Primăria doreşte altă organigramă şi stat de funcţii pentru aparatul primarului

• publicat la: 10 noiembrie 2014
Primăria doreşte altă organigramă şi stat de funcţii pentru aparatul primarului

A doua  Şedinţă extraordinară a Consiliului Local Carei din luna noiembrie va avrea loc  marti,11 noiembrie de la ora 12,00. Doar 3 puncte figurează pe Ordinea de Zi dintre care unul se referă la noua Organigramă din cadrul primăriei precum si la statul de functii al aparatului de specialitate a primarului.

Ultima organigramă aprobată precum si statul de functii,  datează din mai 2012,cu câteva zile înainte de schimbarea presedintelui Szakall al Agentiei Nationale a Functionarilor Publici. Actualul presedinte al ANFP,Birtalan József ,de loc din Odorheiul Secuiesc,vicepresedinte la CJ Harghita si vicepreşedinte al Consiliului Reprezentanţilor Unionali ,a fost numit de guvernul Ponta  începând cu data de 3.04.2014 ca preşedinte al instituţiei, cu rang de secretar de stat .  De numele său sunt legate   supozitii de abuz în serviciu in favoarea UDMR ( aici).

1.    Proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de Fezabilitate la lucrarea,, reabilitare drum DN 19(E 671) în municipiul Carei,,
2.    Proiect de hotărâre privind aprobarea organigramei şi al statutului de funcţii al aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Carei precum şi instituţiilor subordonate Consiliului Local al Municipiului care
3.    Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Integrat de Dezvoltare Urbană a municipiului Carei pentru perioada 2014 – 2020

 

Nici  la această şedinţă nu se va discuta despre situaţia  centralei de încălzire de la noua primărie,corpul din spate,centrală achiziţionată fără pompe de recirculare,lipsa acestora făcând imposibil procesul de încălzire al încăperilor  funcţionarilor care astfel nu îşi pot desfăşura activitatea.

Cine va suporta cheltuielile legate de achiziţionarea acestor 6 pompe,omise iniţial ? Tot primăria Carei care refuză să aplice prevederile din contractul semnat cu Dominium Satu Mare pentru lucrările de renovare şi care prevăd sancţiuni pentru întârzieri de predare?

redactia

comentarii

de Horia Mărieș la 10 noiembrie 2014 - 12:55

– Care-i în fond diferența dintre cele două organograme, 2014 vs. 2012?
– Ce caută săgeata trasă de la C.L. spre Serviciul Public de Evidență a Persoanelor?
Ce relații vor exista între acestea?
Eu unul nu numai că nu văd rostul dar nu înțeleg nici ce are ula cu prefectura.
– Administratorul public n-are nici o săgeată trasă/ îndreptată în jos.
Deci, city managerul este practic in aer, joacă numai cu primașul.
Foarte bine, n-au decât să se faulteze reciproc, să-și dea unul altuia la geoale.
Cei doi se vor înțelege foarte bine și așa, că doar vorbesc aceeași limbă.
Fiecare pasăre pe limba ei piere.
– Care este raportul nr. total salariați 2014 vs. 2012?
– Care este raportul posturi vacante 2014 vs. 2012?
Arhitectul șef, de care Careiul are nevoie ca de aer, a fost și rămâne vacant.
Așa PSD-ul poate să-și vopsească sediul in orice culoare turbată – kitsch dorește.
Și alții vor putea face exact ce le trece prin cei doi neuroni pe care-i posedă.
– Care este raportul fond total anual de salarii 2014 vs. 2012?
– De ce este nevoie de grămada aia mare de „contractuali”?
Ce se maschează in fond și la urma urmei cu acești „contractuali”?
– Etc.

de vestuta la 10 noiembrie 2014 - 17:57

masina directorului numit la ANIF GONESTE PRIN CAREI CU MATERIALE ELECTORALE PSD.
PENTRU ASTA L-ATI NUMIT PE ONET DIRECTOR LA ANIF CA SA CONTROLATI VOTURILE OAMENILOR IN FAVOAREA PSD????
MASINA INSTITUTIEI STATULUI FOLOSITA IN CAMPANIE ELECTORALA PENTRU PONTA PE BANII NOSTRI!

