…Dezrobirea maselor şi angoasele baronului Kovacs

• publicat la: 18 noiembrie 2014
…Dezrobirea maselor şi angoasele baronului Kovacs

Ziua de duminică 16 noiembrie 2014 va rămâne consemnată în istoria locală ca un punct de referinţă în relaţiile interetnice atât de greu încercate în ultimii ani.Români şi maghiari deopotrivă au votat un minoritar,un etnic sas,în detrimentul unui român ortodox.

Indemnurile disperate ale baronului  local de a nu fi votat Klaus Iohannis de către comunitatea maghiară doar pentru a nu “întări pozitia liberalilor lui Ciută din Carei”,consemnate de  finul primarului Kovacs,director de cotidian judetean abonat la contracte semnificative cu Primăria Carei = un binemeritat fiasco.

Disperat că se apropie ora adevărului şi vor ieşi la iveală toate  “alianţele” pentru insusirea banului public, pentru  angajarea ginerelui şi a apropiaţilor în primăria Carei, baronul Kovacs îşi permite ca să se folosească de banii careienilor pentru a comanda articole pe bandă rulantă împotriva liberalilor careieni,singurii pe care nu îi poate cumpăra şi şantaja.

Este vizat în mod special  consilierul Ilie Ciută, coşmarul primarului Kovacs care are din 2008 reţinere pe salariul de primar pentru datorii la bugetul de stat.

Liberalii nu sunt însă singurii vizati. Se doreşte schimbarea şefului  Politiei Municipale din Carei ? Finul primarului Kovacs întocmeşte degrabă un articol defăimător  din  postura sa de director de cotidian judetean. Toti cei care deranjează liniştea baronului local, starea  sa sufletească fragilă şi pun în pericol  interesele momentane financiare atît de greu menţinute,se trezesc peste noapte incondeiati de finul său  care în  2005 cerşea prin intermediar un loc de muncă la Buletin de Carei.

Nimic nu e precupeţit  pentru a fi aruncat in lupta de stopare a dezvăluirilor  despre giumbuşlucurile economice.

Pentru un plus de confort şi de siguranţă, pentru ca  să fie sigur că încercările vor prinde la populaţie, baronul Kovacs apelează la cele mai josnice arme.

Ce acoperire mai perfectă pentru derapajele sale de la legalitate decât  incitarea şi învrajbirea interetnică,profitând de compoziţia multietnică  a Careiului.

Încurajări de evenimente care să ducă la fracturi între cele două comunităţi însemnate din oraş  precum şi conducerea dictatorială din cadrul Consiliului Local, pe fondul refuzării importantei comunităţi româneşti de a avea un reprezentat în conducerea oraşului  sunt  specifice baronului local Kovacs.

Cele din ultima lună, vădit discriminatorii,ce urmăreau să ducă la o învrăjbire între românii şi maghiarii din oraş, au dus doar  la căderea a încă unei măşti din cele purtate de primarul Kovacs.

Nefiind destul de bărbat încât să stea faţă în faţă  de vorbă cu careienii, fapt dovedit şi de lipsa de ani de zile a audienţelor de la primăria Carei, primarul Kovacs se foloseşte de  presa de casă  pentru a dezinforma sau a  denigra persoanele incomode lui.

Încercările disperate de a forţa careienii să îşi acorde votul baronilor social-democraţi  aliaţi  cu el, blamând şi jignind persoanele incomode  care au curajul  să îşi exprime în mod decent opiniille în cadrul şedinţelor de Consiliu Local, nu au avut şanse de câştig ci dimpotrivă au fost taxate  fără drept de replică la ultimele alegeri.  La fel de neinspirat în politică precum a fost şi ca manager  la cele 4 firme personale,falimentate rând pe rând ( şi   după  care încă mai are reţinere pe salar în contul datoriilor la bugetul de stat),primarul Kovacs  confundă primăria cu moşia personală pe care nu o  are trecută în  acte.

Angajarea ginerelui său  la începerea mandatului din 2008,modificarea peste noapte a statului de plată a primăriei ( unde în ianuarie 2010 figurau salarii triple de încadrare faţă de decembrie 2009) , caiet de sarcini modificat la fel şi modalităţile de plată la lucrarea “marea asfaltare “ din mai 2011, cu văduvirea bugetului local de miliarde bune de lei,situaţia neclară de la noua primărie şi de la lucrările  aferente proiectului Renaşterea Centrului Cultural sunt aspecte deloc comode pentru baronul Kovacs care se plimbă în maşina cumpărată pe banii fundaţiei de turism local şi neinscripţionată nici până în prezent, în total dispreţ faţă de careienii contribuabili oneşti.

