D’ale primăriei Carei.Un nou episod

• publicat la: 26 noiembrie 2014
D’ale primăriei Carei.Un nou episod

…Vara ce facea…iarna repara.

Acesta este noul mod de lucru  aplicat  de catre primaria Carei .Recent incheiatele lucrari de pavare a cailor de acces din cartierele de locuinte careiene,necesita reparatii inca din perioada de garantie. In cartierul Mihai Viteazu II,inainte de sosirea primei zapezi,muncitorii se straduiesc  sa repare pavajul care s-a lasat datorita nerespectarii tuturor fazelor de lucrari cuprinse in proiect. Pana si mesterul Manole ar fi invidios pe acest mod de lucru….

redactia

comentarii

de Horia Maries la 26 noiembrie 2014 - 21:14

Asta este cumva un proiect de lege elaborat si propus de primasul pseudointelectual, de numitul primas Eugen Kovacs Jeno?

Nu de alta, dar le reamintesc celor carora care n-au memorie, sau celor, mult mai numerosi, care n-au decat doi neuroni, ca un astfel de proiect a fost propus Consiliului Local al Muncipiului Carei acum cca doi ani si a fost trimis la groapa de gunoi a istoriei, inclusiv de catre pupincuriwstii consilierii UDMR. Dar fiindca pisica are 7 vieti, nu este exclus ca primasul Kovacs sa fi reinviat sub forma asta. Eu unul sunt ferm convins ca asa s-a si intamplat!

http://www.hotnews.ro/stiri-administratie_locala-18653241-proprietarii-care-isi-lasa-cladirile-sau-terenurile-paragina-putea-plati-impozite-cinci-ori-mai-mari.htm

de antika la 26 noiembrie 2014 - 21:44

domnule Ciuta! daca am votat Johannis Klaus,asta nu inseamna ca la Carei va castiga ACL!!! noi am votat omul…nu partidul!!!!!

de viki la 26 noiembrie 2014 - 21:47

bine lorant.
nu te mai chinui ca stim ca nasu plateste facturile si sesu.
antika vine de la andrei?

de Horia Maries la 26 noiembrie 2014 - 21:50

@viki la 26 November 2014 – 21:47

Evident că vine. De la Andrei. Sau de la alt postac plătit.

de logic la 26 noiembrie 2014 - 21:56

e bine antika ca ai votat pentru presedintele PNL ca presedinte al Romaniei.
sa nu spui nicioadata niciodata mai ales ca si la Carei va candida un om ca si Iohannis si ca si tine si ca si Ciuta.
si daca ai votat Iohannis atunci inseamna ca nu ti-a placut de kovacs care a spus sa votezi ponta si care este are salarul taiat pentru ca nu plateste datoriile .
de ce ai votat Iohannis daca iti place de kovacs care nu respecta oamenii din Carei numai daca sunt rude cu el sau din grupul lui de interes finaciar la fel cum face ponta. ponta a fost la dubai la relaxare iarr pesedistii pentru care a facut kovacs campanie au fost la cracovia la relaxare.. tu stai si lucreaza mai departe si plateste impozitele ca sefii tai se distreaza si pt tine.

de nicu la 26 noiembrie 2014 - 21:58

ce tot frcati aici menta cand e clar ca buna seara ca lucrarile platite cu milioane de euro au fost de mantuiala facute si ca grosu banilor a intrat in alte buzunare decat pentru calitate!!!!!
asa se fac casele prin tari straine si nu lucrand ca si careienii la conti la banda!!!!

de antika la 26 noiembrie 2014 - 22:01

domnule Maries! niciodata nu am postat pt bani…..am stat ore la München ca sa votez…nu sunt Andrei….sunt Antika!!! jur!! postaci platiti sunt pe la doamna Ciuta !!! credeti-ma!!!

de andrei la 26 noiembrie 2014 - 22:05

antika nu se traduce din germana in antal(puha)?
multe salutari din carei,szia frate puha dragam !
cum ati plecat voi asa departe dupa ce a fosat ales kovacs de primar???
nu a dat la voi nimic din ce a promis???
asa face un presedinte de udmr dupa ce ajunge primar !

de Marco la 26 noiembrie 2014 - 22:11

Exista ceva in Carei de care sa nu fie responsabila doamna Ciuta domnule antika?
E mai cunoscuta ca si primarul dupa cate citesc pe aici.Se pare ca va si deranjeaza. Asta e bine,pentru ca inseamna ca spune bine ce spune daca nu o puteti combate numai cu vrajeli de babe. La München ai votat cu ponta asa cum a spus pentru voi kovacs,? sau ai votat cu presedintele de la liberali?

de Horia Maries la 27 noiembrie 2014 - 03:21

@antika la 26 November 2014 – 22:01

Scuze prietene.

