Primăria Carei

• publicat la: 26 februarie 2015
Primăria Carei

comentarii

de fritz la 26 februarie 2015 - 01:44

pentru presedintele iohannis nu a fost o problema cand era primar sa aprobe busturi romanesti impreuna cu nemtesti si unguresti si sa ajunga sibiul un oras frumos si european.,dar acest primar vrea sa va bage inapoi in epoca medievala cu grofi cu biciul in mana. nu e voie sa lasati pe cineva sa se poarte ca unul de la gestapo si mai ales ca traieste din banii vostri si are frica de romani si daca sunt statui!

de careianul la 26 februarie 2015 - 07:28

nu degeaba a fost votat de presedinte al tarii si de romani iohanis pentru ca stie sa respecte pe toata lumea nu ca si primarul nostru care face ca trenu cand aude de ceva romanesc!

de Horia Mărieș la 26 februarie 2015 - 08:02

Da, cam așa este precum se scrie în articol. Am citit și eu.
Distinsul jurnalist M.T.R. pune pe facebook pe pagina „Primăria Carei – Government Organisation” în gura lui Kovács următoarele cuvinte:

„Careienii trebuie să ştie că, mai nou, familia Ciută depune la fiecare şedinţă de Consiliu Local câte o cerere pentru amplasarea unei statui sau a unei plăci comemorative. Unele solicitări au fost aprobate şi niciuna dintre ele nu a fost respinsă. ……. Încă în acest an vom amplasa statuia Regelui Ferdinand cel loial în apropierea Monumentului Ostaşului Român, într-un loc demn pentru o asemenea personalitate” – a declarat primarul Eugen Kovács.

Departe de mine intenția de a sări în apărarea familiei Ciută. S-ar simți pur și simplu jenați dacă un insinifiant oarecare ca mine ar face asta. Am constatat că ambii sunt majori, sunt vaccinați, sunt responsabili și că se pot apăra și singuri și încă foarte prompt, foarte acid, foarte la obiect și foarte bine. Atât în cadrul unor ședințe ale Consiliului Local unde primașul, de fapt un aljas hasszörös paraszt inkult de Asauaj cu glodul rămas încă pe bombeul pantofilor, practică aceleași atacuri josnice la persoană și denigrări gratuite, insinuând, de exemplu, cu lipsa de bun simț și cu obrăznicia care-l caracterizează, diverse măgării referitoare la Turnu Severin, orașul natal al consilierului Ciută (vezi și ședința din 24.02.15) deși probabil că n-a călcat în viața lui pe acolo; cât și aici pe paginile din BdeC, cum ar fi de exemplu în articolul de mai sus, care constituie de fapt un drept la replică.

Astea fiind zise, o să scriu azi despre cu totul altele.

Constat în primul rând, ca și în multe alte cazuri, că primașul este un supermincinos neobrăzat, un fel de baron Münchausen incurabl.
Minte așa cum respiră. Care dracu îl mai crede atunci când afirmă că „unele solicitări au fost aprobate şi niciuna dintre ele nu a fost respinsă”?
Care solicitări au fost aprobate, că eu unul nu știu de nici una din lista ce cuprinde Ferdinand, Brătianu, Eminescu, Marchiș?
Cretinul ăsta de primaș ne crede proști.
În ce privește afirnația „încă în acest an vom amplasa statuia Regelui Ferdinand cel loial în apropierea Monumentului Ostaşului Român”, adică într-un loc care nu este agreat de inițiatorii proiectului, nu-i pot sugera primașului decât ca să o amplaseze acolo pe măsa, exact la intrarea în restaurantul care s-a numit Red & Brown, ca să treacă zilnic pe acolo toți bețivanii pișăcioși. Este un loc cât se poate de potrivit.

