Disperarea PSD Carei. Directori sau membrii PSD fac campanie în timpul programului

• publicat la: 14 noiembrie 2014
Disperarea PSD Carei. Directori sau membrii PSD fac campanie în timpul programului

Disperati că şeful  de partid trebuie să dea cu subsemnatul pe la instituţiile statului abilitate în combaterea corupţiei, social-democraţii careieni au apelat la serviciile finului primarului Kovacs care aseară îndemna maghiarii să voteze Victor Ponta şi ameninţa moţii din Ianculeşti cu neconstruirea capelei mortuare din sat dacă nu votează Ponta.

Pentru a salva imaginea sifonată de stenogramele apărute în toată presa centrală,finul primarului Kovacs se dă atotcunoscător în  regulile circulaţiei rutiere la volanul unei maşini,când el săracu’  nu e in stare sa conducă nici trotineta pe drum drept.

Flancată fiind în trafic de două din maşinile de campanie PSDiste,directorul dezinformator al  cotidianului judeţean şi fin al primarului careian,a tras concluzia că aş face campanie pentru şefii lui.  La ceas de seară şi după  obişnuitele  pahare, mai că aş înţelege halucinaţiile… dar în plină zi ?!

Nefiind in Carei la ora respectivă,directorul dezinformator şi fin de primar careian să fi avut informaţia de la directorul Colegiului Tehnic Iuliu Maniu cu care am avut un schimb de saluturi? Sau cu directorul ANIF,preşedintele PSD Carei sau cu Sorin Oprea de la Apaserv  sau …?  În graba lor  de a se reîntoarce la servici până nu observă cineva lipsa lor din timpul programului au uitat că ar fi fost frumos să dea prioritate unei doamne aflate la volan….

Să visezi că soţia preşedintelui PNL Carei  ar putea să se îndrepte către PSD ,simbolizează disperarea  de care sunt cuprinşi  social-democraţii careieni înaintea turului II al alegerilor prezidenţiale.

 

Daniela CIUTĂ

PS

Poate că după aparitia articolului ,cei mentionati că au fost prezenti inainte de masă în campania electorală din oraş au reusit să îşi ia o zi  liberă de la  superiorii lor pentru vineri 14 noiembrie 2014,dar să îşi fi luat liber în fiecare luni si vineri -zile de piaţă in Carei-  din ultima lună…?  Că tot ne-am întâlnit  în piaţă…

 

 

comentarii

de Horia Mărieș la 14 noiembrie 2014 - 16:06

Ăștia de la PSD Carei, plus Szasz L.: „E și mulți (doi), și proști”.

Nu trebuie luați în considerare, nu trebuie băgați in seamă!

de carmen la 14 noiembrie 2014 - 18:20

oare erau dupa sau inainte de dat cu subsemnatu???
\bine ca prefectul poate sa puna sefu de la psd carei de director la anif …dupa ce 2 ani a stat in somaj ca nu a reusit sa isi tine serviciul de la bcr ..si cu masina de servici se face campanie se poate la psd???? pentru asa ceva au avut nevoie de servici de la stat?

de Gicu la 14 noiembrie 2014 - 18:28

Lasa ti dracului prostiile, ce dracu tot aveti cu ANIFU-L acesta??, macar acum este un om capabil si cinstit, nu ca cel dinainte care impreuna cu Szeremi din moftin a pradat si a facut o multime de ilegalitati….oricum DNA ul stie mai bine ce are de facut!!!

de portaru la 14 noiembrie 2014 - 18:54

de cinstit ce e noul director a zburat pe usa din dos de la bcr si volsbank carei….corigent pe cand era la liceu la maniu nu e in stare sa isi pastreze serviciuu ca trebe sa bage mana la banet…iar acum face campanie in carei cu masina de servici de la anif…aveti mana domnule prefect!

de rupere la 14 noiembrie 2014 - 21:31

de ce merge singur govor la DNA CA DOAR AMICU JENO IL SERVESTE CU LUCRARI DE LA CAREI SI NU E FRUMOS SA UITE DE EL

de Horia Mărieș la 14 noiembrie 2014 - 22:45

Muszaly trebuie să se facă apel la domnul Veress.
Ca să-i mai pună o găleată cu balegă de cal in cap finului primașului.
Doar dânsul se pricepe.

de Credinciosul la 14 noiembrie 2014 - 23:53

Exista Dumnezeu Govor la DNA! Cate dosare are? Oare doar aceste amenitari gretoase sau vor mai aparea si noutati. In numele democratiei sper sa steie acolo o vreme pentru a se cai.