Dispreţ şi sfidare, manifestate şi prin incendierea  relaţiilor interetnice din Carei pentru a masca toată pleiada de probleme economice în care s-a afundat cu mult success în ultimii ani.

Aroganța, minciunile, tonul disprețuitor, campania extrem de murdară în care baronul Kovacs&comp. s-a lansat  susţinând  candidatul Victor Ponta  au prevenit electoratul că acesta îşi caută de fapt scăparea de rigorile LEGII.

La Carei,baronul  Kovacs a pierdut voturile cu care a fost ales primar  pe mâna lui, a infatuării, corupţiei şi manevrelor de culise ale sfătuitorilor săi a căror prizonier este. Nu am uitat nici de cum promite diverse funcţii şi  dregătorii în primărie în schimbul  susţinerii sale,la fel cum Ponta deja oferea  în avans postul de premier  la 3 persoane din diferite formaţiuni politice.

Mai mult, Kovacs este  perceput şi ca omul PSD ului  în urma scandalului stenogramelor de la Satu Mare, a ieşirilor sale violente din biserica Ianculeşti sau a  implicării sale în treburile slujitorilor bisericii.

A contat duminică şi agresivitatea formaţiunii PSD,care şi-a pregătit din timp campania cu numiri politice în funcţii de conducere  din instituţiile statului controlate de la judeţ  după principiul  „Eşti de stânga şi corect-politic? Perfect, ai notă de trecere. Dar dacă eşti identificat, Doamne fereşte, cu dreapta, te-ai ars!”

Aşa că victoria lui Klaus Iohannis,preşedintele PNL din România, devenise în ultima perioadă previzibilă pentru  majoritatea contribuabililor  careieni .

Cea mai mare prezenţă la vot a careienilor  după 1992  a fost înregistrată duminică,  16 noiembrie 2014. Careienii au demonstrat că sunt mai presus de mojiciile si  instigările demarate de un primar al unui oraş multietnic prin intermediul acolitiilor săi.

“Maghiarii nu iubesc acest monument” sau “îndemn maghiarii să voteze Victor Ponta”,afirmatii   venite din partea unui primar al unui oraş multietnic si nu a unui presedinte de partid nu lasă niciun fel de dubii asupra adevăratelor intentii ale sale ce nu coincid cu instaurarea unui climat de bună-întelegere în oras.

Atenţie,primarul se adresează în această calitate numai maghiarilor…. singura şansă a maghiarilor este PSD,cu un preşedinte al României în persoana lui Victor Ponta…pragmatismul meu spune clar că noi maghiarii trebuie să mergem cu PSD….avem o înţelegere cu Dragnea şi Ponta din 25 octombrie iar mine semnăm contractul pe 2,2 milioane lei pentru Carei … a afirmat baronul Kovacs iar finul a consemnat în cotidianul judeţean pe care îl conduce.

Spre deosebire de Kovacs, liderul liberal  îndeamnă mereu la toleranţă,constantele sale aprobări de proiecte din Consiliul Local în favoarea întregii comunităţi  consemnate in Procesele Verbale ale sedintelor fiind   de netăgăduit. Impotrivirea sa însă la dezmăţul pe bani publici, la proasta gestionare a acestuia  nu pot fi iertate de baronul local care dispune de bugetul local pentru articole defăimătoare semnate de finul său.

Şi a picat şi mitul de gică contra pus şi transmis de reţeua de dezinformare construită de baronul local  pe acelaşi criterii ca şi reţeau de amplasare preferenţială a camerelor de supraveghere din oraş achiziţionate din fonduri europene.

Duminică,16 noiembrie,careienii au arătat că pot forma o comunitate nedezbinată de criteriul etnic,că un candidat  poate întruni sufragiile a 70% din toate etniile conlocuitoare dacă acesta  este un candidat serios,onest,care a demonstrat  ceva până la momentul depunerii candidaturii.

Desi nu toti votanţii au avut posibilitatea să facă campanie electorală preferatului lor, din motive lesne de înteles pentru cei ce locuiesc in municipiul Carei,  în cabina de vot au profitat de dreptul câştigat în decembrie 1989 si si-au exprimat adevărata  opţiune.