de anif la 10 noiembrie 2014 - 19:11

O sa puteti citi in curand ce smenuri a facut fostul directror liberal de la ANIF. Va fi un articol incitant si chiar excitant. Sper sa le placa ciutelor

de barat la 10 noiembrie 2014 - 21:36

stim ca finul si cu nasu se ocupa de liberali pe care nu poate sa ii cumpere si de care se tem ca ar putea vorbi despre smenuielile cu fondurile europene de la CAREI!!!!! DIN CE BANI A TRAS JENA DE ASUAJ CASA LA DEBRECIN??? O SA SCRIETI SI CUM A FOST CU BETIILE FINULUI LA VIENA PE BANII JUDETULUI???? POATE SCRIETI SI CAT DA DIN BANII ORASULUI NASU LA FIRMA DE SCRIERE A FIN ULUI

de enorias la 10 noiembrie 2014 - 21:43

preotii care sunt interesati de afaceri si finante ar fi bine sa se inscrie la management si sa lase locul celor ce au har si care nu au loc de hapsaneala impielitatilor avizi de galbeni nemunciti!
ponta nu a dat 300 de milioane din banii lui de la masa din curte ci sunt din darile noastre platite la timp. din ale primarului nostru nu au cum sa fie ca el nu cotizeaza la stat mai ales ca este si datornic de meserie.
lasati afacerile pentru laici si tineti post negru daca nu va mai puteti abtine de la ispite preotilor care tineti sedinte de partid in fata altarului!
faceti o sfestanie la biserica de pe strrada doina ca prea au luat in brate necuratul cei preoti.
sa stiti ca si cei care nu isi fac cruce sunt oameni si unii chiar mai buni ca voi,

de bine mircea la 10 noiembrie 2014 - 22:23

numai asa stie sa conduca judetul un vice? maine va apare in presa finantata de el articolul cu atacuri la adresa liberalilor? nu are loc si stenograma de la sedinta unde scuipa pe toti intelectualii din judet frustrat ca nu a reusit si el sa ajunga la nivelul lor?
e de notorietate discutia lui cu viman cand i se adreseaza acestuia cu ma c.. pe toate cartile tale….
https://ro.stiri.yahoo.com/stenograme-psd-planul-aranjare-alegerilor-preziden%C5%A3iale-pentru-victor-193550778.html

de jena la 10 noiembrie 2014 - 22:59

sa nu pleci mircica pana nu ma rezolvi cu dosarele…ca vad ca astia ai tai te aranjeaza…
…Pe lângă şefii de deconcentrate şi directorii de şcoală, preşedintele PSD Satu Mare susţine că a vorbit cu „preasfinţitul” şi că preoţii se vor implica în campania electorală de partea lui Victor Ponta. În caz contrar, pot să-şi ia adio de la fonduri, iar „preotesele” vor fi date afară. În înregistrarea obţinută de gândul, Govor îşi asigură colegii că a vorbit cu „presfinţitul” care a fost „de partea noastră total”, şi prezintă cum vor acţiona preoţii în ziua alegerilor….
http://www.gandul.info/politica/inregistrare-exploziva-dintr-o-sedinta-psd-planul-de-aranjare-a-alegerilor-prezidentiale-pentru-victor-ponta-13520057

de Costi la 11 noiembrie 2014 - 00:05

draga anif,,pana sa citim despre directorul liberal mazilit de psd am citit despre discutiile lui govor la sedinta de partid de la psd..omu are valoare daca din toti directorii de acolo nimeni nu a fost deranjat de vocabularul si manierele lui la adresa lor! numai patrupezii mai au asemenea acceptiuni din partea stapanului. se merita unii pe altii daca nu a fost nimeni cu reactie la aceste discutii sau cum se numesc la psd aceste…monologuri!

de Horia Mărieș la 11 noiembrie 2014 - 00:06

Lucrurile incep să se lege in ce privește povestea parangheliei preoțești care a avut loc la Motelul Varaja Viilor din Carei in ziua de 3 noiembrie a.c. si la care a fost prezent și Kovacs Jeno.

