exercite  dreptul de a vota. Careienii s-au remarcat printr-un deosebit de  înalt spirit civic,de responsabilitate faţă de destinul şi viitorul României.

Prezenţa deosebit de numeroasă la procesul de votare, dar şi faptul că aproape 70% dintre careieni au votat candidatul ACL, pe domnul Klaus Iohannis şi ,,România lucrului bine făcut”, ne oferă prilejul de a vă mulţumi .  Ne bucură acest rezultat şi  ne face să fim mândri că aţi înţeles importanţa acestui vot care îi  poate aduce înapoi pe cei  plecaţi în străinătate. Proiectul ACL a încetat să mai existe de luni,17 noiembrie, după ce atât liberalii cât şi democrat-liberalii şi-au atins obiectivul alianţei, şi anume acela de a participa cu un candidat şi un program electoral comun la alegerile prezidenţiale din acest an.

Presedintele PNL,domnul Klaus Iohannis a devenit preşedintele României.  Victoria este şi a careienilor.

 

co-preşedinţi ACL

ing.Ilie Ciută si Ioan Racolţa

 

comentarii

de Horia Mărieș la 17 noiembrie 2014 - 20:40

Sincerele noastre mulțumiri adresate ACL Carei.
Dacă vrei, poți!

de doru la 21 noiembrie 2014 - 12:46

felicitarii si sa fim uniti si la vot pntr un primar roman…sau mai multii consilieri decat udmr si psd …lingaiii udmr in frunte cu onet mare presedinte nu stie sa lege 2 vb

Lasati un comentariu