Motociclist accidentat pe Calea Mihai Viteazu

• publicat la: 7 decembrie 2014
Motociclist accidentat pe Calea Mihai Viteazu

În data de 06.12.2014, în jurul orei 13,25, în timp ce conducea o motocicletă marca Honda pe Calea Mihai Viteazu din municipiul Carei, M. Ioan de 24 ani nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în mers faţă de autoturismul marca Opel condus regulamentar în aceeaşi direcţie de mers de către Sabau  Cătălin de 19 ani, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului conducătorul motocicletei a suferit vătămări corporale grave, fiind transportat la Spitalul municipal Carei, unde i s-a stabilit diagnosticul de traumatism cranio cerebral acut cu pierderea cunoştinţei, fiindu-i acordat primul ajutor.

comunicat IJP

comentarii

de Merca Ioan la 7 decembrie 2014 - 23:53

‘În urma accidentului conducătorul motocicletei a suferit vătămări corporale grave’ ba fratiilor sunt acasa si nu am apslout nimic.
Nu stiu cine o scris porcaria asta dar pana la urma o sa aflu… Momentan nici politia nu o spus cine o fost de vina…dar daca se intampla un accident rutier si unul dintre ele ie o motocilist intodea una el de vina…
Bravo Buletincarei bravo asa mai de parte…

de @Ioan (Dan) la 8 decembrie 2014 - 01:30

Probabil dacă ati circula cu viteza legala si ati respecta prevederile codului rutier ati putea evita astfel de incidente si plimbări cu ambulanța. Nu mai are rost sa vorbim de conduita preventiva.. De aici si stereotipul cu motocicliști care „intodea una el de vina” pentru ca majoritatea sunteti teribiliști si abia o mica parte cu adevărat pasionați.

Ai putea avea mai mare grija cum mergi de acum în colo,ca pana la urma e frumos sa te uiti la motocicleta a 2-a zi si sa o admiri dupa ce te-ai bucurat de ea.

Stima.

– Un pasionat moto.

de Buletin de Carei la 8 decembrie 2014 - 07:47

Materialul publicat este un comunicat sosit pe adresa redactiei din partea Inspectoratului Judetean de Politie. Pentru nemultumiri legate de concluzia finala va trebui sa luati legatura cu ei.

de Merca Ioan la 8 decembrie 2014 - 07:53

D-ul Dan…din picata momentan nu ai dreptate. Probabil nu ne cunostem, altfel nu scriai ce ai scris. Dar daca vrei sa afli detaliile cu drag os povestesc la o cafea buna. Io nu scriu la incognito ci se poate gasi la facebook sub nume merca jancsi

de moshul la 8 decembrie 2014 - 08:12

comunicatul de la politie apare in toata presa satmareana si te faci de ras iancsika cu asa c0mentarii de amenintare

Lasati un comentariu