Primăria Carei în dublu exemplar

• publicat la: 18 ianuarie 2015
Primăria Carei în dublu exemplar

La sediu nou de primărie musai şi administrator nou  la site-ul primăriei.  „Cum e turcu’  şi pistolu”  spune zicala din bătrâni….aşa că dacă primarul ne îmbrobodeşte că avem un sediu nou la primărie care  de fapt e numai pentru baronii din jurul  lui în timp ce serviciile care au orar de lucru cu publicul larg sunt exilate în clădirea destinată Centrului Social renovat printr-un proiect din fonduri europene , de ce să nu adopte acelaşi scenariu şi administratorul site-ului primăriei Carei?

Care site   e… de fapt două. Utilizate in functie de starea de spirit a noului administrator.

Pe reţeaua  Facebook, avem  două pagini alocate instituţiei Primăria Carei. Dacă e  să ne luăm după cele  „meşterite”   de administrator,am putea crede că într-adevăr e vorba de două …probleme diferite.

Pe una dintre pagini apare Primăria Carei ca fiind o Organizaţie Guvernamentală iar cealaltă e …Carei Primăria,polgarmesteri hivatal. Ceva de genul Eugen pentru români şi Jeno pentru maghiari. Veşnica dilemă .

La fel de indecis e administratorul şi în ce priveşte conţinutul ştirilor ce le postează că de rea intenţie nu cred că trebuie să îl suspectăm.

Nici un anunţ despre  posturile scoase la concurs de primăria Carei, indiferent că sunt de referent, consilier,director economic sau secretar. Totul trebuie să fie ţinut în cea mai mare taină pentru ca nu cumva să se rătăcească iar vreun specialist în domeniul pentru care postul este scos la concurs cum s-a întâmplat cu postul de administrator parc,oferit unui soţ de consilier local şi nu unui specialist în arboricultură . Şi asta în cazul în care se organizează concurs că doar se mai fac angajări şi sărind peste această …etapă  puţin convenabilă.

Dacă  Vernisajul de anul trecut al Asociației a Pensionarilor din învățământ din Orosháza a fost  menţionat  pe noua pagină nu acelaşi lucru îl putem spune despre evenimentul Festivalul de Datini şi obiceiuri de Crăciun din 21 decembrie, aflat la prima ediţie dar organizat, ce-i drept, de  Asociaţiunea  culturală Astra, Despărţământul  Carei . Succesul de care s-a bucurat prin numărul mare de participanţi şi de spectatori a făcut să trecem cu vederea …micile scăpări ale unui administrator proaspăt angajat.

Pentru asociaţiunea ASTRA din acest colţ de ţară nu este o noutate o asemenea tactică de ignorare. În istoricul asociaţiunii apar  chiar interziceri de constituire în anii 1901 sau 1910 că doar promovau literatura şi cultura poporului român.  Embargoul funcţionează perfect şi la nivel judeţean.  Noroc că membrii asociaţiunii nu sunt slabi de înger şi îşi văd mai departe de activităţi.

Noul administrator  nu are însă probleme numai cu memoria selectivă. Din cele apărute pa pagina cu Primăria Carei –Organizaţie guvernamentală, se observă că e în neclar  şi cu exprimările în limba română dar şi cu lucrările ce au loc în oraş.

…. Să fie angajaţii  societăţii furnizoare de apă care lucrau de zor vineri, în jurul amiezii, cei care ne instalează cablurile de curent?

Aşteptăm cu interes declaraţiile de avere ce vor fi postate în curând pe site-ul oficial al municipiului Carei, www.municipiulcarei.ro

 redacţia

comentarii

de dombi la 18 ianuarie 2015 - 20:36

asa pateste primarul care angajeaza pe toti care au facut pentru el campanie electorala si acum este dator la ei cu posturi

de MASTERPLAN la 18 ianuarie 2015 - 21:05

Iaiaiaiiai!de toata varza !!!

de vlad la 18 ianuarie 2015 - 23:27

esti dus amice ….vezi daca nu intelegi limba romana ce patesti? ca doar nu de limba se lua cineva ;
ca nuca in perete nimeresti daca nu te duce capul sa inveti romaneste!
sau esti neam cu megyeresu care se ocupa de site si foloseste institutia primariei ca acoperire pentru pagina sa de facebook!
numa unu si unu aveti domn primar prin curte

de FELICITARI la 19 ianuarie 2015 - 09:18

Felicitari pentru pagina noua Carei Primaia – asta inseamna viziunea depasita,mentalitatea ramasa in stand by- sau? e bine si asa ?O pagina a unei Institutii a Statului trebuie sa fie oglinda .Da poate asta e oglinda voastra!

de renata la 19 ianuarie 2015 - 21:27

cand a fost concursul pentru postul de administrator site unde este platit megyeri de la ziarul nagykaroly?

de cecilia la 21 ianuarie 2015 - 13:47

Cine este noul administrator de site? Si Megyeri asta e peste tot? Am citit in comentariile la alte articole ca postul de la Cafeneaua Culturala Srl i-ar fi rezervat. Sau postul acela va fi mereu in faza de selectie, ca n-a mai avut loc nici un concurs? Datorie electorala, inteleg; dar nu poti sa-i dai 2 posturi aceluiasi om.

Lasati un comentariu