Cititorii sesizează… apa cafenie

• publicat la: 16 ianuarie 2015
Cititorii sesizează… apa cafenie

Am primit pe adresa redactiei sesizări din partea cititorilor ce locuiesc în zona Pietei 1 Mai in legătură cu apa ce curge de la robinetele din locuintele lor. Pozele trimise sunt  elocvente si nu necesită comentarii.

Potrivit celor semnalate, nu este pentru prima dată când  apa plătită ca potabilă are o asemenea culoare si consistenţă, careienii in cauză neputând  folosi lichidul nici pentru spălatul hainelor.

redactia

comentarii

de MASTERPLAN la 16 ianuarie 2015 - 17:58

Nu doar in P-ta .1 Mai e de cacao apa,aproape in tot orasul!!!De-acum inainte v-a curce cola la robinete cu iz de mocirla,iar pe cei de la APASERV ii doare in pix sa anunte careienii.Cand e vorba de pierderile de apa din oras,stiu sa umfle facturile cu sute de mc.in plus !Sa le fie rusine !!!!

de Horia Mărieș la 16 ianuarie 2015 - 19:29

Zeama aia din pahar seamănă a bere Heinecken sau Tuborg Christmas.
Eu sper că și are gust de bere Heinecken.

Dacă nu are, să dea Apaserv, primașul care a fost membru al Consiliului de Administrație Apaserv (vezi procesul pe care il mai are cu A.N.I.) precum și careianul care este azi membru al C.A. Apaserv fiecărui careian câte 20 de lăzi a câte 12 sticle de bere Heinecken.

Sau să bea ei toată viața lor apa kkfeaua. Pãnă s-or sătura de ea și le-or crește broaște râioase în burtă.

de IRINA la 17 ianuarie 2015 - 09:00

Cu parere de rau o spun dar careienii se pare ca nu stiu altceva decat sa se planga dar cand ar trebui sa faca ceva, sa faca front comun impotriva tuturor mizeriilor de care au parte in acest oras toti tac malc! Cate persoane si-au depus formularul de pretentii in urma penei de curent de la Rev.? Nesemnificativ oricum! Apa este murdara in Carei de foarte multi ani, dar careienii s-au resemnat ca doar ” asta e, ce putem face”? si stau la cozi cu flacoanele la Cauas sau Tasnad! Nu-i de mirare ca autoritatile nu fac nimic in astfel de conditii, cand vad cat sunt de supusi locuitorii orasului! Regret sa spun asta dar ne meritam soarta!

de emil la 17 ianuarie 2015 - 10:58

@masterplan
Nu o să le fie rușine, că nu au deloc din materialul respectiv!

de dorel sorinel la 17 ianuarie 2015 - 15:11

Apaserv factureaza, cetatenii platesc pierderile si incompetenta, montam tevi sa avem alimentare separata…… si pierderile unde sunt… sunt scari care platesc in fiecare luna zeci de metri cubi de apa ar trebui sa avem piscina la subsolul blocurilor pierderile sunt pe magistrala… Rusine nesimtitilor, incompetentilor pentru ce luati salariu…..? Schimbati ceva asa nu se mai poate….Ignorantilor, politrucilor, lipsa de profesionalism crasa… pana nu o sa fiti trasi la raspundere nu o sa faceti nimic…..Rusineeeeeee sa va fie cetatenii au ajuns bataia de joc a ignorantei si lipsei de profesionalism….Rusineeeeeeeee…!

de cafeaua la 17 ianuarie 2015 - 15:40

mafia udemeristopesedista loveste din nou in careieni

de zaza la 19 ianuarie 2015 - 20:21

Aceasta stire nu este o stire :)) se stie de ani de zile. Dar avem Masterplan. Saminstalul ne rezolva 😀

de Horia Mărieș la 19 ianuarie 2015 - 20:37

@zaza

Ăștia „o să vă rezolve”? Să vă facă plăcere si să vă fie de bine!

Bucuros de cunoștiință cu SC SAMINSTAL SRL. Par să fie tari de Vetiș. Ai cui sunt? Ai lui Govor, ai lui Ștef sau ai lui Silaghi?

http://lege5.ro/en/Gratuit/gqydeobygy/contesta-ie-asocierea-sc-saminstal-srl-sc-poszet-srl-keviep-epitoipari-es-kereskedelmi-kft-i-sc-fibec-sa

de zaza la 19 ianuarie 2015 - 21:05

mie imi este totuna cine face reabilitarea, numai sa avem apa curata si sa se termine cat mai repede. acesta e scopul final, asa e ?

de fecske la 19 ianuarie 2015 - 21:23

saminstal nu e cea cu consilierul local udmr carei csizmadia? pe poszet cunoastem de la seminarul catolic din carei si pe ceilalti precis a adus jeno si mircsuka din sm

de joska la 19 ianuarie 2015 - 21:25

si pentru noi este totuna cine face dar pentru zaza e mare pierdere daca nu face grupul famiglia udmr ca acolo e mare pierdere daca scapa din mana suta de milioane de euroi!

Lasati un comentariu