Klaus Iohannis şi-a lansat autobiografia „Pas cu pas”

• publicat la: 20 noiembrie 2014
Klaus Iohannis şi-a lansat autobiografia „Pas cu pas”

Preşedintele ales Klaus Iohannis,presedintele si al PNL, şi-a lansat volumul autobiografic „Pas cu pas”, la Târgul de Carte Gaudeamus,declaranu-se  surprins de numărul mare de oameni veniţi la lansare şi şi-a avertizat cititorii că nu vor găsi în cartea lui „senzaţionalul”.

„Eu sunt obişnuit să intru şi în librării şi să merg şi la târguri de carte, de obicei se văd bine cărţile şi rar oamenii. Astăzi se văd bine oamenii şi sper şi cărţile. În mine veţi avea un preşedinte care reconectează cartea la om şi omul la carte, în special tânărul”, a spus Iohannis, care a afirmat că este „important să dăm un semnal prin carte şi prin cultură”, deoarece „cultura ne salvează”.

Despre carte Iohannis a spus că a gândit-o ca o metodă pentru a se face „puţin mai bine cunoscut”, dar n-a avut ambiţii literare ori doctrinare când a scris-o.

„Am vrut să creez un mediu prin care să arat oamenilor cum am evoluat în viaţa publică, care sunt valorile mele aduse din familie, şcoală, cercul de prieteni, cum am văzut eu dezvoltarea în spaţiul public. Aceste lucruri le veţi găsi în cartea mea, ceea ce nu o să găsiţi este senzaţionalul. Sunt un om nesenzaţional, nu am niciun eveniment senzaţional de relatat cum nici nu cred că senzaţionalul este de abordat în politică atunci când vrei să te dedici comunităţii”, a spus Iohannis. Este casatorit, din 1988, cu Carmen Iohannis, profesoara de limba engleza. In 2013 a devenit membru PNL si prim-vicepresedinte al partidului, iar, in iunie 2014, a fost ales presedinte al acestui partid.

Peste 2.000 de autografe a împărţit preşedintele ales celor veniţi să-i cumpere cartea, pentru că n-a vrut să plece până când n-a semnat pentru fiecare doritor.

Cartea publicată de Curtea Veche Publishing costă 15 lei şi se găseşte în librării.Cea de-a XXI-a editie a Targului International Gaudeamus – Carte de invatatura va avea loc de miercuri pana duminica, in Pavilionul Central Romexpo din Bucuresti.

comentarii

de Felicitari la 20 noiembrie 2014 - 18:28

„Pentru că sunteţi un mare fan al sportului pe care îl practic, am marea onoare, domnule Preşedinte, să vă întreb dacă puteţi să vă alăturaţi echipei noastre de Fed Cup, în luna februarie, la Galaţi, să cântăm împreună pe teren imnul naţional al ţării noastre” – acesta este mesajul trimis de Simona Halep preşedintelui ales, Klaus Iohannis.

Pe 7 şi 8 februarie 2015, echipa României va înfrunta Spania la Galaţi, într-un meci din Grupa Mondială II a Fed Cup. Atunci, dacă va accepta provocarea Simonei Halep, Klaus Iohannis are posibilitatea de a repeta momentul imnului produs în timpul unei conferinţe de presă, în ultimele zile ale campaniei electorale.

de avram iancu la 25 noiembrie 2014 - 07:08

asta nea mai lipsit inca un presedinte povestitor!!!

de iancu avram la 25 noiembrie 2014 - 07:35

decat un penal si un bautor..parca mai bine unul de care toti se tem ca intram in normal….e greu cu dna pentru unii!!!!

de Crăișorul la 25 noiembrie 2014 - 08:23

@avram i.

Da, așa este. De ce să mai povestească, de ce să mai scrie?
Tot nu va fi citit de cei care sunt an-α-β ca dumneata!

de da ne lasi la 25 noiembrie 2014 - 08:26

..fine draghe cu iubirea ta pentru avram….ba andrei ba avram iancu de zici ca nu ti mai place numele tau unguresc…te rusinezi cumva de el???

Lasati un comentariu