Colinde la Moftin

• publicat la: 15 decembrie 2014
Colinde la Moftin

O frumoasă seară de colinde a avut loc duminica,14 decembrie,în comuna Moftin,în organizarea primăriei locale.

Manifestarea este deja una tradiţională,în prag de sărbători,primarul Gheorghe David dorind să ofere sătenilor prilejul de a asculta grupuri de colindători din afara localităţii lor.

Pe scena Căminului Cultural din localitate au urcat Corala preoţilor Protopopiatului Ortodox Carei,corul Astra Careiană  a Despărţământului ASTRA Carei,ambele coruri fiind dirijate de prof.Mariana Vulcan.

Elevi de la şcoala din localitate au susţinut un frumos program artistic iar finalul a aparţinut tarafului condus de Ionel Sabău.

Organizatorii au oferit mici  atenţii tuturor celor ce au evoluat pe scenă.

Cu această ocazie,primarul Gheorghe David urează Sărbători Fericite şi un An Nou plin de realizări pentru toţi sătenii,colaboratorii şi familiile acestora.

Intrebat fiind ce îşi doreşte pentru Noul An,primarul David a afirmat că speră să ducă la bun sfârşit toate cele 5 proiecte în curs de derulare dar cel mai mult îşi doreşte să fie finalizat noul sediu al primăriei. Am aflat astfel că actualul sediu al primăriei Moftin datează din anul 1850, are o suprafaţă de 250 mp şi a avut aceiaşi destinaţie de la inaugurare şi până în prezent.

Daniela Ciută

Lasati un comentariu