Blocaj în trafic pe DN19 la Huta-Certeze datorita zăpezii şi avalanşelor

• publicat la: 10 ianuarie 2015
Blocaj în trafic pe DN19 la Huta-Certeze datorita zăpezii şi avalanşelor

Ninsorile abundente din Maramures au dus la crearea unor situatii de urgenta de drumurile din judetul Maramures. Pe DN19, in pasul Huta-Certeze, traficul rutier a fost blocat intre judetul Maramures  si Satu Mare a fost blocat azi noapte timp de doua ore.

Pe DN18 in Pasul Gutai o avalansa a blocat azi noate soseaua. Drumarii au actionat fara incetare si au reusit sa deblocheze traficul rutier in momentul de fata circulandu-se alternativ pe un singur sens. A fost instituita si o restrictie de circulatie in zona: autovehiculele de pana in 3,5 tone sunt lasate sa urce munte, autovehiculele de mare tonaj fiind oprite in parcarile de la iesire din Baia Sprie, respectiv Mara.

In zona Blidari, sapte oameni au fost surprinsi de trei avalanse. Acestia erau cu un camion de lemne. Oamenii au reusit sa urce un deal pentru a ajunge intr-o zona cu semnal si a putea cere ajutor la 112. Pompierii militari baimareni si reprezentantii Primariei Baia Mare au plecat spre zona respectiva cu utilaje. Acestia au reusit sa ajunga la oameni si i-au gasit in momentul de fata fiind in siguranta.

integral pe actualmm.ro

Lasati un comentariu