Și astea fiind zise, mai constat totuși încă ceva.
Primașul este un individ atât de incult încât este lipsit până și de discurs, de un speach cât de cât logic și coerent.
Nu este în stare să lege două vorbe inteligibile una de alta. E un bâlbâit sadea.
Reminescență rămasă necorectată încă din anii petrecuți de el la școala de tâmplari, unde s-a ocupat probabil mai mult de rindea decăt de litere și de compuneri.
Și-a dat seama totuși că este posesorul acestui defect major și că trebuie să ia măsuri în consecință.
Și-a dat seama până și el că cu ethos-ul, pathos-ul și cu logos-ul lui de cea mai proastă calitate, se va face de tot rahatul până și în politichia udemeristă.
Și-a dat seama că are mare nevoie de niște propagandiști fideli.
Chestia asta o știe f. bine de pe vremea membranatului în PCR, partid care l-a parașutat în Carei prin anul lui 1988.
Mai bine ar fi fost dacă nu i se deschidea parașuta.

În prima etapă, l-a angajat pe post de frecangiu la Primăria Carei, pe ștefangheorghistul Boros Ernö.
Ne-am lămurit deja de mai multă vreme că acest specimen nu aduce nici un fel de aport vizibil ca angajat al primăriei, dovadă fiind faptul că nici nu este văzut și nici nu este cunoscut de nimeni pe acolo.
Zace și clocește texte mereu șovine în sediul local al UDMR, pe undeva pe la etajul doi și le publică pe hârtia igienică infectă ce apare săptămânal, distribuită tot de el cu mașinuța perso prin satele din jur.
Salariul și-l ia, evident, de la Primăria Carei, deci de fapt și de drept pe Boros îl mențin în viață, ca să nu moară de foame ca un maidanez, tot contribuabilii careieni.
Luând în considerare faptul că azi, menținerea pe piață a unui ziar tipărit este din ce în ce mai problematică, se pune în mod logic întrebarea referitoare la proveniența surselor de finanțare, mai mult sau mai puțin cinstite și transparente ale fițuicii administrate de consilierul local și în același timp secretarul org. locale UDMR, numita Vénig Gabriella, cea care s-a opus fățiș în ședința din 24.02.15 amplasării bustului poetului Mihai Eminescu în orașul Carei.
De unde se sifonează banii necesari finanțării săptămânalului tipărit: de la UDMR, de la guvernul maghiar, din bugetul Primăriei Carei, din banii negri obținuți prin închiierea spațiilor de cazare tinerilor amorezi locali de către Asociația Equus? Nu se știe încă precis. Dar „organele” care vor fi interesate, vor putea afla. Ăsta este un lucru cert. Ce știm însă noi în ziua de azi și acesta este un aspect pentru care-l compătimim sincer pe numitul Boros Erno, este faptul că acest individ insipid se autodescrie mai nou ca fiind un persecutat, o victimă inocentă: „Ennek az ujsagnak a foszerkestojet politikai rendorsegi modszerekel igyeznek lejaratni, elhallgatatni.”.
Ca să vezi și să nu crezi! Ce rău a mai ajuns săracul, cel zis și a csoro, el despre care se știe în mod cert că pe post de besugó s-a aflat mereu în relații excelente cu Secu!

In a doua etapă primașul mustăcios dar imberb și l-a făcut fin pe numitul Szasz Lorand, ajuns, numai el știe cum, redactor șef al gazetei aflate în proprietatea penalului psd-ist wecepreședintele CJ SM. Asta, după ce o vreme a fost hrănit, după ce a căștigat o păine albă și pe la BdeC precum și după ce și-a luat în freză o găleată plină cu balegă de cal de la distinsul și intelectualul domn Veress.
De pe postul de fin, ajutat de stipendiile plătite pe post de „publicitate” ziarului la care este redactor șef, de către fraierii de la Primăria Carei, din banii contribuabililor careieni, mereu datornicul și bețivanul mai sus numit (așa sună caracterizările nude pe care i le fac ceilalți jurnaliști sătmăreni), își aduce și el mereu obolul, des dacă nu zilnic, prin diverse șopârle, minciuni tendențioase, care sunt publicate în paginile gazetei sătmărene, la premărirea, lăudarea, pupatului dosului nășicului. Deh, asta este o afacere de famiglie, nu ne băgăm.

