Werdnig Hoffman la Gala Voluntarului Sătmarean

• publicat la: 7 decembrie 2014
Werdnig Hoffman la Gala Voluntarului Sătmarean

Vineri, in data de 5 Decembrie, cu ocazia zilei internaţionale a voluntariatului, Asociaţia Werdnig Hoffman Carei a fost invitată să participe la prima ediţie a Galei  care s-a ţinut în Satu Mare la Grand Mall. Gala a fost organizată de către Asociaţia pentru Copii şi Tineri 4 U (ACT4U) care şi-a propus să aducă la un loc voluntarii, coordonatorii de voluntari, precum şi membrii marcanţi ai comunităţii, reprezentanţi ai autorităţilor publice precum şi al societăţii civile.

Gala Voluntarului Satmarean este un eveniment dedicat în exclusivitate voluntariatului și are drept scop recunoașterea contribuției aduse de voluntari, precum și a proiectelor de voluntariat realizate în beneficiul comunității.

Nominalizările candidaților în cadrul galei s-au facut de către organizații prin completarea unui formular. Fiecare ONG a nominalizat 3 candidaţi la premierea „Voluntarilor” dintre care unul la categoria „Voluntarul Anului” si un proiect la categoria „Proiectul Anului”. Câștigătorii desemnați au fost stabiliți pe baza unei selecții de către un juriu mixt, în urma căreia s-au ales: „Voluntarul Anului” şi „Proiectul Anului”. Toţi cei 3 candidaţi au fost premiaţi pentru activităţile desfaşurate pe durata intregului an.

Şi asociaţia careiana şi-a nominalizat candidaţii la cele două categorii, astfel că voluntarii nominalizaţi au fost: Turcaş Laura Alexandra, Miclea Ramona şi Veres Dorisz iar printre proiectele nominalizate a fost „Tabăra de vară pentru tineri cu dizabilităţi de la Bobald”.

Suntem mândrii să spunem că am luat premiul cel mare la categoria „Voluntarul Anului” prin voluntara noastră Veres Dorisz. Totodată am luat şi o  menţiune pentru proiectul nostru derulat la Bobald.

Acest premiu apreciază  munca noastră şi mai ales a voluntarilor noştri, cărora dorim să le mulţumim pe această cale!

Dorim să le mulţumim şi organizatorilor încă odată pentru invitaţia de a participa la un asemenea eveniment major organizat in judeţul Satu Mare.

 

Vereş Robert,preşedinte Asociaţia Werdnig Hoffman

 

Lasati un comentariu