Descinderi ale mascaţilor la Carei

• publicat la: 29 ianuarie 2015
Descinderi ale mascaţilor la Carei

Careiul devine pe zi ce trece tot mai mediatizat in urma incidentelor ce  se derulează  pe rapid inainte  încă din noaptea de Revelion. Nu degeaba se spune că anul îşi arată semnele încă din primele clipe. Si anul 2015 a păşit în Careiul întunecat si infrigurat dar  luminat de reflectoarele camerelor de luat vederi ale televiziunilor regionale care au  relatat  pe larg despre evenimentul nefericitei pene de curent prelungite.  „Scandalul”  , cum  cataloga semnalările edilul , nu a fost în zadar si iată că la mai putin de 2 săptămâni de la incident avem demarate deja lucrarile de înlocuire a cablurilor uzate de curent.

Am avut parte de alice trase de vânători prin curtile oamenilor, de scăpări de gaz, de „uitări”  de montat insemne ale statului pe clădiri ale primăriei, de omiteri de postări ale posturilor scoase la concurs de catre primarie, de apa cafenie la robinete, de dezbatere cu presa centrala unde am aflat ca nu facem parte din Ardealul istoric,de taieri ilegale  de plopi de pe marginea drumului, de simpozioane tainuite  pe teme religioase la castel si acum de descinderi ale mascatilor la  locuințele unor contrabandiști de țigări . Si suntem doar in data de 29 ianuarie.

Echipaje ale Jandarmeriei din judetele Cluj şi Bihor, împreună cu procurori DIICOT, au patruns in  locuința lui Andrei Lakatos, zis Tona, care  are o condamnare de 5 ani pentru trafic de migranți  si mai multe dosare penale pentru înşelăciune, şantaj şi trafic cu ţigări.

Potrivit  anchetatorilor, acesta ar avea  legături strânse cu mafia de țigări din Ucraina. Alte cateva  persoane au fost duse la sediul DIICOT Satu Mare pentru audieri.

comentarii

de varga la 29 ianuarie 2015 - 18:53

Bla bla bla pana ati ajuns la subiect.si la urma ati scris o porcarie ce stie toata lumea.

de laura la 29 ianuarie 2015 - 21:17

si ce vroiai sa scrie oamenii?ca nu au dat lacatusi cat trebe la cine trebe din primerii???? ca grosu se face la ponyivasii??? ca pisedeii tin spatyele la traficantulipanii???? scrie tu ca sunteti mai in tema cu ele.

de varga la 30 ianuarie 2015 - 08:32

Au fost perchezitionate mai multe localuri din jurul periferic al Careiului,au fost dusi la audieri si retinuti mai exact 19 persoane pe 24 de ore.politia a solicitat mandate de retinere pe 30 de zile judecatorilor.gasind la mai multe localuri tigari de contrabanda.plus au mai fost interceptarea telefoanelor a tuturor celor 19 persoane de o perioada lunga de timp.

de roland la 30 ianuarie 2015 - 08:39

inseamna ca au fost ascultate si convorbirile de la ponyvas si de la cramele din gradina viilor si de la via partidului si pe unde se mai ascund e datornicul orasului care uraste esarfa tricolora dar nu si banii romanesti si fondurile europene!

Lasati un comentariu