DNA a ajuns şi la serviciul Finanţe Carei

• publicat la: 4 decembrie 2014
DNA a ajuns şi la serviciul Finanţe Carei

În cursul zilei de azi o echipă de procurori din cadrul DNA Cluj au efectuat percheziții la sediul Administrației Județene a Finanțelor Publice (AJFP) Satu Mare si au fost   ridicate mai multe documente.

Potrivit unui comunicat de presă , în cursul zilei de azi, 4 decembrie, procurorii DNA au percheziționat birourile și casele lui Mircea Ardelean și Soos Istvan.

Referitor la descinderea care a avut loc în această dimineață la sediul Administrației Județene a Finanțelor Publice Satu Mare, de către procurori ai Direcției Nationale Anticorupție Oradea vă aducem la cunoștință, că s-au percheziționat birourile în care își desfășoară activitatea d-nii Soos Istvan și Ardelean Mircea, angajați ai instituției noastre, precum și la domiciliul acestora.

Alte informații nu vă putem furniza, deoarece se fac cercetări. În funcţie de rezultatul acestor cercetări se vor lua măsuri care vor fi aduse la cunoştinţa opiniei publice”.

Mircea Ardelean a fost directorul DGFP Satu Mare din august 2012  iar din septembrie 2014 a fost sef Serviciu Fiscal  Carei.

comentarii

de vito la 4 decembrie 2014 - 21:49

Da la casa de batrani nu?

de lacika la 4 decembrie 2014 - 22:30

ar fi foarte bine sa vina si la casa de batrani acest DNA si sa caute in registre sa vada cum sunt trecute pe vremea lui kala ajutoarele sosite de la nemti si la ce valoare de inventar sunt lasate de kala lucrurile.
tin minte cum pe vremea lui se scotea roata de cascaval in bidoanele cu laturi si la fel si puii congelati si cum se taiau porcii crescuti cu mancarea de la noi pentru conducerea orasului.
acum e mancare buna pentru noi dar au ramas cei de la oras fara porci de taiat de craciun.
cand nu se mai poate fura atunci trimite primarl controle sa schimbe directorul dar poate ca cineva sa intre si pe la casa lui sa verifice din ce bani a facut renovare la casa daca el are taiat salaryul de primar pentru datoriile
sa aduceti si aparatul de ascultat minciunile si sa vedem cine minte ca pe noi ne cred prosti ca nu dam seama ca trebe postul la kala sau la marian a

de lajos la 5 decembrie 2014 - 08:09

nu este cumva acest mircea finul lui mircea govor?
ce de cumetrii se practica pe la satmar si carei de zici ca am fi pe dambovita mult hulita. sper sa nu vina astia si la finul din carei….da pentru ceva miliarde acolo cine sa bage de seama cand altii au luat sute

de sincer la 5 decembrie 2014 - 08:23

DNA intervine doar când vorbim de sume mari, de sute de mii sau milioane de euro. Stiu ei unde , când si cum, doar sa fie liberi sa facă ce trebuie. Eu cred in ei!

de Horia Maries la 5 decembrie 2014 - 09:36

@lajos

Nu sunt la curent cu toate nepotismele (cu toti finii facuti in sau in afara casatoriei) din judetul Satu Mare si cu atat mai putin cu finii lui Govorica cel cu aia mica, vorba consacrata a intelectualului si superinteligentului Szasz L. din rubrica aia permanenta numita „Castorica”.

Dar pe la IZSM se mai comenteaza si chestii de felul asta: „maria a spus: 04 decembrie 2014, ora 17:39 celalalt angajat (Istvan) este ginerele surorii lui Govor.”

Bag sama ca in comentariul Mariei este vorba de numitul suspect Soos Istvan dar eu habar n-am ce hram mai poarta si asta.

de doru la 10 decembrie 2014 - 21:23

primaru si vicele..??????

Lasati un comentariu