„Preasfinţitul o fost de partea noastră total. E un om extraordinar” a zis si Mircea Govor.

Pe lângă şefii de deconcentrate şi directorii de şcoală, preşedintele PSD Satu Mare susţine că a vorbit cu „preasfinţitul” şi că preoţii se vor implica în campania electorală de partea lui Victor Ponta. În caz contrar, pot să-şi ia adio de la fonduri, iar „preotesele” vor fi date afară. În înregistrarea obţinută de „gândul”, Govor îşi asigură colegii că a vorbit cu „presfinţitul” care a fost „de partea noastră total”, şi prezintă cum vor acţiona preoţii în ziua alegerilor.

„Am vorbit cu preasfinţitul, am vorbit cu toţi popii. Exact cum vorbesc cu voi, aşa am vorbit şi cu ei şi am spus la popi în felul următor: băi, oameni buni, s-o terminat. (neinteligibil) Dacă nu vreţi să fiţi de partea noastră, s-aduceţi să votaţi cu domnul Victor Ponta, eu nu vă mai cunosc. La mine la uşa nu mai veniţi. Le-am spus verde în ochi. S-a terminat. Fraţilor, NU, la revedere, şi i-am spus la preasfinţit, a spus presfinţitul trimiţi în fiecare localitate, în fiecare biserică un om, ăla să trimită SMS şi-n localitatea la care n-o spus să votezi cu Ponta să nu-l văd. Dar nu se mai poate. Nu se mai poate. Deci preasfinţitul o fost de partea noastră total. E un om extraordinar. (…) Şi încă ceva, la toţi popii dacă pierdem toate preotesele le dau afară din tot, la revedere. Le-am şi spus. Toţi au venit la mine să le pun preoteasa. S-a terminat. S-a pierdut, pleacă acasă. Meargă la mama dracului, nu mă interesează. Deci s-o terminat. Deci de-acum înainte intru până mă duc la…. Păi da ce suntem noi, mă, casă de binefacere, suntem proşti? Nu mai suntem proşti, am fost destul”, spune şeful PSD Satu Mare.

Ca să verifice că preoţii au înţeles mesajul ultimativ, Govor spune că în duminica votului „câte un om de al nostru” trebuie să fie în fiecare biserică şi să raportez prin SMS dacă preoţii le-au spus sau nu oamenilor cum să voteze.

„20 de persoane or strâns cred şi babele care umblă în patru labe. Aşa se face, măi fraţilor!”

Govor face, totodată, planul pentru ziua alegerilor în care activul de partid, directorii de deconcentrate, profesorii din judeţ trebuie să fie fie prezenţi câte doi în faţa secţiilor de votare şi să vorbească cu oamenii.

„Deci am hotărât în felul următor: la fiecare secţie de votare vreau să văd doi oameni în faţa secţiei de votare, din care să fie consilieri locali, în special dacă avem, să fie directori/profesori de şcoli, să fie poştaşul din sat, să fie reprezentantul direcţiei sanitar-veterinare (…) În faţa secţiei de votare să fie la intrare doi oameni care să stea de vorbă cu omul: Bună ziua, bine aţi venit, vă aşteptăm să veniti să fiţi de partea noastră şi la revedere. (…) Deci la fiecare secţie de votare. Pe lângă asta trebuie să meargă din casă în casă să le spună la oameni în felul următor: oameni buni, nu facem voturi, nu ne gândim pentru comună, stăm degeaba”, spune Govor.