A  picat  astfel şi mitul inoculat atent de baronul Kovacs  electoratului său  cum că liberalii ar fi naţionalişti şi extremişti,  minciuna sa aducându-i ceva voturi în plus din partea celor mai puţin informaţi. Retorica baronului Kovacs privid intoleranța și naționalismul românilor coincide cu retorica UDMR,ajunse însă duminică 16 noiembrie ,la noua groapă de gunoi a oraşului de pe strada Bălţilor.

Careienii de toate categoriile sociale si de toate vârstele,de toate etniile, au ales un minoritar etnic  german ca preşedinte al României,ca un garant al respectului faţă de lege contrar îndemnurilor primarului Kovacs ,adresate  dealtfel doar populaţiei de etnie  maghiară.

Careienii  au demonstrat prin uriasa prezentă la vot si uriaşul procent acordat lui Klaus Iohannis că au nevoie de RESPECT,de  linişte, de bunăînţelegere  şi nu de invrăjbiri pe criterii etnice.

Gogoriţa împărtirii oraşului pe criterii entice va putea fi aruncată la lada de gunoi a istoriei locale ca un vis urât de pe vremea dominaţiei baronului local Kovacs,împovărat de datorii şi  îndatorat grupurilor de interese  care sărăcesc pe zi ce trece nu numai bugetul local ci şi viaţa careianului nevoit să îşi poarte paşi  spre alte locuri,mânaţi de lipsa locului de muncă şi a desconsiderării din partea  “castei’ instalate la conducerea oraşului.

Nimic durabil nu se construieşte pe minciună şi mai ales,lansând atacuri mincinoase,fără suport ,la adresa altora!.

A dovedit-o şi scrutinul recent încheiat.

Desi a fost dezavantajat de rezultatele din primul tur,ocupând doar poziţia a doua,la 10 procente diferenţă,Klaus Iohannis a refuzat să depună armele şi să plece la Sibiu.A rămas pe  poziţii aşa cum a rămas cînd ai lui au plecat în Germania, imediat după Revoluţie. Pentru el, România nu a fost o obligație    ci o alegere.

In municipiul Carei,duminică 16 noiembrie 2014,  10.730 de persoane s-au prezentat la urne iar 7.387 au votat pentru ca preşedintele României să fie  etnicul german Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis a întrunit deopotrivă şi sufragiile românilor şi ale maghiarilor ca şi garant al unui nou început şi în sensibila problemă a relaţiilor interetnice din Carei. Eşecul răsunător al lui Victor Ponta la Carei şi procentul zdrobitor cu care a câştigat Klaus Iohannis dovedeşte clar maturitatea electoratului careian în luarea de decizii independent de îndemnurile veninoase ale baronului local,indecis încă dacă este Eugen sau Jeno. Epoca electoratului pisicuţ tocmai a luat sfârşit.

 Daniela Ciută

 

comentarii

de rus ioan la 18 noiembrie 2014 - 16:25

Felicitari Buletin de Carei.Am mai spus si eu ca la Carei multiculturalitatea era si trebuie sa ramana la ea acasa.

Cand vad rezultatele mi se confirma faptul ca cetateanul decide intotdeauna, asa cum este corect, nu politicianul.
Felicitari liberalilor din Carei.

Sunt un pic gelos totusi pe procente ,dar si noi in Tara Oasului am avut procente de peste 70%(Camarzana, TARSOLT!!!(culmea!…),Bixad,Vama,Prilog,iar la Negresti a castigat Iohannis!!
Respect.

de Horia Mărieș la 18 noiembrie 2014 - 17:59

Toate bune și frumoase.

Vreau sa vad si eu (publicat) în presa locală de orice culoare ar fi ea, contractul ăla de 2,2 milioane de lei, semnat „mâine”, urmare întelegerii Ponta-Dragnea-Kovács din 25 octombrie 2014, martori la cununie sau la preacurvie fiind Govor Mircea, Silaghi Ovidiu, prefect Dr. Eugeniu Avram, etc., și preasființiile lor, care or fi fost și ele pe acolo.

Sau este vorba cumva de un „contract secret”, de MITĂ electorală?

Care nu poate fi dat publicității?

