Ponta,huiduit la Baia Mare

• publicat la: 6 noiembrie 2014
Ponta,huiduit la Baia Mare

Vizita lui Victor Ponta la Baia Mare azi după-amiază a fost o alegere neinspirată pentru imaginea candidatului PSD și înseamnă un început cu stângul al campaniei electorale pentru turul al doilea al prezidențialelor.

Câteva zeci de băimăreni au stat în frig vreme de aproape două ore pentru a aștepta ieșirea lui Victor Ponta din sala Millenium, unde acesta a participat la o întâlnire cu activul de partid PSD din județele din nordul țării. Observând că grupurile care așteptau în Centrul Vechi, formate din cetățeni simpli dar și din membri ai organizațiilor de tineret ale PNL și PDL,aveau intenții clare de a îl huidui pe Ponta, forțele de ordine și strategii de imagine ai PSD au decis să rezolve evacuarea candidatului PSD din zonă prin folosirea unei dube-microbuz, cu care venise la Baia Mare o parte a delegației de la centru.

În jurul orei 18.25, la sfârșitul ședinței, forțele de securitate formate din agenți SPP și ai Poliției Locale, care au acționat cu maxim profesionalism și eleganță și fără a permite sau provoca manifestări de violență, au decis să mute microbuzul în fața intrării în clădire, l-au urcat pe candidatul PSD și pe însoțitorii săi principali în dubă și au însoțit vehiculul prin mulțime, până la ieșirea din zona ocupată de cetățeni. Observând că se va întâmpla ca grupurile de protestatari să le strice festivitatea, liderii PSD Maramureș au mobilizat în fața clădirii circa 20 de tineri din organizația de juniori și un grup de pensionari veniți să își aplaude favoritul și i-au îndemnat pe aceștia să scandeze lozinci favorabile.

integral pe maramuresenii.ro

comentarii

de vadim la 7 noiembrie 2014 - 07:49

cu kelemen hunor impreuna pentru ponta al nostru

de Babiciu Gavril la 10 noiembrie 2014 - 09:13

Se pare ca incepem sa vedem: România lucrului bine făcut! Sau… poate nu mai este valabilă zicala: Spune-mi cu cine te-nsoţeşti, ca sa-ţi spun cie eşti.
Păcat, mare păcat, există argumente mult mai uşor de prezentat…

Lasati un comentariu