Concurs de confecţionat iesle

• publicat la: 4 decembrie 2014
Concurs de confecţionat iesle

Direcţia de Cultură a Municipiului Carei demarează o serie de concursuri cu ocazia apropierii Sărbătorilor de iarnă, în cadrul celei de-a opta ediţii a Festivalului „Magia Crăciunului.”

Primul dintre ele este  deja tradiţionalul concurs de isle, ajuns la cea de-a patra ediţie.Acesta se adresează elevilor de la şcolile generale şi liceele din municipiu, dar şi concurenţilor individuali. Organizatorii nu impun o limită de mărime, specificaţii tehnice sau alte aspecte. Ieslea realizată de concurenţi, fie ei o echipă sau un concurent individual, poate avea orice mărime, poate fi realizată din orice material, în funcţie de fantezia şi creativitatea concurenţilor.

            Participarea echipelor şi a concurenţilor trebuie confirmată până în data de 11 decembrie 2014, iar lucrările trebuie predate la biroul nr. 26 (Castelul Károlyi) până în data de 14 decembrie 2014. Acestea vor fi jurizate şi premiate.

            Ieslele vor fi expuse în cadrul Festivalului de Crăciun în Castelul Karolyi, urmând să primească voturile vizitatorilor, putând obţine astfel premiul special al spectatorilor.

Informaţii se pot obţine la numărul 0261-861.481.

Concurs de desene de Crăciun

  Direcţia de Cultură Carei organizează un concurs de  desene pentru elevii din clasele   V-VIII, cu ocazia Sărbătorilor de iarnă, având tema: Moş Crăciun.

Regulament:

Desenele vor fi realizate pe foi A3 (bloc mare de

desen) care vor avea trecute la subsol numele autorului, instituția de  învățământ, clasa.

            – Un elev poate participa în concurs cu o singură lucrare.

– Lucrările se vor depune la Castelul Károlyi, de luni

 până vineri între orele 8-14, până în data de: 15 decembrie 2014, la Castelul   Károlyi, camera 26.

Cele mai bune creaţii vor fi premiate cu diplome şi dulciuri.

Informaţii suplimentare la numărul de telefon 0261-861-481.

Pomul de Crăciun din jucării de pluş

            Direcţia de Cultură a Municipiului Carei va amenaja un pom de Crăciun din jucării de pluş.

            Vă invităm să participaţi şi dumneavoastră la acest proiect unic pentru oraşul nostru. Aduceţi jucării de pluş de care nu mai aveţi nevoie, de mărime medie (max 40 cm) care vor fi aşezate pe un suport asemănător unui brad de Crăciun.

            Puteţi aduce jucăriile de luni până vineri între orele 8-14, până în data de

15 decembrie 2014, la Castelul Károlyi, camera 26.

            Cine doreşte să participe la amenajarea pomului de Crăciun o poate face marţi şi miercuri, 16 şi 17 decembrie 2014 între orele 16-18 la Teatrul de vară de lângă magazinul Oţelul.

            În zilele de 16 şi 17 decembrie 2014 jucăriile de pluş se vor prinde pe o sârmă care ulterior va fi ataşată pomului de Crăciun. (copii care doresc să participe la acţiune, pot să aducă personal jucăriile între orele 16-18 la Teatrul de vară de lângă magazinul Oţelul).

Lasati un comentariu