Dacă este așa, să-l cerem de la domnișoara Kövesi.

de annamaria la 18 noiembrie 2014 - 18:20

Felicitari, ma bucur mult ca mai este speranta de a schimba ceva si sper din tot sufletul ca asa va fi

de mirare la 18 noiembrie 2014 - 20:03

kovacs este reformat maghiar si a indemnat maghiarii sa voteze un roman ortodox iar romanii ortodocsi au taxat coruptia si au votat un sas luteran!
bravo careieni pentru spiritul civic care va uneste!
sa nu lasati niciodata un baron corupt sa va foloseasca!

de Sorin la 18 noiembrie 2014 - 20:55

individul ce scrie pentru nasul baron de carei are stofa de sluga tradatoare;
inainte de 2005 se gudura pe langa valer marian si era baiatul lui de mingi;lua bani cu imprumut de la kkzer pt betii crunte dupa care a lucrat pentru buletin de carei;
a reusit si aici sa enerveze lumea jucand la doua capete pana a incasat-o de la sorianu cu ttransportu.o perioada a fost mielusel pana s-a vindecat dupa bataia primita dar uita repede slugoiu si a tradat si buletinu de carei si a revenit la valer marian da nu inainte de a incasa o galeata de balegar in cap de la sotul lui veres ana de care era obsedat.acum e pres la govorica si il impusca pe valer marian prin ziar dupa ce acesta i-a dat o paine de mancat! nasu de cununie e baronu local kovax cu tot cu contracxtele date la gazeta satmareana inafara de ce pica de la fotbalistu ratat si scofilcit..
se vedem cat mai sta pe la govor dupa ce il ridica firma de turism de la oradea?

de Horia Mărieș la 18 noiembrie 2014 - 21:07

Interesantă @mirare și constatare la 18 noiembrie 2014 ora 20:03.

Este un alt aspect, cu caracteristică pregnant locală, care nu a mai fost remarcat de alții până acum (sau n-am citit eu despre așa ceva), al rezultatului oarecum surprinzător al acestui vot din 16 noiembrie, exprimat de careienii români, maghiari, șvabi și rromi. Motiv în plus pentru a aprecia pozitiv caracterul multicultural al acestui oraș, specificitatea lui.

De acord și cu îndemnul final la @mirare: „Să nu lăsați niciodată un baron local corupt să vă foloseascâ”.

Dar, vă vor asculta oare careienii?
Ar fi foarte bine să se întâmple așa.

de concursul la 18 noiembrie 2014 - 22:29

mafia psd combinata cu udmr a lui kovacs o sa dea postul de administrator de la piata la sotul lui rodi maxi si de administrator la cafenea pt robi megyeri ca rasplata pr seviciile aduse in campanii

de Horia Mărieș la 19 noiembrie 2014 - 02:42

@betonnnnn

😀

de svabii la 19 noiembrie 2014 - 11:07

demisia toti cei care sunt in familglia udmrpsd fdg!!!!!\
linga mircica cu voi si cu mafiotii ce au distrus careiul pe generatii intregi cu terenurile si padurile furate????
unde sunt cele 250 de ha de padure ale careiului???? dar cele 30 de ha de padure din ianculesti???? cine le are pe nume oare???? unde este pamantul din domeniiul statului de la carei????/

de Horia Mărieș la 19 noiembrie 2014 - 11:50

@svabii la 11:07

AHA!!!!

S-au trezit și svabii?
E bine, fiindcă și șvabii, nu numai sașii (Jonannis), sunt oameni bravi, harnici și cinstiți.
Era și timpul, fiindcă au trăit mult prea multă vreme, inclusiv în ultimii ani, cu cizma UDMRistă pe grumazul prea plecat.
E timpul să-și găsească și ei identitatea, pe care și-au cam pierdut-o, precum și menirea pe acest pământ.

de coriolan la 19 noiembrie 2014 - 12:15

Va felicit pentru acest articol, cat se poate de real prezentat in fapte! Nu vreau sa supar deloc,deci pe nimeni, dar faptele aratate de Dvs. vorbesc de la sine! Cei ce au dorinta si puterea de a rationa la rece, inteleg cele relatate! Sunt ferm convins!

de coriolan la 19 noiembrie 2014 - 12:16

Va felicit pentru acest articol, cat se poate de real, prezentat in fapte! Nu vreau sa supar deloc,deci pe nimeni, dar faptele aratate de Dvs. vorbesc de la sine! Cei ce au dorinta si puterea de a rationa la rece, inteleg cele relatate! Sunt ferm convins!

de Horia Mărieș la 19 noiembrie 2014 - 12:26

„Învățați, învățați, învățați” a zis Lenin.
Și indemnul ăsta i se potrivește de minune lui Kovács fiindcă el a fost și mai este și acum, un vajnic comunist.
Nu de alta, dar dacă nu înveți mereu, mori prost.

