Intoarcerea la normalitate. Carmen Iohannis a mers luni dimineaţă să predea

• publicat la: 17 noiembrie 2014
Intoarcerea la normalitate. Carmen Iohannis a mers luni dimineaţă să predea

Carmen Iohannis, care va fi Prima Doamnă a României începând de la sfârşitul acestui an, s-a dus luni dimineaţă la Liceul “Gheorghe Lazăr” din Sibiu, unde este profesoară de limba engleză.

Soţia lui Klaus Iohannis a explicat pentru ziarul Turnul Sfatului din Sibiu că a primit rezultatul votului „cu mare bucurie şi multe emoţii”.

„Nimeni nu ne dădea nicio șansă și uite că am reușit. Dovadă că în România se apreciază bunul simț și decența. Aseară am avut nevoie de mult timp până să îmi dau seama cu adevărat de ce am realizat. Eu întotdeauna l-am susținut pe Klaus, în proiectele în care a crezut”, a declarat Carmen Iohannis pentru publicaţia din Sibiu.

Soţia preşedintelui ales al României a mai spus că a hotărât să rămână acasă și nu să aștepte rezultatele alegerilor la București. „Mie îmi place să petrec momentele importante alături de oameni dragi. Iar elevii mei îmi sunt cei mai dragi”, a spus Carmen Iohannis, care a adăugat că încă nu s-a hotărât dacă va cere transferul la Bucureşti sau va renunţa să mai predea.

Odată ajunsă la şcoală, Carmen Iohannis a fost întâmpinată cu aplauze de elevii din clasa a IX-a C, profil chimie-biologie bilingv, unde este diriginte. Pe tablă erau scrise mai multe mesaje: „Klaus Johannis președinte”, „Santa Klaus is coming to Cotroceni” și „Ține minte 3 cuvinte: Klaus Johannis președinte”, iar în momentul în care a intrat în sala de clasă, copiii s-au ridicat în picioare și au început să intoneze imnul României. Elevii au pus, apoi, în boxe, melodia formației Queen, „We are the champions”.

continuare pe cotidianul.ro

comentarii

de parinte la 17 noiembrie 2014 - 20:42

felicitari doamnei!
aveam nevoie intr-adevar de o reintoarcere la normalitate si la revenirea la principii si la legile bunului simt!.

Lasati un comentariu