Are de a face cu distrugerea bisericii de la Scarisoara?
Poate unii radeti, insa e sigur ca a initiat distrugerea unei biserici! A vrut sa critoreasca el una si pentru asta a spart un sfant altar.
Lui Dumnezeu nu i-o fi placut.

de Omul liber la 15 noiembrie 2014 - 00:12

@Gicu

Gicu (adica Ionut)
Atata poti ratatule. Din cate stiu esti presedinte de partid semibolsevist si director. Cu toate asta tot un nimeni esti. Te rog sa ai rabdare ca timpul sa-ti confirme si mai apasat asta. Deja ai ajuns un mic Stalin la psd. Nu te iubim pentru ca esti increzut si libidinos. Tu si Marius conduceti tot si va credeti cei mai buni. O sa vedem rezultatele.

de Horia Mărieș la 15 noiembrie 2014 - 07:10

Pârâciosul nesimțit, bețivan și fără de obraz sau orice urmă de bun simț, finul de cununie al primașului Kovács cel de toată Jena, a scris:

„14/11/2014 | Filed under: Locale | Posted by: GN-V

Liberalii careieni şi-au mobilizat ieri toţi membrii în cadrul unei ample acţiuni de campanie. Printre activiştii care se plimbau împărţind pliante şi stând de vorbă cu oamenii în intervalul cuprins între orele 11.00 – 12.00 s-au aflat şi doi profesori. În mod normal, aceştia ar fi trebuit să fie în şcoli în perioada respectivă, nu pe străzile oraşului, făcând campanie electorală unui candidat la Preşedinţia României. Este vorba de liberalii Marius Rusu, profesor la Grupul Şcolar Iuliu Maniu, şi Mircea Nadăş, profesor la Grupul Şcolar Simion Bărnuţiu. Szasz Lorand”

În schimb, deși există prezumția rezonabilă că ar fi fost și el prezent la locul faptei, scribalăul superintelectual, superinteligent, cel cotat cu ridicatul IQ=20, a uitat să consemneze în Gazetă întâlnirea de taină, contra naturii, ce a avut loc în ziua de 13 noiembrie a.c. la „Ali Baba” din Carei, in intervalul orar 13:00 și 14:30, intre consilierul local din partea RMDSz numitul Brém Árpád și consilierul local traseist (fost la PNL), in prezent la partidul inexistent al fantelui Tăriceanu (cel ajuns la cea de a cincea nevastă, următoare, adică a șasea pe listă fiind Pontița, așa cum rezultă de pe anumite „surse”), adică la PRL, numitul Bujor Păușan..

Cei doi au pus la cale probabil o alianță electorală pe plan local, în vederea turului II al alegerilor prezidențiale, adică, susținerea la Carei, la unison, de către RDMSz si de către PRL, a candidatului azi (încă) prim ministru. Dacă facem presupunerea, zic eu, una normală, că cei doi consilieri au totuși și un serviciu, (de ex. la SCPAUSAN BUJOR SRL – CUI 23557095) adică nu taie toată ziua, bună ziua, frunza la câini, atunci conform teoriei numitului Szasz L.: „În mod normal, aceştia ar fi trebuit să fie la serviciu în perioada respectivă, nu pe străzile oraşului, (pe post de „flaszterkoptatók”) (sau ín cârciumi) făcând campanie electorală unui candidat la Preşedinţia României.”

Nesimtitul de Szasz Lorand ar face bine să-și vadă doar de mizeria lui feridă, jegoasă, urât mirositoare și zilnică, numită „Rubricuța mică a lu’ Castorică”, precum și de cea probabil foarte mică a lui Mircică Govorică, clientul doamnei Kövesi și să nu se lege gratuit de liberalii careieni, cei pe care nașul lui de cununie, cel zis și „Kovăcsică Doi Neuroni, dar nici ăia de soi”, îi consideră singurii lui dușmani lui de moarte pe arena politică locală.

De numitul Castorică, pseudojurnalistul Szasz Lorand scrie azi, citez: „Anchetatorii – recentei și oribilei crime sătmărene de pe malul Someșului – au abandonat imediat varianta Castorului ratat. Nu de alta, dar au realizat că rozătorului nu îi plac femeile, fiind curist, lucru confirmat în trecut şi de un securist.”

Nu am nici un fel de probă, nici un fel de dovadă, pentru faptul că numitul Szasz Lorand ar fi și el un curist notoriu, deși are toate apucăturile acestora, dar de faptul că este un foarte mare pupincurist (al lui Govor și al lui Kovács) sunt cât se poate de sigur.

