Au început lucrările la drumul de pe strada Bălţilor. Dispare Târgul de handmade

• publicat la: 10 decembrie 2014
Au început lucrările la drumul de pe strada Bălţilor. Dispare Târgul de handmade

Vă mai amintiţi de locuitorii de pe strada Bălţilor care îşi prezentau careienilor frumuseţe de bălţi din mijlocul drumului?

Urmare a articolului publicat de Buletin de Carei in data de 4 decembrie, Târg de handmade la Carei. Locuitorii îşi prezintă bălţile, au inceput să fie luate măsuri pentru remedierea  situaţiei.

Viceprimarul a făcut o nouă deplasare la faţa locului,a observat mai atent (acum nefiind campanie electorală contracronometru şi contravoturi) detaliile legate de starea drumului de acces ,a mers până la mormanul de gunoi din capătul străzii şi a decis că e momentul să intervină cu utilaje şi muncitori de la primărie pentru ca locuitorii străzii Bălţilor să înceapă să simtă că locuiesc totuşi la oraş.

Gropile au început să fie umplute cu pietriş,probabil până la momentul când vremea va fi favorabilă demarării lucrărilor de reabilitare iar prima parte a străzii a fost curăţată în zona canalelor ce provocau mereu inundaţii.

– 4 decembrie

–10 decembrie

Locuitorii aşteaptă continuarea procedurilor de remediere a ceea ce permite vremea ploioasă din această perioadă.

Cei care stau în locuinţele din spaţiul locativ al primăriei Carei,şi-au exprimat dorinţa de a-şi cumpăra  căsuţele,de a le plăti integral,de a deveni proprietari.

Dupa remedierea starii drumului pentru autovehicule,vor trebui luate măsuri pentru stoparea aruncării  resturilor din contrucţii la capătul străzii,înspre calea ferată,ce au dus la aparitia unei noi gropi de gunoi a oraşului. O colaborare cu Politia Locală ce dispune si de camere de supraveghere ar  duce la identificarea si amendarea persoanelor certate cu legile convietuirii în comunităţi urbane,prevenind pe viitor asemenea fapte.

redacţia

comentarii

de Marian la 11 decembrie 2014 - 09:16

Mi se pare normal si conform cu o democratie ca o gazeta informeaza iar autoritatile recunosc omisiunile si intervin. D-lor primari va felicit pentru interventia facuta pe str Baltilor si va recomand sa mai poftiti pe acest site ca sa mai aflati despre propriile omisiuni.

Lasati un comentariu