Nemulțumit probabil de slabele performanțe propagandistice ale lui Boros și ale lui Szasz, primașul a decis că trebuie să-și mărească trupa de pupincuriști adulatori. L-a angajat, nu se știe încă prea bine cum, pe tânărul jurnalist și locuitor căpleian Megyeri Tamas Robert. Un tip talentat de altfel, mult mai spălat și mult mai spilcuit decât țărănoiul lui de primaș-stăpân, având și niscaiva studii făcute pe la celebra, pe plan mondial, facultate de juralistică din Oradea (probabil o nouă academie de jurnalism stefangheorghistă). Un tip care pare a fi OK. Acesta, incă dei pe vremea in care a scria numai la ziarul online ce poartă numele maghiar al Careiului, i-a mai cântat niscaiva ode, plătite pe sub mână sau nu, fiindcă de acest aspect nu suntem de fel siguri, primașului udemerist. Scrierile lui MTR aveau totuși un tonus si un iz ceva mai obiectiv decat osanalele și șovinismele vădite scrise de Boros si de Szasz, lucru care ne-a făcut să-l avem in vedere pe MTR ca pe o viitoare tânără speranță a jurmalismului careian.
Recent insă s-a întâmplat ceva. Nu știm amănunte, doar le intuim.
Primul semnal a fost dat de un anunț apărut in ziarul online, in sensul că se căuta, spre angajare, un redactor. Atunci am realizat că MTR vrea să plece de la ziar. Voia să-și caute o slujbă mai bănoasă.
S-a încercat probabil angajarea dânsului ca ospătar șef la Cafeneua Culturală, SRL-ul fantomă creat de primaș sub umbrela Primăriei Carei.
Angajarea lui MTR pe acest post, în această sinecură, a eșuat. Nu cunosc amănunte și nici nu mă interesează. Treaba lor.
In schimb, imediat după aceea, MTR a apărut pe piață ca administrator al site-ului oficial al Primăriei Carei și a creat două pagini pe facebook, una în română și alta in maghiară, dedicate tot Primăriei Carei.
Nu mă ascund după degete. Initial am apreciat ca fiind pozitivă această solutie. Era imperios necesară refacerea mizeriei de nedescris care era site-ul oficial al Primăriei Municipiului Carei. Iar MTR era o soluție.
De notat că s-a și făcut deja ceva bun pe acolo, dar MTR mai are foarte mult de lucru. Chestia asta o stie in mod cert și dânsu, fiindcă de prost, nu-i prost.

Pe lângă trio-ul deja amintit, format din Boros, Szasz si Megyeri, primașul Kovacs se bucură, din când în când și de pupincurismele și de relatările favorabile, interesate (plătite) sau nu, ale unor doamne-domișoare jurnaliste, fiind de amintit aici doar așa numitele Tőtős Tímea, cea care scrie pe la Friss Ujsag precum și Laczko Eva, cea care scrie pe la IZSM.

Cele de mai sus sunt doar constările mele, spectatorul aflat la distanță, la balcon. Pot fi contrazis dacă am gresit cu ceva, dacă am dezinformat in vreun fel, eu nu mă supăr.
Doar să nu fiu înjurat murdar fiindcă atunci mă supăr.
Nimic de zis, l-a dus mintea, aia foarte puțină pe care o are, pe primașul Kovacs!
Si-a construit o echipa propagandistică devotată si puternică, redutabilă, formată in permanență din 3-5 membri.

In fond și la urma urmei, este dreptul lui.
Dacă el nu știe să vorbească, dacă el nu știe să se exprime, dacă el n-are niciodată argumente, este și asta o soluție: să-i plătească bine pe alții care să facă toate treburile murdare în locul lui.
Este dreptul lui, fiindcă trăim în democrație.
Parcă n-aș avea chiar nimic să-i reproșez. Cu două excepții.

Prima este că folosește cu nerușinare și ca un hoțoman nemernic banii contribuabililor careieni pentru finanțarea underground a „ëchipei de propagandă” private descrisă mai sus.
A doua este că indivizii care alcătuiesc „echipa de propagandă” sunt niște șovini sadea și fără leac, exact după chipul și după asemănarea stăpânului lor, primașul Kovács Jenö.

https://vimeo.com/120618517

Toate ca toate, dar aceste două excepții eu unul nu pot să le înghit și nici nu o să le tolerez vreodată.