„Tanuljál, tanuljál, tanulják”Kovács bácsi, ha birod még!

Ia de te uită, neamule:

https://extranet.sibiu.ro/liste/Documente/Tipizate/Manual%20utilizare%20portal.pdf

de careian la 19 noiembrie 2014 - 13:13

De ce mi-ati sters comentariul?LIBERTATEA DE EXPRIMARE LIPSESTE CU DESAVARSIRE DE PE ACEST SITE? EU NU AM INJURAT,CI AM EXPRIMAT UN ADEVAR CARE VAD CA DERANJEAZA.ASTA E.

de gabi la 19 noiembrie 2014 - 14:22

mai bujrica ai invatat de la finul primaryului cum sa iti faci reclama gratuita pe buletin ca sa te bage si pe tine in sama cineva???? vezi ca rad fetitele de tine si apoi nu se mai dau prinse si ramai cu stalpu in brate//

de Astello la 19 noiembrie 2014 - 23:53

Parerea mea: Ca urmare a scumpirii pastilelor, vorba cantecului, ne-am mai ales cu un Vadim.
Asa ca.. succes la ‘slalom printre cretini’.

de nelutu la 20 noiembrie 2014 - 08:04

poporul a taxat fara drept de apel baronii locali si dictatura instalata de ei.
nici sfanta biserica nu a scapat de balele lor dupa marire si inavutire .sa darami o manastire , asta spune multe despre acel om dar si despre cei care il sustin!

de rugaminte la 20 noiembrie 2014 - 09:34

Va rog publicati despre darimarea manastirii scarisoara
Nici ACU nu mai vine sa cred,sint in contributor
modest de pe vremea cind de sapau temeliile…
Sa me sea Domnul CE merits!

de ptr rugaminte la 20 noiembrie 2014 - 09:48

nr bisericilor e mai mare decit al scolilor…iar nr popilor creste creste eficientalor scade scade ….

de Horia Mărieș la 20 noiembrie 2014 - 13:21

@rugaminte, 20 noiembrie 2014, 9:34

Ce se întâmplă, sau s-a întâmplat de fapt, cu mănăstirea Scărișoara, cea despre care scrieți?

Eu stiu doar că Mănăstirea Scărişoara Nouă, îşi începe istoria în anul 1924. Atunci, în urma reformei agrare, o comunitate de moţi s-au stabilit în acest sat. Ei au construit atunci un paraclis. În urma Dictatului de la Viena din 1940, moţii au fost alungaţi, însă au reuşit să se întoarcă cu ajutorul sătenilor din satul învecinat. Actualmente manastirea din Scarisoara Noua cuprinde biserica in stil bizantin, chilii, anexe gospodaresti, turnul-clopotnita si chilii pentru pelerini. Biserica a fost construita intre anii 1991-2000 si sfiintita pe 24 iunie 2000, cu ocazia sarbatorii hramului, de catre Preasfintitul Iustinian al Maramuresului si Satmarului, Preasfintitul Sofronie, episcop roman ortodox din Ungaria si Preasfintitul Iustin, episcop vicar al Maramuresului si Satmarului.
Pictura este realizata de pictorul Ioan Botis intre anii 2007-2009.

Prea citesc multe pe aici pe la comentarii referiri la „dărâmarea mănăstirii”, in corelare cu numele Mircea Govor.
Care este de fapt adevărul? Știe cineva?

Eu nu sunt de religie ortodoxă, dar asta nu înseamnă să nu mă înclin, să nu-mi plec capul cu respect în fața preoților sau a călugărilor/călugărițelor ortodoxe care au har divin și, pe de altă parte, să nu-mi pese de „dărâmarea” sau de batjocorirea sau de neglijarea unor lăcașe, de oricare cult religioas ar aparținea astea: ortodoxe, greco-catolice, romano-catolice, reformate, mozaice, etc.