El dă exemplul de bună organizare unde 20 de oameni au scos oamenii la vot. „Or umblat din casă în casă, or făcut ce-a trebuit. 20 de persoane or strâns cred şi babele care umblă în patru labe. Aşa se face, măi fraţilor! De aia sunt rezultate. Oamenii au dreptul să voteze. Trebuie să-i facem să voteze”, spune şeful PSD Satu Mare, potrivit înregistrării obţinute de „gândul”

Govor îşi asigură, totodată, colegii că a stabilit strategia şi cu liderii UDMR, despre care le pune în vedere încă că „sunt şmecheri” şi joacă la două capete.

„Cei de la UDMR ne-au promis că vin cu noi. Ei sunt şmecheri, lucrează la două capete, dar nu funcţionează. Vom avea în fiecare localitate câte un ungur de-al lor şi câte unul de-al nostru. Şi vom sta să vedem ce vor să facă. De asemenea, din momentul în care am bătut palmă cu ei şi le cerem acelaşi lucru în biserică trebuie să meargă în biserică (neinteligibil). Nu mai merge aşa. Nu mai avem ce face. Vom avea oameni în fiecare biserică ungurească”, spune liderul social democrat.

Iar acest individ abject numit Mircea Govor are toate cărările care duc spre iad pavate cu cele mai bune intenții și va trebui să bea in curând foarte multă aghiazmă și apă sfințită de Sigheteanu ca să scape de pârnaie.

C’est la vie.

http://www.enational.ro/news/%E2%80%9Ebaronul%E2%80%9D-mircea-govor-%E2%80%9Esifoneaza%E2%80%9D-milioane-de-euro-de-la-bugetul-de-stat-prin-schema-insolventelor-441070.html/

de Horia Mărieș la 11 noiembrie 2014 - 01:30

Confirmare și si din cea de a doua sursă. Deci eu nu băteam cãmpii. Citez:

„Biserica Ortodoxă îl susţine pe Victor Ponta
09/11/2014

Candidatul Alianţei Electorale PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, este susţinut de Biserica Ortodoxă Română în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale care va avea loc duminica viitoare. Credincioşii ortodocşi au fost îndemnaţi să se prezinte în număr mare la urne şi să-şi exercite dreptul de vot.

PS Iustin Sigheteanu:
Preşedintele României trebuie să fie creştin ortodox

Aflat sâmbătă la Corund, unde a sfinţit lucrările de renovare a bisericii din localitate, PS Iustin Sigheteanu, episcop vicar al Maramureşului şi Sătmarului, i-a îndemnat pe credincioşii din judeţele Satu Mare şi Maramureş să se prezinte duminică la urne şi să voteze cu responsabilitate pentru viitorul României. Totodată, episcopul a mai precizat că viitorul preşedinte al României trebuie să fie un creştin ortodox, care îşi face semnul Sfintei Cruci.

Adresându-se credincioşilor la finalul Liturghiei, PS Iustin Sigheteanu a afirmat că toţi cetăţenii trebuie să fie responsabili şi să se prezinte duminică la urne pentru ca judeţele Maramureş şi Satu Mare să nu mai fie codaşe pe ţară în ceea ce priveşte prezenţa la vot. „Duminică să daţi dovadă de iubire de neam şi ţară şi de purtare de grijă. Sunt doi candidaţi la Preşedinţia României, şi fiecare formaţiune politică ne îndeamnă să votăm candidatul lor. Noi vă spunem: Votaţi-l pe al nostru, pentru că este al nostru, al poporului român. Viitorul preşedinte al României trebuie să fie un credincios ortodox, care îşi face semnul Sfintei Cruci. De aceea vă îndemn să votaţi cu responsabilitate pentru viitorul României, să votaţi pentru România”, a mai spus PS Iustin Sigheteanu.

De asemenea, episcopul vicar a mai spus că preoţii au un rol covârşitor în ceea ce priveşte prezenţa populaţiei la vot şi i-a îndemnat ca după slujbă să se prezinte la urne în fruntea credincioşilor. „Toţi preoţii, după ce termină slujba în biserici, să se prezinte la vot în fruntea credincioşilor din parohia fiecăruia. În funcţie de câţi mergem duminică la vot, atâta vom primi din partea Guvernului”, a mai spus PS Iustin.