Atât timp cât cele două excepții vor mai exista, indivizii aceștia vor avea de-a face și cu mine fiindcă voi combate, atât cât voi putea, pe aici pe la comentariile de la BdeC, împotriva lor.

Promit.

de csibi la 26 februarie 2015 - 08:17

consiliera venig nu este cea care si-a adus sotul sa fie angajat de administrator parc dar nu da pe la servici numai cand se bate cu asistatii sociali si le trage lopeti in spate de ajung la urgente la spital????
este aceiasi consiliera care a contribuit la editarea cartii flas istoric jignitoare la adresa romanilor ..traseul legendelor satmarene, colega de scoala cu beko cel care are salar de incadrare la primaria carei de 8 mii lei!
Guvernul Ponta plateste bine primaria udmr carei impotriva romanilor din oras!

de Horia Mărieș la 26 februarie 2015 - 09:13

Reamintim, pentru cei cu neuroni puțini și cu memoria foarte scurtă.

Pe la sfãrșitul lunii august 2014, consiliera UDMR, d-na Venig Gabriella a explocat motivul pentru care nu a dorit să se ridice un bust a lui Ionel I C Brătianu în municipiul Carei:

,,Eu consider că este bine să se ridice statui sau busturi pentru oamenii de cultură, personalităţile care au avut o legătură cu oraşul Carei, care au avut o contribuţie la bunăstarea oraşului şi nu este bine că tot politicienii să aibă statui în oraş. Toate statuile româneşti din oraş sunt oameni politici şi găsesc să fie normal să fie ridicate statui pentru personalităţile culturale de calitate, dacă nu mă exprim greşit, pentru personalităţile culturale ar trebui să fie ridicate busturi, nu tot pentru politicieni!’’

Ființa asta găsea potrivită prezența busturilor personalităților culturale de calitate în oraș.

In ședința din 24.02.2015 insă, avea însă chiloței îmbrăcați pe dos. Era deja de altă părere.

