Agresiune la Berveni

• publicat la: 9 februarie 2015
Agresiune la Berveni

Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Carei, au fost sesizați ieri, în jurul orelor 13,30, prin Serviciul Apeluri de Urgență  112 , de către o femeie de 35 ani, din Berveni, despre faptul că ar fi  fost bătută de către  B. Tiberiu, 37 de ani, din aceeași localitate. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că,  pe fondul unor neîntelegeri, bărbatul i-a aplicat femeii mai multe lovituri cu palmele si cu picioarele dupa ce a trântit-o la pământ.

În cauză se efectuează cercetări cu privire la săvărșirea infracțiunii de lovire și alte violențe.

Pişcolt/Furt de arbori

În data de 08.02.2015 polițiștii Secției nr. 5 Poliție Rurală Petrești,  împreună  de reprezentanți din cadrul Asociația Ocolul Silvic ,,Salcâmul” Ciumești, au efectuat  o misiune de patrulare în extravilanul localității Pișcolt zona denumită ,, Pădurea Vagot”.  Oamenii legii i-au surprins în flagrant pe S. GHEORGHE, de 24 ani, R. ȘTEFAN de 20 ani, ambii din Curtuișeni,sat.Vășad,  jud. Bihor și K. KAROLY de 42 ani, din Moftin, în timp ce tăiau fără drept de pe picior arbori esență salcâm.  În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că cei trei au tăiat fără drept un număr de zece arbori,volumul total al materialului lemnos fiind de aproximativ 1,782 m/c iar valoarea prejudiciului creat va fi stabilit de către specialiști ai Ocolului silvic.

În cauză cercetările continuă.

Tâlhărie

Ieri, în jurul orelor 15,20,  Politia Municipiului Satu Mare a fost sesizată telefonic de către o tânără de 21 ani, din Satu Mare, barmana la un  bar situat pe strada Careiului din Satu Mare,  despre faptul că în jurul orei 15,10 a fost deposedată prin violență, de suma de 3.216 lei,   de către o persoana de sex masculin pe care nu o cunoaște.  În urma verificărilor efectuate de către polițiștii din cadrul Biroului de ordine publică și jandarmi, a fost identificat autorul faptei, fiind vorba despre H. Cătălin, de 35 ani, din Satu Mare, cu antecedente penale,  care în momentul în care i s-a solicitat să se legitimeze a lovit cu pumnul în zona feței pe unul dintre polițiști. Asupra susnumitului a fost găsită suma de bani și alte bunuri cărora  nu le poate justifica proveniența.

In cauză se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, iar cu privire la comiterea infracțiunii de ultraj a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

In cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii sătmăreni în vederea diminuării riscului rutier şi impunerii respectării regimului legal de viteză maximă admisă pe sectorul de drum pe care circulă şi pentru categoria din care face parte vehiculul condus au fost aplicate 56 sancţiuni contravenţionale în valoare de 4.908  lei.

În vederea menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au aplicat 36  sancţiuni contravenţionale în valoare totală  de 10.850  lei.

Lasati un comentariu