Votaţi Victor Ponta!

În cadrul predicii rostite ieri în biserica din Moftinu Mic, cu ocazia sărbătoririi hramului acesteia, la care a participat şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Mircea Govor, părintele duhovnic Sebastian de la Mănăstirea Ţeghea i-a îndemnat pe credincioşi ca la alegerile de duminica viitoare să se prezinte la urne şi să voteze Victor Ponta.

Arătând că societatea românească se află în pragul unei decizii foarte importante pentru toţii românii şi pentru întreaga ţară, preotul i-a îndemnat pe credincioşi să se prezinte duminică la urne şi să voteze un preşedinte ortodox. „Nădăjduim ca în această ţară să fim cu toţii fraţi întru Hristos, să împărtăşim credinţa ortodoxă. Să ne unim, să fim fraţi, iar duminică, la alegeri, creştinii ortodocşi să dăm un vot pentru ţara noastră. Este alături de noi şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Mircea Govor, şi ne îndeamnă ca duminică să mergem cu toţii la vot şi să votăm Victor Ponta. Este omul care ne poate duce pe calea desăvârşirii”, a mai spus părintele Sebastian.

De asemenea, preotul a mai arătat că prin acest vot românii nădăjduiesc la ceva mai bun şi i-a îndemnat pe toţi creştinii ortodocşi să fie uniţi şi să-şi dea votul pentru o Românie mai bună.”

===========================
„Presupusele cazuri de implicare politică partizană a clerului ortodox în campania electorală trebuie probate cu dovezi trimise Patriarhiei Române sau centrelor eparhiale din ţară pentru verificarea celor semnalate şi luarea măsurilor care se impun. Altfel, orice acuzaţie neprobată este nedreaptă şi contrară poziţei oficiale a Bisericii”, se arată într-un comunicat al Patriarhiei remis recent agenţiei MEDIAFAX.
==========================
La fiecare moment electoral din România, Patriarhia Română a reafirmat public neutralitatea politică a Bisericii Ortodoxe Române, conform hotărârilor Sfântului Sinod fundamentate pe canoanele Bisericilor Ortodoxe. În acest sens, în ultimul comunicat de presă dat publicității în ziua de 4 august 2014 se precizează: Clerului ortodox român îi este interzis să desfășoare activităţi cu caracter partinic în comunităţile de credincioşi pe care le păstorește. Orice activitate partinică a clerului ortodox este contrară hotărârilor Sfântului Sinod şi dezaprobată de credincioşi. Patriarhia Română face un apel către reprezentanţii clasei politice din România ca în dezbaterile electorale privind alegerile prezidenţiale din toamna acestui an să evite confruntările politice motivate religios, deoarece, potrivit legilor României, cultele religioase sunt factori ai păcii sociale (Legea 489/2006, art. 7, alin. 1), nu motive pentru învrăjbirea populației. De altfel, această atitudine a Bisericii a fost apreciată public de Preşedintele României.
Presupusele cazuri de implicare politică partizană a clerului ortodox în campania electorală trebuie probate cu dovezi trimise Patriarhiei Române sau Centrelor eparhiale din ţară pentru verificarea celor semnalate şi luarea măsurilor care se impun. Altfel, orice acuzație neprobată este nedreaptă şi contrară poziției oficiale a Bisericii.
BIROUL DE PRESĂ (dovedit acum mincinos) AL PATRIARHIEI ROMÂNE

de Horia Mărieș la 11 noiembrie 2014 - 07:55

Din ciclul cel făr’ de sfãrșit: „O să fiți afurisiti, o să fiți inecați in aghiazmă, o să pieriți în focul iadului dacă nu-l ascultați pe Govor”.
O să vi se inece toate corăbiile, o să vi se ia toți caii de la bicicletă:

http://adevarul.ro/locale/satu-mare/mircea-govor-seful-psd-satu-mare-ordin-preotilor-sa-i-scoata-credinciosi-vot-s-a-terminat-fratilor-nu-votati-ponta-nu-mai-cunoscu-1_54610e370d133766a8bafec2/index.html

de romulus la 11 noiembrie 2014 - 08:10

asta e nimikc pe langa ce a spus amicu lui jeno..popa buzura la slujba de duminica in fata altarului!\a dat direct nume si a spus ca primul ministru a dat 300 de milioane si ca trebuie sa il votam!!!!\si toate astea in fata altarului si apoi a dat numele psdistilor din carei care traiesc din banii nostri!!!!
unde sunt cele 17 ha de teren de la fabrica de canepa si cine a, luat milioanele de euro pe ei ? ati dat servici dupa 2 ani la somerul sef pesedist sub 30 de ani care a plecat pe usa din dos de la bcr si de la volsbank si tu popa vii sa ne spui noua sa luam de la ei exemplu??? impartiti prada impreuna????va bateti joc de copii nostri cu astfel de purtari la altar ???sa creada copii ca la biserica se tin si sedinte de partid????

de Horia Mărieș la 11 noiembrie 2014 - 08:14

Pentru cei care n-au răbdare să citească. Analfabetul Govor Pincér către Kovács Jenă:

„Trebuie să prindem primăriile UDMR. Cei de la UDMR ne-au promis că vin cu noi. Ei sunt şmecheri, lucrează la două capete, dar nu funcţionează. Vom avea în fiecare localitate câte un ungur de-al lor şi unul de-al nostru. Şi vom sta să vedem ce vor să facă. De asemenea, din momentul în care am bătut palmă cu ei şi le cerem acelaşi lucru în biserică trebuie să meargă în biserică (neinteligibil). Nu mai merge aşa. Nu mai avem ce face. Vom avea oameni în fiecare biserică ungurească. Asta e etapa a doua, după ce s-a vorbit preotul cu ei. Şi vom avea om care să asculte predică în biserică. Şi tot aşa. Am spus clar. Dacă aşa stă treaba, domnul primar din ..(neinteligibil) îmi dau cuvântul meu de onoare, îi fac acolo staţiune cum n-o fost niciodată ……(ininteligibil). Şi-i spun primarului din Sodun să cauţi teren între … pentru o staţiune şi-ţi fac o staţiune termală cum nu există în judeţul Satu Mare. Uite, ……suntem nerecunoscători.”

de Horia Mărieș la 11 noiembrie 2014 - 08:17

Pentru cei care n-au răbdare să citească. Analfabetul Govor Pincér către prospătura directoare Ionuț Oneț:

„Nu mai vorbesc de directorii de deconcentrate. Măi, oameni buni, am fost şi-acuma, mi s-o cerut, am dat note explicative cum au fost numiţi directori, am dat dosare la DNA,frumos, zice că eu i-am numit. Nu, ministerele îl numeşte . Dar voi n-aveţi obligaţii faţă de nimeni? Numai voi? Faţă de voi au obligaţii toţi? Nu există aşa ceva. Nu există. Uite, eu îmi asum şi după această campanie crezi că nu ştiu care ce miscă? Eu vă garantez că jumătate la revedere. Ca să ştiţi de la mine. Nu mai merge. Nu puteţi să mă păcăliţi. În asta intra şi ceilalţi care-s numiţi aşa cum îs numiţi. Vă spun un lucru: controlul în Consiliul Local Satu Mare îl am eu. Nu-l are nimeni. Şi nu v-or schimbat munca pentru că n-am vrut eu. Că nu l-am lăsat pe altul şi pe ăsta, pe Cozma, să-l schimbe c-or vrut să-l schimbe. Nu primarul deţine controlul,eu deţin. Şi-n momentul în care eu am spus că îl schimbăm, îl schimbăm. În momentul când spun că nu mai trece niciun proiect, nu mai trece niciun proiect.”