de Tiberiu Vanca la 26 februarie 2015 - 13:10

În articolul nostru, refuzat la publicare de către „Buletin de Carei” „Ungurii şi-au distrus identitatea etnică” aveam un capitol ” Marii criminali istorici maghiari nu erau toţi unguri” iar în subcapitolele ce au urmat ne-am referit la criminalii : Kossuth Lajos; Petofi Şandor; Ducsa Csaba; Dugonics Andras; Ioszef Bajza; şi Dardai Lorand. Pentru că în scandalurile provocate de iredentistul Kovács Eugen şi camarila sa UDMR-istă din ultima vreme a răbufnit refuzuri tranşante de a amplasa în locuri onorante busturile Regelui Ferdinand; a Primului-Ministru, istoric I.C.Brăteanu şi a poetului naţional al românilor, îmi permit să-i informez pe bunii mei careieni că loc de cinstire în Carei, în spaţii de mare cinste s-au găsit pentru ucigașul de români care a fost odiosul criminal Petofi Şandor, faţă de Regele Ferdinand Kovács şi camarila au rezerve uitând că în 1919 a fost eliberatorul Budapestei de ocupaţia bolşevică. Iar pentru a nu se crede că facem afirmaţii gratuite oferim o listă cu românii ucişi de către odiosul, întru istorie, Petofi Şandor:
Pentru memoria careienilor: În iunie 1848 a publicat poemul „Magyar Nep” în care spune: „Numai maghiarul are drepturi de stăpân aici, şi cei care vă veți urca în capul nostru veți simţi piciorul nostru pe capul vostru şi pintenii noştri în inima voastră!” (Românii de la Ip; Treznea; Moisei; şi celelalte zeci de localităţi în care au comis progromuri genocidale în 1940 şi următorii au simţit numiţii pinteni şi şi-au dat sfârșitul sub gloanțele hoardei horthiste). În septembrie 1848 Petofi scrie „Elet vagy halal!” , în care numeşte: croaţii, sârbii, românii; germani, slovacii etc. „niște ciori înfometate şi dezgustătoare!” În acelaşi poem spune că vorbitorii de maghiară vor vopsi răsăritul soarelui, cu sângele acestor naţiuni până când ultima picătură din inimile lor s-a scurs şi cere ungurilor să se răscoale împotriva acestor „turme blestemate”.
Acum inventarul genocidal comis de detașamentul militar În fruntea căruia s-a aflat Petofi Şandor: În Albeşti au ucis 9 români; În Caşova au ucis 8 români; în Chirileu 17 români; în Cerd Miel 5 români; în Ungheni 5 români; în Deneş 25 de români; în Galeşti 19 români; în Ciuluş 13 români; În Ibăneşti 21 români; în Lechinţa de Mureş 15 români, în Luduş 15 români; în Lucriu 8 români; în Lunca 7 români; în Mihăieştii de Câmpie 31 români; în Mihăşel 11 români; în Nadeş 3 români; în Orsoia 3 români; în Pelea 7 români; în Răzoare 25 români; în Sovata 4 români; în Sărmăşel 12 români; în Suplacu 12 români; în Valea Izvoare 5 români; în Valea Largă 6 români; în Vânători 17 români; în Vidrăscău 25 români; în Viişoara 13 români; în Zau de Câmpie 11 români şi în Şărmaş 7 români.
Careieni! Ori de câte ori vă vor purta paşii pe lângă bustul şi placa memorială din Carei al acestui odios criminal,îl numim pe Petofi Şandor, să aveți un gând bun, un gând de slavă la adresa românilor ucişi de către acesta.
În încheiere un cuvânt îndreptat către Kovács Eugen : „În ciuda urei de nestăvilit pe care o porţi împotriva familiei Ciută nu uita că Buletinul de Carei, pe care-l conduce buna mea jurnalistă Daniela Ciută mi-a refuzat la postare în paginuile ziarului articolul la care am făcut referire, la care mai adaug refuzul de a-mi publica articolul „Timpul nu uită” articol în care ne-am referit la crimele de genocid din 1940-1944. Într-un fel buna şi dragă mie familie Ciută, nu-şi permite să ridice atât cât ar trebui vălul de pe crimele istorice comise de către unguri, iar Domnia Ta, cu mmafia UDMR-istă ce vă înconjoară aveți nesimţirea să-i urâţi fără să identificaţi sentimentul de graţie ce-i caracterizează în sensul că, pe ici, pe colea, devin complici al trecutului criminal maghiar.

de gheorghe la 26 februarie 2015 - 14:36

am lasat un comentariu pe pagina de facebook a primariei si mi sa sters mai mult acu nici nu mai pot comenta nimik ei au dreptul de a ataca la noi ni se inchide gura RUSINE PRIMARIEI .PRIMARUL SI OAMENI LUI SA MEARGA IN MONGOLIA PRIETENI STIU DE CE aceasta era comentariul meu pe pagina lor

de moromete la 26 februarie 2015 - 20:26

doi penali conduc orasul si altii se tem sa dea cu ei de pamant!

de credincios la 27 februarie 2015 - 08:35

ionterzicerea busturilor romanesti nu este sungura ocupatie a celor doi din poza..nu au scapat din vedere nici sfanta biserica. suntem singurul oras unde la manifestari importante cele doua biserici romanesti surori stau despartite..primarul participa la prtotopopiatul careian la sedinte si instiga impotriva bunei intelegeri intre enoriasi si a includerii politicii in fata altarului!!!
o comunitate romaneasca unita nu este confortabila pentru udmr carei si atunci dezbina si condu este sloganul lor, bininteles uns la cine trebuie cu multi banuti!!!
numai ca nici romanii nu au ochelari de cal sa nu vada cum de ani de zile primarii promoveaza poilitica lor paguboasa pentru careienii de rand!

de Horia Mărieș la 2 martie 2015 - 06:05

Ce vrem noi pentru hotii ultimilor 25 de ani?

