Vinovaţii să plătească pentru sărbătorile ,,luminate” ale careienilor!

• publicat la: 2 ianuarie 2015
Vinovaţii să plătească pentru sărbătorile ,,luminate” ale careienilor!

De peste 48 de ore, municipiul Carei este lipsit de curent electric, cu tot ce presupune acest lucru: intuneric, frig si multa deznadejde. Daca in mod obisnuit romanii ajung  victimele sigure ale primelor viscole si ninsori mai serioase, iata ca in Satu Mare incompetenta crasa a autoritatilor aduce cu sine un adevarat….potop!

Bataia de joc de care au avut parte careieinii in seara, noaptea si ziua de Anul Nou nu este un accident , asa cum vor sa convinga oficialitatile orasului si reprezentantii Electrica, ci urmare a lipsei seriozitatii in  a oferi cetateanului bun –platnic, servicii profesioniste . In conditiile in care apar noi  si noi taxe,  iar facturile  cresc constant in fiecare luna, reteaua electrica a Careiului veche de peste 50 de ani, inca isi asteapta investitiile atat de necesare.  Trebuie neaparat sa amintim ca 90% din populatia Careiului se incalzeste cu  microcentrale  alimentate cu gaz si mentinute in functiune de curent electric.

Este strigator la cer ceea ce s-a intåmplat la Carei la cumpana dintre anii 2014-2015, in secolul 21! La necazurile provocate pacientilor din spital, celor 108 batrani asistati, dintre care 58 imobilizati la pat si care necesita ingrijire permanenta, s-au adaugat, firesc, neajunsurile si inconfortul provocat restaurantelor care nu au putut organiza evenimentele festive de Revelion, in conditiile in care biletele au fost achitate in prealabil de catre clientii acestora.

Asemeni careienilor, m-am asteptat la o implicare mai activa a autoritatilor locale si chiar judetene in gestionarea acestei situatii de maxima urgenta , insa din pacate acest lucru nu s-a intamplat.   Solidarizez si sunt alaturi de cetatenii din Carei care n-au avut parte de sarbatorile binemeritate din cauza unor conducatori incompetenti sau poate, mai mult decat atat. Cumpana dintre ani a fost sarbatorita de careieni in bezna, frig si multa, multa liniste, asa cum chiar obisnuiesc sa ceara multimilor toti conducatorii incompetenti, lasi sau corupti.

Si pentru ca nu pot privi linistit si resemnat o astfel de dovada de superficialitate si indolenta, cer public demisia in bloc a directorilor Electrica Satu Mare  pentru grave carente manageriale in  activitate. Consider vinovata in egala masura si  Primaria Carei, iar in privinta manierei absolut scandaloase in care primarul Kovacs Eugen si-a propus  sa rezolve problemele cetatenilor, adica sa astepte sa se creeze,,incidentele”, ca  abia apoi sa intreprinda ceva concret pentru rezolvarea lor, ramane la latitudinea careienilor sa-l ,,evalueze” corespunzator  in cabina de vot, la urmatoarele alegeri.

 

Adrian Cozma,consilier judetean

comentarii

de Mircea la 3 ianuarie 2015 - 08:41

Declaratia primarului Kovacs este revoltatoare si lipsita de bun simt! Asteptam demisia celor de la Electrica!

Lasati un comentariu