La Factură DA, la Servicii Ba

• publicat la: 4 ianuarie 2015
La Factură DA, la Servicii Ba

Trecerea dintre ani pentru mulți locuitori din județul Satu Mare a fost un calvar… Aici vorbim strict de orașul păstorit de Jenő-bacsi, care de-a lungul mandatului, a ”inițiat” fel de fel de proiecte, unele mai ineficiente  decât altele!  A distrus fauna orașului, și-a tras în ”gașcă” traficanți de țigări și alți pioni care îl mai ajută ”la una, alta”!

Dar lăsând ”reklama” la o parte și analizând cele trei zile în care careienii au crezut că s-a întors  Ceaușescu… parcă am viziona un film cu proști, dat în reluare trei zile de-a rându’! De ce?! Nu căutăm vinovați pentru  că nu vom găsi, desigur fiecare aruncă pisica moartă în curtea celuilalt, iar cu diferite texte… afirmăm că ”totul va fi bine… mâinile în aer și spune cu mine”… […] Adică, nepăsarea, indiferența și prostia umană a dat în clocot și a ieșit la iveală fix la trecerea dintre ani!

Jenő șăfu păstă Carei afirmă că, de fapt știa că sunt probleme, iar cablurile electrice subterane sunt cam de pe vremea ”majoratului său” dar de când este el în funcție nu i-a trecut prin minte să inițieze un proiect alături de Electrică Transilvania Nord, să vadă cam cum stă treaba… și incetul… cu încetul, schimbau toate cablurile subterane… că har Domnului, facturile de electricitate au o valoare că de multe ori poți ”juca cu ele la bursă”!

Baiu’ mare este că zvonul s-a dus până la București, iar Buda (nu va gândiți la altceva), directorul tehnic al Electrica Transilvania Nord i-a făcut cu ”ou și cu oțet” pe cei responsabili din zona Careiului! …Și după ce urechile Ministrul Energiei au fost iritate de acest scandal  de mai toată mass-media centrală, a afirmat, sus și tare că, săptămâna viitoare va trimite ”corpurile de control în zona” și after… vor cădea câteva capete!

Suntem tare curioși să vedem despre ce capete este vorba…!

Careienii sunt bucuroși că s-au întors în civilizație… unii pregătesc procese împotriva celor de la Electrica, pentru că mai multe aparaturi electrice, centrale termice  s-au ars în timpul oscilației electrice!

Și uite așa, timp de câteva zile orașul Carei a fost pe toate posturile tv centrale prezentat… ca ”vai de capul lui”!

Careienii mai au timp să se gândească foarte bine pe viitor… în ce ”pătrățică” vor pune ștampila!

sursa jurnaluldesatumare.ro

comentarii

de Ana Iercosan la 5 ianuarie 2015 - 11:54

Astept „urmarile” acestor trei zile de cosmar……

de de gigi ! la 5 ianuarie 2015 - 13:55

La Carei se paveaza orasul se fac fintini arteziene dar apa de la robinet este culoarea cafelei de curent ce sa mai vorbim este de multe ori de 170-180 volti…sper sa se faca lumina si la Carei…

de emil la 5 ianuarie 2015 - 16:11

Ana Iercoșan

Fiți fără nădejde! Speranța moare ultima!

Lasati un comentariu