De 25 de ani suntem furati sistematic. Campionii acestor furturi sunt chiar cei pe care i-am ales sa aiba grija de destinele acestei tari, de noi, de copiii si de parintii nostri. Dovezile ne sunt oferite aproape zilnic de catre actiunile DNA, DIICOT si ANI si in timp ce 80% din populatia tarii se zbate in saracie, somaj, boala, analfabetism sau pribegie, restul de 20% acumuleaza averi fabuloase.

Cine si ce sunt acestia? Sunt alesii nostri, politicieni, guvernanti, magistrati, functionari din administratia publica, prefecti, primari si acolitii acestora. Ei sunt cei care ne fura de 25 de ani, multimilionari in euro, sunt cei care au creat un sistem mafiot transpartinic avand ca scop devalizarea tarii.

Pentru toate acestea, noi, cetatenii Romaniei, in virtutea dreptului pe care il avem ca platitori ai salariilor, pensiilor si tuturor beneficiilor materiale pe care acestia si le-au acordat, cerem ca tuturor fostilor, actualilor si viitorilor demnitari (parlamentari, ministri, prefecti, presedinti ai consiliilor judetene, primari, etc.), functionari in administratia publica, magistrati, inclusiv a celor din Carei:

– sa le fie verificata averea, inclusiv o verificare a averilor rudelor de gr 1 si 2 (parinti, copii, frati, bunici), iar aceasta verificare sa continue inca 10 ani de la incheierea mandatului sau a functiei avute. Toate sumele sau bunurile ce nu pot fi justificate, sa fie confiscate;

– pentru fiecare 10 000 euro nerecuperati din prejudiciul creat, pedeapsa sa le fie marita cu un an de inchisoare cu executare;

– toti cei care au fost gasiti vinovati si condamnati pentru infractiuni care au legatura cu functia avuta, sa-si piarda dreptul la pensie speciala si toate facilitatile oferite de functia pe care au avut-o.

Daca sunteti de acord, semnati petitia!

http://www.petitieonline.com/ce_vrem_noi_pentru_hotii_ultimilor_25_de_ani

de Horia Mărieș la 2 martie 2015 - 06:41

Un poet care va rămâne in istoria literaturii române: Sandu Cătinean din Bonțida.

Un țăran, către aleși

Acuma că ne-ați despuiat și ne-ați vândut către streini
iar Țara noastră-ați confiscat și ne tratați ca și pe câini
acuma vreau să spun ce simt când văd că nu vă săturați
și din stăpâni ai Țării-acestea la Occident suntem argați !

Ficioarele ne-au fost icoane ce le-nrămam de sărbători
iar voi ni le-ați făcut cadâne prin case pline de orori ;
feciorii dragi și nalți ca brazii acum sunt vite de povară
și robotesc prin lumea largă de parcă nu au loc în Țară ;

Femeile ne stau ciopor și-s duse în Apus drept sclave
iar peste câmp scaieții goi hrănesc doar vitele bolnave ;
iar noi, țărani din tată-n fiu, care hrăneam cândva popoare
privim la lună uneori, neputincioși, cum Ţara moare…

Iar voi ?…tot voi veniți la sate, din patru-n patru ani smeriți
și ne priviți cu milă mare, dar pentru voturi ne mințiți
și ne promiteți mângâiere și viață plină de huzur
dar după ce luați puterea, de-ai noști țărani, vă doare-n cur…

Decât al Țării grâu curat să-l plămădim în pâine caldă
mai bine adunați arginți, iar Țara poate să și ardă…
iar hrana ne-o aduc streinii în vase bine ambalate
şi din avutul nostru dacic, aceștia și-au făcut palate…

Iar noi răbdăm și ne hrănim, cu guma lor de mestecat
că se topeau de ciudă toți, când noi mâncam doar grâu curat…
și ne-nțolesc cu haine scumpe ce stau pe noi ca pe strigoi
mai bine am muri-n țărână, cum am venit pe lume…goi !…

Că umiliți suntem acuma de parcă noi suntem streini
iar Țara asta-I raiul vostru, aleși nemernici și haini…
Iar voi copii din mame reci și tați ce nu v-au alintat
voi nu vedeți cum arde Țara, că nu mai e nici de furat ?…