de dorina la 11 noiembrie 2014 - 08:56

mare scandal la primarie…se cearata toti cu toti si dau iama la acte ca poate nu mai vine de la curtea de conturi consateanul primarului ca sa musamalizeze rahatu/CURATENIE VREM LA RIMARIA CAREI!!!!!
SA VINA DNA SI NU CUNOSTINTELE LUI JENIO SI GOVOR!!!!!
VREM DREPTATE SI HOTII SA PLATEASCA!!!!PE BANIUI NOSTRI ISDI FAC CONCEDII IN AMERICA SI CASE IN UNGARIA SI NE MAI SI INJURA!!!!
JOS ALIANTA PSD UDMR CAREI!!!!!
RESPECT PENTRU LIBERALI!

de Horia Mărieș la 11 noiembrie 2014 - 08:59

Chiar că meritá ascultată înregistrarea audio.
Oricum o iau și pe orice față o intorc, țărănoiul ăsta ar trebui ținut numai cu picioare date-n cur.
Băi pesedizdelor sătmărene, voi n-aveți chiar nici un pic de demnitate? Lăsați să vă comande o lepră, o lepădatură ca asta? Îl lăsați să urle la voi? Ăsta ar trebui ținut numai in palme și exportat în Antarctica ca săi înghețe mititica. Nu vedeti că e sifilitic?
Dar ceilalți sătmăreni, n-au nici ei nici un pic de demnitate? Mai permit mult ca județul să fie muls de grajdarul ăsta? Aud?

de careian la 11 noiembrie 2014 - 09:15

singurul presedinte de partid care merita respect este domnul ciuta ilie de la pnl carei!
ceilalti sunt pe apucate si pe minciuni.domnu ciuta tace si face si isi vede de treaba lui si respecta oamenii. el nu si-a permis niciodata sa jigneasca pe cineva si a ajutat dezinteresat pe toti cei care l-au rugat.
sa fii domn e o -ntamplare sa fii om e lucru mare si domnu ciuta e om si o poate confirma fiecare persoana care il cunoaste!
jos leprele comunistoide de orice culoare ar fi!

de finu la 11 noiembrie 2014 - 11:38

nasule da noi ce facem acuma?????
mancatias ca spuneai ca toate is rezolvate si astia dau tot pe toate posturile ce face sefu nost

de dobitoci la 11 noiembrie 2014 - 16:05

Mari dobitoci is liberalii astia, care au sarcina de partid sa atace si sa injure pe forum.Niste lepre, niste jegosi. Atata stiu, numai sa atace si sa injure. In rest, vax. Oricum careienii s-au saturat de cretinismele voastre, cu Ciuta in frunte.

de lebede la 11 noiembrie 2014 - 16:23

fiecare semneaza cum se simte si va intelegem ca nu va mai suportati!
mare suparare trebuie sa ai cand vezi ca nu reusesti sa ascunzi adevarul si mai ales cand realizezi ca la liberali nu le trebuie posturi pentru nevasta si nici sa chefuiasca cu popii ca sa forteze lumea sa voteze cu ei..ai dreptate ca numai dobitocii gandesc asa.
limbajul e cel folosit de seful vostru de partid de la satmar care si cauta alinarea pe la carei in speranta ca va prostii poporul cu jongleriile sale de ospatar.
se pare ca numai dobitocii njura peaici si numai amicii lor traoesc din mila statului ca ei nu sunt in stare sa produca plus valoare!
Respect domnule CIUTA CA NU TRAdati si nu va lasati corupt ca si dobitocii.
la liberali la carei lumea merge de placere dar cei cu sarcini nu pot intelege diferenta.

de miron la 11 noiembrie 2014 - 23:15

da p0e finutu nu il angajeaza nasu la primarie??? ce bine ar fi pt el cu nuzikuta la un snaps si alte cele ca se pricep amandoi\/
ginerele de primar a fost angajat imediat ce a venit socrelu si pentru finu nu face loc dupa ce pleaca mircsuka la nastase?

Lasati un comentariu