Concert de jazz la Filarmonica ,,Dinu Lipatti,,

• publicat la: 23 martie 2015
Concert de jazz la Filarmonica ,,Dinu Lipatti,,

Miercuri,25 martie 2015 de la ora 18,30 la Filarmonica ,,Dinu Lipatti,,va avea loc un concert de jazz cu formatia Bega Blues Band din Timisoara. Bega Blues Band este grupul cel mai longeviv de blues-jazz din Romania, cu o activitate de 30 de ani. Intemeiat de Bela Kamocsa si de Johnny Bota,grupul a lansat in 1993 primul CD de blues-jazz din Romania,”Blues de Timisoara”.

Bega Blues Band a obtinut,in 2004,premiul pentru cel mai bun grup de blues-jazz din Romania si Diploma de Excelenta ,,pentru intreaga activitate muzicala si pentru promovarea imaginii Timisoarei  in tara si in lume,,.

Dupa decesul lui Bela Kamocsa,in ianuarie2010,Johnny Bota a preluat conducerea grupului,din care fac parte Lucian Nagy-saxofoane/djembe,Maria Chioran-voce,Toni Kuhn- clape,Johnny Bota-bas si vioara, Lica Dolga-baterie. In 2013 li s-au alaturat Dan Mitrofan-ghitara si Stefan Olariu- trompeta.

Bega Blues Band a onorat invitatiile Institutului Cultural Roman din Budapesta,Szeged,Viena,Varsovia, Cracovia,Lisabona,Londra,etc.

Pretul biletului: 25 lei.  Biletele pot fi achizitionate de la organizatori.

Evenimentul este organizat de Asociatia Clubul Rotary Satu Mare in parteneriat cu Centrul Cultural ,,G.M.Zamfirescu si Filarmonica ,,Dinu Lipatti,, Satu Mare.

Lasati un comentariu