Să-i fie de bine, să continue individul abject tot așa, lingând în plin, în fiecare zi, până la victoria finală a socialismului și comunismului multilateral dezvoltat!

de nepisicut la 15 noiembrie 2014 - 07:54

finutul udemeristului a primit telefoanele ca doar el era la satmar deja…si uite asa finatatorul tulipan al campaniei rosienilor mai incita si baga zazanie ca sa iasa tulipanii frumosi….care tulipani au fost educati joi de bulibasa colduss pentru lipirea stampelei de pisicut.

de buldozerul la 15 noiembrie 2014 - 07:59

ce spune prefectura despre faptul ca la ceva zile de la numirea noului director anif acesta foloseste masina institutiei in scop electoral si marsaluieste pe strazile careiului si imparte fluturasi electorali???
ati aprobat pentru el zile libera sau concediu la o saptamana de la numire?

de Horia Mărieș la 15 noiembrie 2014 - 15:08

In America, pe la New York Times, se scrie despre Codruță Kövesi, despre șefa DNA.

http://www.nytimes.com/2014/11/15/world/europe/romania-prosecutor-laura-codruta-kovesi.html?hp&action=click&pgtype=Homepage&module=second-column-region&region=top-news&WT.nav=top-news

Oare când se va scrie despre dânsa sau despre instituția pe care o conduce, Direcția Națională Anticorupție, în presa locală, cea careiană și cea sătmăreană, de ambele limbi, cu privire la afacerile veroase care s-au făcut în ultimii ani, începând cu Castelul Karolyi, și terminând apoi cu Cazarma, cu Teatrul, cu Manejul, cu str. 1 Decembrie 1918, cu Cartierele MV1 și MV2, cu Sera, cu Parcul Dendrologic, etc.?????

De ce le-o fi oare atât de greu celor de la DNA să se deplaseze până la Carei? Le este frică că nu au condiții propice de cazare și de masă? Le recomand eu Motelul Vraja Viilor, unde cu 70 de lei pe noapte, inclusiv mic dejun, ai privilegiul să fii cazat in locația in care pe 3 noiembrie a.c. a a avut loc istorica reuniune electorală la care au participat Govor Mircea, Stef Adrian, Kovacs Eugen din parte administrație ciivile și Sigheteanul însoțit de 196 de preoți din parte preasfințiilor sale pensionare ale BOR; adică a administrației cerești; le recomand pentru prânz Ali Baba, Nostalgia, Pizzeria Grande, Restaurantul București, etc., unde cu 10 lei poți mânca un prânz decent dar gustos și cinstit.

Dacă au toate aceste condiții minunate, oare cei de la DNA de ce nu se inghesuie de loc să caute prin hârțoagele Primăriei Municipiului Carei?

Le-a interzis oare să calce în Carei procurorul Ponta, ministrul Dragnea, veterinarul Kelemen Hunor, pastorul Tökés, ospătarul Govor, sportivul Ștef, fantele Tăriceanu, spilcuitul și vopsitul pe păr Silaghi, etc.? N-aș crede.

Cred că cei de la DNA sunt doar ocupați acum cu pești/rechini mult prea mari cum ar fi Microsoft, EADS, Hrebe cel cu 12.000 ha șpagă, cu o grămadă de preși de consilii județene, de foști primari, de foști consilieri, de foști senatori și deputați și cu alți foarte mari escroci, inclusiv xu Mircea băsescu, proveniți mai ales de la PSD dar și de alte partide și naționalități conlocuitoare.

Pe scurt, se pare că mai trebuie să avem răbdare și tutun până când DNA va ajunge si la Carei pentru a vizita vechiul sau noul sediu al Önkormányzat. Dar va ajunge, asta-i NAGYON BISZTOS!!!

Pun pariu că până atunci Kovács Jenö va da ordin să dispară toate documentele compromițătoare, toată arhiva Primăriei Carei și va da vina pe „mutatul” din str. 1 decembrie 1918 nr 17 în str. 1 decembrie 1918 la nr. 40 (la Szarvas Fogadău). Va zice că hârțoagele s-au pierdut, au fost muiate de lapoviță și de ploaie, au fost împrăstiate de crivăt, au fost distruse pe drumul cel lung. Găsește Jenă vre-o scuză, că la aldea astea îl duce mintea, știe să scornească și să spună minciuni fără să clipească.
Mult succes la transportul documentelor și a arhivei, kedves haverek! Procedați la fel ca atunci când ați organizat transportul cărților din Biblioteca Municipală care s-a aflat la Castel. Si atunci unii ca Boros au furat tot ce era mai valoros, cărtile au fost vândute de escroci prin Ungaria sau au înfrumusețat bibliotecile unora care habar n-au să citească de prin Carei. De istoria asta bibliofilă ați cam uitat, nu-i așa, barátok, nici ustoroi n-ați mâncat, nici a carte veche gura nu vă miroase, nu-i așa, aljas tolvajol?

de karcsi la 15 noiembrie 2014 - 15:16

nu le dati idei ca mai stim noi cand cu totul si cu totul intamplator au ars la primaria carei tocmai exemplarele din monografia satuluii ianculesti scrisa de domnl profesor berteanu si doamna!
la fel de bine pazita e la primarie si hartie care dovedeste nivelul studiilor fotbalistului vice care platea la satmar chirie l;a tinerele stiudente,ale betrinetii valuri

Lasati un comentariu