Te-am confundat cu unul care tot scrie bazaconii pe aici sub diverse pseudonime (aliasuri), dar cred că ăla nu mai este intreg la mint, deși este inginer și a fost prof pe la S. Bărnuțiu până de curând. În ce privește postaciI de pe aici, de pe la BdeC, plătiți de doamna Ciută, jur că habar n-am de ei și mai jur că n-am luat nici măcar un dollar găurit de la ea.

Eu scriu bazaconii pe aici doar fiindcă sunt limbut și fiindcă am logoree. Dar mă tratez.

de nasu la 27 noiembrie 2014 - 07:47

ai ramas fara ses sau ce ai luat-o asa de dimineata cu tastele hinye?

de Horia Maries la 27 noiembrie 2014 - 07:51

Primașul Kovacs a mințit înainte de alegeri turul II, pe 12 noiembrie a.c. în cadrul emisiunii „Ora adevărului” de la Nord Vest TV, moderată de Victor Constantinovici, spunãnd că singura şansă a maghiarilor din întregul judeţ Satu Mare este PSD, cu un preşedinte al României în persoana lui Victor Ponta. El şef a precizat că municipiul Carei a primit recent o sumă de 2,2 milioane de lei din partea Guvernului României, ceea ce arată clar susţinerea de care se bucură Careiul din partea Guvernului Ponta”

Ieri preșul CJ SM Adrian Ștef a precizat că „1.600.000 de lei primeşte şi municipiul Carei pentru investiţia Renasterea centrului istoric al municipiului Carei (Hanul Steaua de Aur) şi Reabilitarea sediului Primăriei Municipiului Carei”

Diferența de 600.000 lei dintre cele două minciuni, jur că Guvernul Po(a)ntă mi-a dat-o mie.
Eu am băgat money în buzuzseb, fiindcă trebuie să dau din ei un ciubuc de 30% primașului, că așa se obișnuiește la Nagy Careii Mari. Altfel o încurc, o să-mi ia caii de la bicigli.

de antika la 27 noiembrie 2014 - 09:51

..se pare ca aveti o obsesie.,…..continuati tratamentu el pacat de un om de valoarea d stra…da nu i sigur ca trece…

de unixsafari la 27 noiembrie 2014 - 09:55

e voie sa trimiti comenturi in timpul servicului anika dragam? seful spus si dat voie ca sa nu pice intelegerea cu cantonamentul din banii de la orasul nostru?

de mucalit la 27 noiembrie 2014 - 10:04

..ma maries ma….dar daca e invers?
si ticnitul tacanitul smintirul ma rog toate epitetele tale de om educat,SINT
valabile ptr tine horica taica fara frica….
rau e cind te plictisesti ..
da vb ta trateazate prietene ar fi mare pacat de tine..

de nasu la 27 noiembrie 2014 - 10:41

bine baieti….scrieti bine da sa nu ma beliti de tot ca mai am de dat banuti si pt altii care lucra murdar si ma tot freaca la cap ca sa scapam de mariesu ca prea stie multe asta si le spune cu punct si virgula si poate intra dna pe fir si atunci sa te tii hinye de cite pixuri consumam…nelu tine frontu la ianculesti si imprastie minciunile da feri doamne sa se afle ca are pensie de handicapat si cite foloase capata de acolo ca ne/am ars baietii daca se afla

de Horia Maries la 27 noiembrie 2014 - 14:45

@antika (nu Puha Antal ci altul), @mucalit, @mastan o.,@jancsika.

Măi postacilor nenorociți pupincuriști vânduți primașului tâmplar de picioare de scaune ce sunteți!

