Accident rutier la Carei

• publicat la: 29 ianuarie 2015
Accident rutier la Carei

 

        Miercuri dimineață la intersecția străzii Tireamului cu strada Calea Armatei Române din  Carei a avut loc un eveniment rutier.

Polițiștii rutieri care au intervenit la fața locului au stabilit împrejurările în care s-a produs evenimentul, un bărbat , în vârstă de 42 de ani, a condus autoturismul marca Mitsubishi pe strada Tireamului, iar pe fondul neacordării priorității de trecere a accidentat o femeie în vârstă de 38 de ani, care circula regulamentar, pe drumul prioritar, cu bicicleta. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a biciclistei.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, de asemenea i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În cadrul acţiunilor desfăşurate miercuri  pe raza municipiului şi a  judeţului Satu Mare  pentru reducerea riscului rutier  şi pentru prevenirea evenimentelor rutiere, polițiștii au  reţinut  5 permise de conducere.Acestea au fost reținute pentru, nerespectarea regimului legal de viteză, neacordarea priorității de trecere pietonilor și pentru  efectuarea unei depășiri neregulamentare. De asemenea  oamenii legii au  aplicat  273   contravenţii în  valoare  de 29000  lei.

comentarii

de Despagubiri victime rutiere la 1 februarie 2015 - 10:55

Biciclista poate cere despagubiri de la asiguratorul celui vinovat. Ii stau la dispozitie: http://despagubiri-victime-rutiere.webnode.ro/

Lasati un comentariu