Practic, eu știu sa va povestesc despre această mănăstire doar cele „oficiale”:
http://www.manastireascarisoara.ro/ro/indexRo.html

de Frata la 20 noiembrie 2014 - 15:03

exact ca pecea construita acum 14 ani au darmat o si deja construiesc alta ..mai frumoasa si mai grandioasa…exact in 2 zile au darmat tot azi vara de la domnu mircea citire si executie

de Erata la 20 noiembrie 2014 - 15:14

Atunci care e problems celor care cu daramatu ?
Pacate mai mari ,Biserica mai Mare!

de vasut la 20 noiembrie 2014 - 15:16

altarul de vara a ramas dar biserica manastirii a fost pusa la pamant….

de black sea la 20 noiembrie 2014 - 15:53

lajos nu mai duce fratii colorati la facut boletine inainte de alejeri ka te vede lumea ca si cind uimblai cu ieno pe danko pista inainte de alejerile..stim ca ai platit la lorant ca sa crie de ciuta da sa spui sa scrie si despre cum se pupa nuti cu tinereii la zilele orasului si apoi nu ati mai facut zilele acest an ca sa nu mai fuga de acasa la barbatii tineri,,,ioi io ioio ce binye va distrati voi la premirie

de csaba la 20 noiembrie 2014 - 16:13

daca nu ar fi liberalii la carei nici nu am sti ce se vorbeste la sedintele de la consiliu si nici cum invarte primarul fondurile cum vrea la muschii lui !
singurii care au curajul sa vorbeasca deschis despre tot ce se intampla la primarie pentru ca liberalii nu depind de posturile date de jeno si nici nu le trebe lucrarile de la lajos si beka/
am spus totdeauna ca trebe sa ne uitam ce facut omul inainte sa vina in fata la lume si sa cere voturile!
bine lucrati la liberali si va felicit!

de lili la 20 noiembrie 2014 - 19:48

inainte de campanie seful de la psd carei a fost numit de prefect ca director la anif si a primit masina de serviciu pe care a folosit-o toata campania in curse electorale,mereu era plina cuu materiale electorale si fugea cu ea prin tot orasul ziua noaptea de parca nu ar fi avut servici!
prefectura pune directorii dupa cat alearga in campanie pt psd?

de antal la 20 noiembrie 2014 - 21:22

atentie la finul lui kovacs si istericalele din gazeta de perete govorista care inventeaza omul cu gluga ca sa creeze psihoza in masa si sa uitam de stenogramele cu amenintarile sefului sau ce se plimba pe la dna oradea cu pixu in mana…politia carei nu e -pe placul nasului si pune finutu sa scrie despre presupusi criminali prin carei!!!!
nasu calca si peste cadavre de careieni daca trebe sa il ajute pe sefu finutului ca sa nu il traga si pe el la bihor…

de Sorin - Iulian Florut la 20 noiembrie 2014 - 21:56

Horia Maries

Biserica monastirii a fost daramata in aceasta vara. Personal am vazut groapa. Dupa aceea n-am mai fost pe acolo. Am auzit doar ca s-ar fi turnat fundatia noii biserici. Posibil.

de Astello la 21 noiembrie 2014 - 04:56

Incercare urata de manipulare. Careienii au votat cum le-a dictat constiinta, ca si pana acum.

de iuiiii la 21 noiembrie 2014 - 07:51

..scrise finul si mai semna un contract de publicitate de la nasu’…ai trecut de la andrei la astello cum ai trecut de la un stapan la altul

de romanca la 21 noiembrie 2014 - 10:35

Ar fi foarte frumos daca tot ce se scrie aici ar fi spus cu voce tare sa se afle toate aceste mizerii, dar din pacate cele mai dese comentarii sunt , au fost si sper sa nu mai fie la adresa fam. Cuita .Nu sunt vinovati cei care au obtinut contracte si alte facilitati de la primarie s-au cu ajutorul primariei ,ci cei care le aproba , de aceea este Ilie Ciuta spinul din coastele lor ,iar ptr ceea ce s-a intamplat la Scarisoara cu manastirea noua a fost tot interesul cuiva si binenteles sa nu uitam cine a fost cel care avea lucrari acolo Mirel Govor.
Nu a fost prins soferul lui Ciuta cu masina primariei , si multe altele care nu se stiu .
Dupa alegerile de duminica speram ca consilierii PNL sa nu fie sfidati in sedintele de CL iar obraznicii sa plece si sa-i lase pe cei care vor sa munceasca .
Sa nu se mai ia nimeni de Ilie Ciuta si nici de Daniela Ciuta atata timp cat se stiu cu musca pe caciula ,dar nu recunosc si sa nu uitam de ce incomodeaza Daniela Ciuta si Buletin de Carei:” ADEVARUL DOARE ” si Daniela Ciuta spune adevarul!