Nu vă crapă obrazul de rușine? Ați ajuns să vă ascundeți și după Olimpiu Mastan? Păi domnul ăla nu scrie nici un SMS, nici un email măcar, că nu le are pe astea și voi ați ajuns să-i furați până și lui identitatea, pramatiilor? Poate vă și caftește dacă află.

Vă este rusine cu numele voastre de Attila, Béla, Kálmán, Ferenc, Miklos, Horthy, Vass Albert, Jenö, Ernö, Lorand sau cum v-o fi mai fi chemând?

În fond și la urma urmei, vă dau dreptate să vă rușinați cu astfel de nume.
Pe loc repaus, continuați!

de mastan la 27 noiembrie 2014 - 18:25

domnule de mastan o,daca mai foloseti numele meu,trimit vizitatorii la usa ta !Eu nu -mi pierd timpul cu prostiile voastre.salut

de careiu la 27 noiembrie 2014 - 19:24

una peste alta tot un primar cu datorii la stat avem cu retinere pe salar si fara casa si care cumpara masina personala din banii fundatiei de promovarea turismului si care taie panglici la cladiri neterminate si care alunga careienii din noua cladire a primariei ca sa nu vada luxul in care se scalda cei doi primari cu afaceri ilegale si cu sofer cercetat in ungaria pentru trafic acel sofer care facea de 2 ani naveta in ungaria zilnic cu masina primariei pe banii careienilor

de Horia Maries la 27 noiembrie 2014 - 19:28

„Schimbarea la față”, cea în 15 zile.

De la față de obiele, la față mult mai groasă, de talpă de ghete.

Primașul Eugen Kovacs Jenö a afirmat înainte de alegeri, turul II, pe 12 noiembrie a.c. în cadrul emisiunii „Ora adevărului” de la Nord Vest TV moderată de Victor Constantinovici, că singura şansă a maghiarilor din întregul judeţ Satu Mare este PSD, cu un preşedinte al României în persoana lui Victor Ponta. El a îndemnat foarte insistent maghiarimea careiană să voteze cu candidatul PSD, fiindcă celălat candidat, domnul Klaus Werner Johannis, minoritarul sas, nu era de loc pe placul lui.

Azi, 27 noiembrie a.c., în interviul acordat ziarului local online de limbă maghiară, primașul cel vitéz afirmă că UDMR este îndreptățit să iasă de la guvernare, să rupă alianța cu PSD-ul perdant in alegeri și măcinat pe la toate incheieturile de DNA, de ANI si de justiția cea rea din România. Mai lipsește să susțină sus și tare că ii iubeste ca pe proprii lui frați pe consilierii locali liberali, adică pe dușmanii lui de moarte și că vrea să se alieze cu ei. La sula și la prefectura va fi parafată o astfel de înțelegere în Carei. Dar tupeu cu carul și neobrăzare nemărginită are primașul cât cuprinde. Cei al lui e a lui și-i pus deoparte. Este un cameleon fariseu.

La mulți să te mănânce fript, primașule!
Mai trebuie să ai nițică răbdare și o să dai socoată.
Iți vine și matale rândul, grófule de Asuajul de Sus, de Jos și de prin mijloc, n-ai nici o grijă!

de Horia Maries la 27 noiembrie 2014 - 19:30

Urarea de mai sus trebuie citită corect „La Mulți A.N.I. să te mănânce fript!”

de bugetaru la 28 noiembrie 2014 - 10:49

unde sunt banii de la fondurile europene daca lucrarile sunt facute de mantuiala???? in europa nu asa lucrari se fac si nu se repara dupa nici un an pentru ca lipseste din materialele de constructie!!!
hotii sa plateasca !!!!!

de miti la 28 noiembrie 2014 - 10:54

nu ati citit ca vecele fotbalist umbla numai prin piata pe la ocska cand mere afara in america si germania asa ca de unde nu este nu ai ce sa ceri.
astia de la primarie merg numa la chermeze afara si nu se uita ei la ce lucrari se fac.afara ca ce ar mai ramane de jumul;it daca ei ar face cum trebuie lucrarile?

Lasati un comentariu