Ziua ROMÂNIEI la Şcoala Gimnazială nr.3 Carei

• publicat la: 30 noiembrie 2014
Ziua ROMÂNIEI la Şcoala Gimnazială  nr.3 Carei

Vineri,28 11 2014 , elevii Scolii Gimnaziale Nr. 3 au imbracat haine de sarbatoare  si cu mic cu mare au sarbatorit anticipat ZIUA NATIONALA a ROMANIEI .

Elevii din ciclul primar impreuna cu cei din ciclul gimnazial au pregatit un frumos moment artistic intitulat “Pe-al nostru  steag e scris Unire “.

Serbarea a debutat cu o scurta lectie de istorie.  D-na prof. Chiorean Cosmina a prezentat elevilor ,printr-un interesant Power Point insemnatatea zilei de 1 Decembrie .In continuare ZIUA NATIONALA  a Romaniei a fost sarbatorita prin cantece , poezii patriotice si o sceneta pe tema unirii. Elevii au pregatit o mica surpriza celor prezenti deoarece pe langa poeziile patriotice recitate si-au prezentat si compozitiile personale ,premiate cu locul I la Concursul de Creatie literara organizat cu ocazia Zilei 1 Decembrie .

Clasele care au dat mana cu mana si au contribuit la realizarea acestui frumos moment au fost : a III-a A ,a IV-a A ,a V-a A ,a VI-a A ,a VI-a B,a VII-a B ,a VIII-a B .

Cadrele didactice care au dat curs invitatiei si s-au implicat in momentul “Pe-al nostru steag e scris Unire “ au fost : Moisa Adela ,Micovschi Emilia ,Acalfoaie Lavinia , Lorincz Szilveszter ,iar coordonatori au fost : Bota Mihaela si Chiorean Cosmina.

Lasati un comentariu