Că ne-ați furat tot ce-am avut și ce-am muncit de generații
și din țărani și oameni demni, suntem mai rău decât argații…
Acum că ne-a ajuns cuțitul, din rărunchi și pân la gât
Eu, țăran și fiu din țarini, vă voi spune doar atât :

Dați-ne ”napoi argintul, aurul și ce-ți furat
și ne-om face noi ”palatul” pe un vârf de deal curat
dați-ne ”napoi trecutul și țărani ce-ați îngropat
și ne-om face iarăși viața, chiar de n-om avea ”palat”
dați-ne iar demnitatea de-a fi cei ce-am fost cândva
și plecați în lumea largă … că noi nu v-om căuta…

“Cel ce vine din brazi” – Sandu Cătinean din Bonţida

de Horia Mărieș la 2 martie 2015 - 07:05

Primăria Carei
February 28 at 7:49am ·
Stimaţi utilizatori!
Bine aţi venit pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Carei. Vă rugăm să nu ataşaţi comentarii la ştirile noastre. Nu vrem să vă îngrădim libertatea de exprimare, însă în momentul în care preluaţi oricare ştire sau imagine puteţi să o comentaţi după bunul plac pe pagina proprie.
Vă mulţumim pentru înţelegere şi sperăm că şi de acum înainte veţi urmări cu interes fluxurile noastre de ştiri!

Nici o grijă jmechere, o să comentăm pe unde putem, că n-o să fii tu ăla care ne poate pune botniță în A.D. 2015.
Au mai încercat și alții înclusiv cizmari bâlbãiți până în ’89 și tot nu le-a mers.

de Horia Mărieș la 2 martie 2015 - 07:14

Comentariu pe http://www.facebook.com/PrimariaCarei care probabil că va fi șters.

2 martie 2015: 7:10
Horia Mărieș Salut. Asta nu este o „știre”, deci pot să comentez. Nici o grijă jmechere, o să comentăm pe unde putem, că n-o să fii tu ăla care ne poate pune botniță în A.D. 2015. Au mai încercat și alții înclusiv cizmari bâlbãiți până în ’89 și tot nu le-a mers.
Like · Reply · Just now

de Horia Mărieș la 2 martie 2015 - 07:26

S-a rezolvat! În 5 minute a fost șters. Comentariul de pe feisbucul Primăriei Carei care a devenit din nou Government Organization.
Te pui cu Guvernul?

de viorica la 2 martie 2015 - 16:06

Noutate absoluta, doar acum! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Afacerea este legala si profitabila.Detalii la email  vioflo53@gmail.com
 

de ip si trasnea la 3 martie 2015 - 08:19

nu trebe sa fii ase suparat domn primar ca mai sunt romani prin caraiu pe care il jumulesti fara mila si pe care il bagi in datorii grele!
stim ca platesti miliardu la gazeta finului numa ca sa scrie impotriva familiei ciuta pe care nu o poti cumpara si nici santaja asa ca a ramas numa sa injuri la ei ca au avut curaj sa ceara bust pentru eminescu si otilia marchis si regele ferdinand si nu va iese pasenta cu maghiarizarea orasului…suparare mare trebe sa ai pe romani si multa neputinta si frustrare ca sa ataci la comentarii cetatenii careieni care isi platesc angajatii la timp si nici nu intarzie cu plata darilor ca sa ai matale de unde fura pentru afacerea cu scaune de pe ecoului unde lucra la negru jumate salariatii!
finu il platesti pentru ca sa iti duca bilu si sa curete rahatu in care esti bagat pana peste gat da deja miroase pana la bruxeles! minca si bea la ferma de vaci si se distreaza si cu fetitele apoi la viisoara si tot fara bani il lasi ca satmarenii umbla dupa el de ani de zile sa isi recupereze banii dati cu imprumut..
la casa de pe caplenilor unde primaru sta in gazda este pus pavaj din cel folosit la modernizarea pietei si geamuri termopan de la lucrarile din oras…de ce ati inchis cu gard drumu spre granita ce duce la ponyvas???
de ce nu spuneti ca sofertul lui lajos a fost prins cu trafic de tigari cu masina primariei in vama maghiara???
ce se aude cu banii de la strand care ati dat gratis mai de nu la ala care suge apa termala a orasului gratis si apoi baga banii la campanie la tulipani??? cum e sa faci afaceri cu apa termala luata gratis si sa bagi milioanele de euroi in buzunar fara sa platesti taxe si impozite???
politistul local mai pune si camere de supraveghere la scaunele de pe ecoului si la strada ghiocelului si la cuscrii ca sa nu cumva cineva sa deranjeze averile luate de la careieni…un primar plin de datorii la stat ne da noua lectii da el fura de rupe pentru familia lui si isi cumpara masina pe banii fundatiei de turism local ca pe numele lui nu poate pana nu plateste datoriile la stat…om ajuns primar si nu are nici macar o casa a lui la varsta asta…un csuriburi koldus plin de venin impotriva romanilor de care ase frica are ca nici bust pentru eminescu si otilia marchis si rege nu vrea sa vada in oras da stie sa se ascunda in spate la spital cu erjice pentru nebunii!
avem doi primari falimentatori de afaceri personale si antiromani inversunati!

