Incendii în judeţ

• publicat la: 3 februarie 2015
Incendii în judeţ

În ziua de 01.02.2015, la orele 20.44, I.S.U. ,,SOMES” Satu Mare a fost anunţat despre izbucnirea unui incendiu la un un autoturism situat într-un garaj, în localitatea Negreşti-Oaş.

            La faţa locului s-au deplasat două echipaje de pompieri militari din cadrul Staţiei de Pompieri Negreşti- Oaş, cu  două autospeciale de stingere cu apă şi spumă.

Incendiul, provocat cel mai probabil de un scurtcircuit determinat de un conductor electric defect, a afectat autoturismul în proporţie de aproximativ 70%, două ferestre şi două uşi, cât şi aparatura electrică depozitată în garaj.

Forţele de intervenţie au localizat şi lichidat incendiul în limitele găsite, împiedicând propagarea acestuia .

             În ziua de 01.02.2015, la orea 17.35, I.S.U. ,,SOMES” Satu Mare a fost anunţat despre izbucnirea unui incendiu la o casă de locuit, din localitatea Vetiş, judeţul Satu Mare.

            La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare, care au  intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă.

          În momentul sosirii echipajelor, flăcările se manifestau violent la bucătăria casei şi la acoperiş, existând pericolul extinderii acestora la întreaga locuinţă.                                                                                                                                

Pompierii militari au localizat şi lichidat incendiul cu operativitate, împiedicând propagarea acestuia şi reuşind, astfel, să salveze bunuri de o valoare considerabilă.

           Cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că, evenimentul a fost, cel mai probabil, provocat de o ţigară aruncată într-o zonă în care erau depozitate materiale combustibile,respectiv hârtie şi cartoane. Ca urmare a producerii evenimentului, au ars  mobilierul din bucătărie şi construcţia din lemn a acoperişului pe o suprafaţă aproximativă de 15 m2.

           Din fericire, nu au existat persoane rănite.

Lasati un comentariu