Peste 800 de liceeni din întreaga ţară s-au înscris la Festivalul LicArt. Înscrierile continuă

• publicat la: 9 februarie 2015
Peste 800 de liceeni din întreaga ţară s-au înscris la Festivalul LicArt. Înscrierile continuă

S-a încheiat şi a patra lună de înscrieri la Festivalul Naţional de Arte pentru Liceeni – LicArt, cel mai mare concurs din România, ajuns la ediţia a 14-a! Până acum s-au înscris peste 800 de liceeni din întreaga ţară. Aceştia concurează deja cu peste 2000 de creaţii la secţiunile: poezie şi fotografie (categoriile alb-negru, portret şi diverse).

La sfârşitul lunii decembrie, juriul condus de jurnalistul şi omul de cultură Radu Herjeu, directorul Festivalului, a desemnat creaţiile semifinaliste ale lunii: 20 de poezii, 13 fotografii alb-negru, 27 de fotografii portret şi 13 fotografii diverse. Le găsiţi pe toate pe www.licart.ro. Ca în fiecare an, toate acestea vor fi jurizate la finalul concursului de personalități recunoscute din arta fotografică și literatură ce vor stabili finaliştii actualei ediţii a LicArt, care vor fi invitaţi în Tabăra de Creaţie ce se va desfăşura în această vară.

Dar înscrierile continuă până la sfârşitul lui martie! Aşadar, sunt asteptaţi în concurs toţi liceenii care consideră că au talent şi nu au reuşit încă să se afirme prin intermediul concursului nostru ! Regulamentul şi multe alte informaţii despre festival se găsesc pe site-ul www.licart.ro.

LicArt, cel mai mare concurs din România e pe cale să devină una dintre cele mai puternice mişcări culturale din ţară. De 14 ani, zeci de mii de liceeni au avut oportunitatea de a-şi măsura forţele artistice, de a-şi arăta talentul şi de a fi apreciaţi de personalităţi remarcabile.

LicArt a stimulat simţul artistic al multor tineri, nu doar prin organizarea celui mai mare concurs de acest gen, prin oferirea la finalul fiecărei ediţii a unor premii deosebite sau a posibilităţii de a participa la work-shop-uri susţinute de profesionişti, dar, în primul rând, prin faptul că oferă an de an posibilitatea ca o nouă generaţie să fie integrată în Familia LicArt.

În această perioadă dificilă, LicArt rămâne printre prea puţinele spaţii de afirmare a valorii, în care tinerii se pot exprima, pot comunica, pot fi recunoscuţi şi înţeleşi.   Aşadar, LicArt 14 vă aşteaptă! Liceeni, intraţi pe www.licart.ro, citiţi regulamentul şi înscrieţi-vă!

LicArt este organizat de Clubul Nouă ne Pasă, în parteneriat cu Ministerul Educaţiei şi Ministerul Tineretului!

Lasati un comentariu