Duminica 23.11.2014 ora 14 Presedintele PNL CAREI ILIE CIUTA in direct la RADIO TRANSILVANIA Carei ,sa-l ascultam ca merita .

de domino la 21 noiembrie 2014 - 12:01

doamna draga nu cred ca in oras conteaza daca esti roman sau maghiar inafara de cei doi primari.
doar ei incita la invrajbire ca sa nu se bage de seama invartelile lor si mai ales faptul ca soferul lui keizer este cel cercetat pentru tot felul de activitati de trafic de tigari…de ce tac autoritatile statului? inca nu am citit un comunicat de la pri8marie unde sa se aduca lamuriri despre soferul primariei si unde este masina primariei ford????
articolele anticiuta nu fac decat sa ii creasca cota de popularitate in oras!
ciuta este la zi cu toate platile la stat si contributiile iar primarul este cel cu retinere pe salar si datorii la bugetul de stat si e normal sa faca campanie pt ponta ca doar credea ca scspa de datorii si ne mai miram ca nu sunt bani destui pentru doctori si profesori si alti bugetari…capuse ca si primaru de carei au adus tara la saracie si la nevoia de a pleca inafara dupa un loc de munca!

de diu la 21 noiembrie 2014 - 12:25

ianculesteni ..prostii atii fost prosti ramanatii cate tepe atii luat de la udmr kovacs….si tot cu ungurii votatiii…rusinee sa va fie

de ardei la 21 noiembrie 2014 - 12:33

singur care tine piept psd si udmr e pnlcu dnu. ciuta care ar trebui sustinut la alegeri sau cand sant sedinte de cons. ar trebui sa participati sa vedti cine vb pntr.oras si restu stau ca mieluseii ..psd o adunatura de tradatoriii si analfabetii in frunte cu cacatu de onet…un prost fara pereche

de doru la 21 noiembrie 2014 - 12:34

cat traiesc o sa votez contra psd si udmr

de viki la 22 noiembrie 2014 - 08:00

peste 7mii de voturi pentru un candidat la carei nu e de joaca cand te gandesti ca la alte alegeri abia daca iesea lumea la vot si de toate erau 7,8 mii de voturi.
politica de dambovita si de covaci e pe duca….

de Manuel la 22 noiembrie 2014 - 21:52

primii care au pus afisele electorale si bannere au fost liberalii si tot ei au fost primii care au facut curatenie asa ca nu va mirati de rezultatele votului!!!
lumea observa si taxeaza in cabina de vot!
pesedeii au asteptat ca primaria sa inceapa sa puna becurile de craciun si sa le ia lor jos banerele daca tot au facut front comun pentru ponta lor!
debusolati si pierduti inca mai spera la o minune daca nu iau jos banerele de campanie;saracu ponta nu a apucat nic sa zica daciana dragostea mea!
felicitari pentru liberalii careieni si pentru ca PNL A DAT PRESEDINTELE ROMANIEI!

de abudabi la 23 noiembrie 2014 - 12:35

cum ne mai toca nervii jenica si govorika cu pontacu lor cel fara de care nu pot avea acces la banii publici si ce il mai terfeleau pe klaus cu toata familia de parca era ultimul dintre infractori da uite ca nu mai tine cu spalarea creierelor palmasilor si celor ce dau conttibutii pt buget!
poporul a ales sa nu mai auda de govorika si jenika la butoane si a ales sa vada de unde invart atitia bani cand ei nu au nici macar o pregatire si nici un loc de munca aducator de profit baban!
e satula lumea de minciunile lor si de obraznicia lor!!! la munca cu ei sa vedem de ce sunt in stare!

de dorina la 11 decembrie 2014 - 23:17

primarul plateste la primarie pe un consilier care nu vine la servici doar scrie la ziarul maghiar de la udmr si acum il ataca pe johanis de parca nu ar intelege ca ponta a pierdut alegerile si ca le vine randul si lor sa dea socoteala pentru cat au furat.
ce se mai aude cu datoriile domnule primar?
mai puteti iesi pe strada si sa spuneti oamenilor sa vina sa plateasca darile cand va stiti cu salaru taiat pentru datorii neplatite?

de Milan la 14 ianuarie 2015 - 10:54

Adevarul gol golut in acest articol!

Lasati un comentariu