de liberal la 3 martie 2015 - 16:34

va este frica de independenta liberalilor careieni si de coloana lor vertebrala care nu poate fi cumparata ???
jeno si laici sunt doi mafioti care jefuiesc banii careienilor si cand pleca vor lasa orasul indatorat pe zeci de ani la fel cum au facut si cu firmele lor,.
vajnicul fin platit din banii careienilor e la datorie si improasca cu noroi pentru ca nanasu sa vada ca merita platit…..mare necaz ca liberalii tin unii cu altii si nu pot ficumparati la chefuri nici cu voturi nici cu bani si nici cu functii!!!!!
cinste lor!
denuntul lui oto bacsi nu face decat sa stranga randurile liberalilor careieni impotriva mafiotilor si careieni si satmareni!
ura fratilor si mai sapati ca cine sapa groapa altuia…..

de Horia Mărieș la 3 martie 2015 - 20:40

Primarul din Ploiești, mită de 300.000 euro.
Oare cât o fi strâns în două mandate și jumătate primarul din Carei?
Întreb foarte serios.

de zaza la 3 martie 2015 - 21:25

E adevarat ce se aude prin targ? Hagen a cedat administrarea strandului pentru 25 de ani lui Mikulas?

de fecske la 3 martie 2015 - 21:42

la fel de legal si cum a facut avere din apa termala furata de la oras???
cine plateste pagubele pentru oras?

de Horia Mărieș la 4 martie 2015 - 00:54

O fi adevărat, dacă Hagen i-a cedat administrarea lui Szent Mikulás.
Numai Sf. Nicolae poate avea atâția bani câștigați cinstiti ca să poată plăti concesionarea ștrandului pe 25 ani.
Altfel, afacerea este dubioasă.

de dorin la 4 martie 2015 - 07:51

nu se poate ceda fara aprobarea consiliului local ca doar nu e averea primarului strandul si nici a lui hagen desi a facut averi imense de pe terenurile si apa termala a orasului.

de Horia Mărieș la 4 martie 2015 - 10:19

@dorin

Acel CL la care vă referiți Dvs aprobă orice.
Inclusiv să se mănânce rahat o dată pe luna la ședințele CL.

de razvan pop la 5 martie 2015 - 14:46

Pana cand toleram atitudinea sovina si profund antiromaneasca, pe pamantul romanesc, a primasului de Carei ? Se impun doua actiuni pentru aducerea cu picioarele pe pamant a tov. kovacs: solicitarea DNA-ului de a ancheta haosul din primarie, produs de individul mai sus mentionat si strangerea de semnaturi pentru demiterea nedemnului primar care uita , cu ostentatie, sa-si puna esarfa tricolora cu ocazia unor evenimente care impun acest lucru !!!!!

de kati la 5 martie 2015 - 17:36

mare petrecere mare la sala de nunti de la victoria unde nevasta lui consilieru brem da chef pentru primaria carei de 8 martie… iuii de sokk finomsagok vanak

de barbu la 6 martie 2015 - 16:29

Primas de Carei, deisiaaaaaa !!!!!

Lasati un comentariu